EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21711 tot 21715 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 24 augustus 2014

TA Special: krijgt olie een langetermijnkoopsignaal?

Het is moeilijk te geloven: ondanks alle geopolitieke spanningen in energiegevoelige regio’s (Oekraïne, Midden-Oosten) geeft de olieprijs geen krimp. Zou de vertragende economische groei op wereldvlak de oorzaak zijn dat het olievraag (en dus de prijs) afneemt ? Dit soort van speculaties laten we aan economisten over. Als technische analisten denken we dat het antwoord te vinden is, in het langetermijnverkoopsignaal van de MACD-indicator in 2012 (zie verder). Tot op heden is deze indicator nog geen nieuw koopsignaal gegeven waardoor de olieprijs (we refereren hier naar de Brent olie, de grafiek van de Amerikaanse WTI ziet er hetzelfde uit) in een dalende trend blijft zitten.

Niettemin lijkt er op de daggrafiek potentieel voor een trendommekeer te bestaan. Als we vandaar naar een beter technisch beeld op de week- en maandgrafieken kunnen gaan, mogen we ons in de komende maanden aan een koopsignaal op lange termijn verwachten en loont het om van een short- naar een longpositie te gaan. In de volgende grafieken een overzicht van het technisch beeld van de olieprijs.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 24 augustus 2014

Voormalige mafia baas: ‘ Koop fysiek goud ‘

Michael Franzese, een voormalige maffiabaas uit New York zei tegen de economische nieuwszender CNBC vorige week het volgende, “De aandelenmarkt is momenteel een zeepbel die gaat barsten op een bepaald punt en wanneer dit plaatsvindt, maak dan je borst maar nat“.

Bankiers zijn niet te vertrouwen Een andere reden om niet meer in aandelen te zitten is volgens hem de corrupte bankiers. Franzese: “Ik heb een heleboel dingen gedaan met mensen die werken op Wall Street en heel veel jongens zijn echt niet te vertrouwen. Ik hou niet er niet van als andere mensen niet goed zorgen voor mijn geld.”.

Lees verder op goudvergelijken.nl
Geplaatst op: zondag 24 augustus 2014

De nieuwe manier van prijsvorming bij zilver

Het gerommel over de manipulatie van de markten voor commodities heeft heel wat stof doen opwaaien in het wereldje van handelaren in grondstoffen. Het was voor iedereen duidelijk dat er iets moest veranderen aan de manier waarop de prijzen voor goud, zilver, etc werd gevormd. Eerst werd de zilvermarkt aangepakt.

Want die is eigenlijk de oudste op de London Bullion Market. Het was namelijk al sinds 1897 dat de zilverprijs dagelijks werd vastgelegd via fixing. NM Rothschild and Sons startten anderzijds met de fixing van de goudprijs in september 1919, dus kort na het einde van de Eerste Wereldoorlog. Het was dus hoog tijd voor iets nieuws.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 24 augustus 2014

'Sancties tegen Rusland werken niet'

De sancties die zijn ingevoerd tegen Rusland leiden vooral tot ergernis, maar brengen een oplossing van het conflict rond Oekraïne niet dichterbij.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 23 augustus 2014

De rijkste Nederlanders volgens Forbes Magazine

De rijkste Nederlanders volgens Forbes Magazine, de top 7

De rijkste Nederlanders volgens Forbes Magazine, de top 7

Hier volgen de rijkste Nederlanders volgens Forbes Magazine. Forbes maakt al jarenlang mooie lijstjes met mensen die bijvoorbeeld heel veel geld verdienen. Forbes telde wereldwijd 1.426 dollar-miljardairs en daar stonden maar zeven Nederlanders tussen. Wie zijn dat? Natuurlijk Joop en Johnny van de TV-shows, maar ook nog vijf anderen.

Lees verder op stoerejongenzzz.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs