Nieuws / Artikelen met het woord

57287 artikelen gevonden. Artikel 21726 tot 21730
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 18 maart 2014

Belangrijke vraag!! Waarom zijn er zo veel schulden?

De enige manier om geld in de economie te krijgen is door geld te lenen. Vlak voor de financiële crisis bestond 97 % van het geld in Groot-Brittannië uit geld afkomstig van leningen bij een bank. Maar een bevolking/economie heeft zijn limieten om geld te lenen, vooral omdat deze leningen geconsumeerd worden en niet geïnvesteerd. Het plafond werd bereikt.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 18 maart 2014

Je voelt dat er iets groots staat te gebeuren

Exact een jaar geleden werd Cyprus het slachtoffer van de financiële markten waardoor het gered moest worden. Nu hebben we het conflict in 'De Krim' dat veel stof doet opwaaien. Het gaat hier twee keer over een verwaarloosbaar stukje economie, globaal gezien toch, en opnieuw zorgt het voor de nodige commotie. Je voelt gewoon dat er iets aan het broeden is onder de oppervlakte? Komt er binnenkort een uitbarsting?

Bron:
Geplaatst: dinsdag 18 maart 2014

Ondertussen achter de schermen: hoe Europa Oekraïne de das omdoet met Russisch gas

Voor de bühne steunt de Europese Unie Oekraïne en stelt het sancties in tegen Rusland. Maar achter de schermen sluiten de twee grootmachten juist enorme gasdeals, die funest zijn voor de Oekraïeners. Ook Nederland speelt daarbij een grote rol. Een reconstructie.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 18 maart 2014

Kan de goudprijs nog 50 % dalen?

Na de problemen in Cyprus een jaar geleden, dacht iedereen dat de goudprijs zou stijgen - het tegendeel was waar. Na de uitslag van het referendum in 'De Krim' verwachtte iedereen dat de goudprijs door $ 1.400 zou stijgen, het tegendeel is weer waar. Toeval of niet, volgens capitalism is freedom zou de goudprijs wel eens 50 % kunnen dalen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 18 maart 2014

Je kunt bijna niet geloven wat 3D printing nu kan

Nike kan al onderdelen voor zijn sportschoenen printen, dokters kunnen tegenwoordig al protheses printen, autofabrikanten zijn volop bezig printers te ontwerpen die auto-onderdelen kunnen printen … in theorie zou je alles kunnen met 3D printing. Nu is er een fabrikant die in staat is om datacentrums voor het internet te printen.