EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21731 tot 21735 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 4 november 2014

Banken zetten 7 miljard dollar opzij voor boetes: wat hebben ze nu weer misdaan?

De Britse bank HSBC maakte vandaag bekend 378 miljoen dollar (zo'n 300 miljoen euro) opzij te zetten voor een schikking over het manipuleren van valutamarkten. Het is slechts een fractie van de 7 miljard dollar die acht banken volgens persbureau Reuters hebben gereserveerd voor fraudezaken over de manipulatie van valutakoersen. Een bedrag dat nog veel verder kan oplopen. Vijf vragen over het zoveelste schandaal in de bankenwereld.

Lees verder op volkskrant.nl
Geplaatst op: dinsdag 4 november 2014

ING schaft rentekorting op hypotheek af voor eigen personeel

Nieuwe werknemers van ING krijgen vanaf 1 januari 2015 geen korting meer op de hypotheektarieven van de bank. Voor de huidige werknemers geldt een overgangsregeling van een jaar als zij alsnog een nieuwe hypotheek willen sluiten.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: dinsdag 4 november 2014

UBS wint. Afgang voor rechters in VS.

Raoul Weil, Zwitsers topbankier, is vrijgesproken. Hij werd beschuldigd van grootschalige fraude. Een blamage betekent dit voor het Amerikaanse gerecht.

Raoul Weil, Zwitsers topbankier, is vrijgesproken. Hij werd beschuldigd van grootschalige fraude. Een blamage betekent dit voor het Amerikaanse gerecht.

Weil werd verdacht heel wat klanten van UBS geholpen te hebben om tot 20 miljard dollar voor de Amerikaanse fiscus verborgen te houden. Geld werd, volgens de aanklager, van de States naar Zwitserland gebracht. Een jaar geleden werd de bankier in Italië aangehouden en aan de VS uitgeleverd. Weil kon tot vijf jaar cel krijgen.

De aanklager trommelde UBS-medewerkers die ook een straf riskeerden. Indien zij tegen Weil getuigden zouden ze strafvermindering krijgen. Volgens de getuigen zou UBS hebben beschikt over verschillende harde schijven op computers. Eentje diende bijvoorbeeld voor de officiële communicatie van de bank, een andere voor de transacties waarbij geld van Amerika naar Zwitserland werd verscheept.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 4 november 2014

Goldschmeding nu rijkste Nederlander, dochter Heineken is ‘Brits’ @Quotenet

Weekblad Quote, dat jaarlijks een Nederlandse rijkenlijst samenstelt, heeft zijn werkwijze aangepast. Daardoor is Randstad-oprichter Frits Goldschmeding nu de rijkste Nederlander en verhuist Charlene de Carvalho-Heineken naar een andere lijst.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: dinsdag 4 november 2014

Goud en de kotsende kameel

Technisch analisten hebben het misschien al eerder waargenomen. In de goudmarkt is overduidelijk sprake van een kotsend kameel patroon. We weten nog niet of dat positief of slechts nieuws is voor goud.

Lees verder op Marketupdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs