EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
71
kliks
24
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
21
kliks
19
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21721 tot 21725 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 11 augustus 2014

Russische sancties goed voor de BRICS-landen

De Russische sancties zijn slecht voor de Europese landbouw, maar er zijn ook winnaars. Als gevolg van het importverbod zal Rusland meer levensmiddelen halen uit Argentinië, Brazilië, Chili, Ecuador en China. Europese landbouwbedrijven worden de dupe van het kortzichtige beleid van de EU en de VS.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: maandag 11 augustus 2014

Vergeet goud en zilver, de prijs van dit edelmetaal is niet te stoppen

Robert Friedland is zonder twijfel een van de meest succesvolle investeerders in grondstoffen ter wereld. De laatste jaren stond hij mee aan het roer bij de uitbouw van ’s werelds 4e grootste nikkel mijn, een van ’s werelds grootste koper mijnen en de grootste goudmijn in Alaskan. Friedland vergaarde hiermee een fortuin en richt nu zijn aandacht op … platina.

Friedland ziet nog enorm veel potentieel voor platina, en de reden is simpel: urbanisatie. Urbanisatie is de verhuis van mensen van het platte land naar de stad, dit is de grootste sociale en economische transformatie uit de geschiedenis.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 11 augustus 2014

Goud zal bescherming bieden als de klappen vallen

De centrale bank van Amerika heeft er de afgelopen maanden voor gezorgd dat we in een periode van relatieve stabiliteit zijn gekomen. Ook kregen we te maken met een lage volatiliteit op de markten. De Fed heeft er dus voor kunnen zorgen dat de rust weer terug kwam op de markten.

Deze tijd lijkt echter nu achter de rug te zien. Recent wist de volatiliteit weer op te krabbelen met alle gevolgen van dien. Als reactie op deze stijgende volatiliteit moesten de aandelenmarkten flink waarde inleveren. De paniek was weer helemaal terug op de markten. En deze paniek hadden we toch al een tijdje niet meer gezien.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 10 augustus 2014

Vraag naar Zilver stijgt jaarlijks 5% vanuit industrie

Industriele vraag naar zilver zal de komende 2 jaar met 5%per jaar toenemen. Tot deze conclusie komt het Silver Institute. Het Silver Institute stelde een rapport op, genaamd The Outlook for New Electrical and Electronic Uses of Silver, waarin de organisatie tot deze conclusie komt. Het Silver Institute is een non-profit organisatie met leden uit de gehele zilverindustrie zoals mijnbouwers, raffinaderijen, leveranciers van edelmetaal, fabrikanten van zilverproducten en groothandelaren in zilveren beleggingsproducten. Het instituut is opgericht in 1971 en fungeert als vertegenwoordiger van de zilver industrie door de waarde en toepassingen van zilver te onderstrepen.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: zondag 10 augustus 2014

Russische sancties kosten 10.000 banen in Nederland

De economische handelsoorlog met Rusland zal in de landbouw, voedingsmiddelenindustrie en delen van de transportsector en de groothandel duidelijk voelbaar zijn, meldt ING.Tienduizend banen in Nederland zouden hierdoor verloren kunnen gaan.

De directe en indirecte handel van deze sectoren met Rusland levert ons 937 miljoen euro per jaar op, aldus de bank. De sancties zouden in deze sectoren mogelijk 10.000 banen kunnen raken, een vijfde van de banen verbonden aan handel met Rusland. 

Lees verder op rtlnieuws.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs