EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21721 tot 21725 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 15 december 2014

Eén Nederlander is net zo duur als tien Bulgaren

Nederland hoort tot de vijf landen binnen de eurozone waar de loonkosten tussen 2008 en 2012 het hardst zijn gestegen. Volgens cijfers van de Europese Unie namen de loonkosten in Nederland met 10,3 procent toe, tot gemiddeld 32,80 euro per uur.

Daarmee waren werknemers in Nederland bijna tien keer zo duur als in Bulgarije. Bulgaarse werknemers kostten hun werkgevers gemiddeld maar 3,40 euro per uur. De loonkosten in Bulgarije bleven in 2012 het laagst van heel Europa, ondanks een grote inhaalslag. 

Lees verder op nos.nl
Geplaatst op: maandag 15 december 2014

Denemarken: Noordpool is van ons

Denemarken neemt het op tegen Rusland en Canada en claimt de Noordpool als deel van zijn grondgebied.

Denemarken neemt het op tegen Rusland en Canada en claimt de Noordpool als deel van zijn grondgebied.

Het land diende de claim maandag in bij de Verenigde Naties, meldt de BBC. Denemarken voert aan dat het gebied rond de Noordpool is verbonden met het continentaal plat van Groenland, een overzees gebiedsdeel van Denemarken.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: maandag 15 december 2014

ECB zal uiteindelijk toch knopen moeten doorhakken

Economisch blijft Europa een puinhoop, heel wat landen in de Eurozone worden met een weerbarstige economische groei geconfronteerd. Eén van de problemen is de geringe bereidheid van de bedrijven om te investeren. Veel bedrijfsleiders kijken liever even de kat uit de boom, waardoor de economische groei duidelijk wordt afgeremd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 15 december 2014

Problemen met olie worden alleen maar groter

Overal ter wereld kreunen de economieën van de pijn die de lage olieprijzen hen toebrengen. OPEC heeft de situatie er niet veel beter op gemaakt door te bevestigen dat het oliekartel niets substantieels gaat veranderen aan de productiehoeveelheid.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 15 december 2014

Skylon: 'Binnen vier uur op elke bestemming op aarde'

Het Britse aerospacebedrijf Reaction Engines Limited werkt aan de ontwikkeling van een motor-technologie die het mogelijk zou moeten maken om driehonderd passagiers binnen een tijdsbestek van vier uur naar elke mogelijke locatie op de wereld te brengen. Dat heeft het magazine Business Insider gemeld. De technologie zou echter ook voor ruimtevaart-toepassingen kunnen worden gebruikt.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs