EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21736 tot 21740 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 3 september 2014

Interessante visie van Putin over een wereld in verandering

Vladimir Putin doet de machtsverhoudingen in de wereld op zijn grondvesten daveren. Het eens zo machtige Verenigde Staten verliest aan invloed, vooral sinds de financiële crisis. Maar de VS zal zich ook niet als een mak lammetje naar de slachtbank laten brengen. We leven in onzekere, maar spannende tijden. In het westen hebben we een eigen blik op deze ontwikkelingen waarin Putin vooral de ‘bad guy’ is. Het is dan ook eens interessant om te kijken naar de visie van Putin zelf.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 3 september 2014

Palladium door $900

De groter wordende zorgen omtrent het aanbod van palladium vanuit Rusland en de daardoor mogelijk ontstane tekorten van dit witte edelmetaal jaagt palladium begin van deze week door de $900 weerstand. Het 5 maanden durende arbeidsconflict in Zuid Afrika hielp hier natuurlijk ook aan mee. Evenals de aangezwengelde vraag vanuit de auto-industrie in China en de VS. Daar komt bij dat de beleggers het probleem hebben gesignaleerd en door middel van ETF’s proberen te profiteren van de prijsstijgingen. In euro’s per kilo piekte palladium door de € 22.000.

[...]

Lees verder op TOV-Hazel
Geplaatst op: woensdag 3 september 2014

Column Kees de Kort | Klaas doet relaxed

Volgens president van De Nederlandsche Bank Klaas Knot lijdt de Nederlandse economie niet erg onder de onrust in Oekraïne. BNR's Kees de Kort verwacht wel grote indirecte gevolgen.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 3 september 2014

Heeft de Federal Reserve zijn `mojo` verloren ?

Als de Federal Reserve eigenhandig aan de knoppen zou draaien en de economie zou kunnen bepalen, zouden er voldoende redenen zijn om de Federal Reserve op te doeken. Sinds het ontstaat van de Fed was er de Grote Depressie, de Grote Stagflatie en sinds kort ook de Grote Recessie. Maar we gaan er nog steeds van uit dat de Federal Reserve leert uit zijn fouten en we geven het het voordeel van de twijfel. Terecht ?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 3 september 2014

Palladiumprijs naar hoogste niveau in 13 jaar

De prijs van palladium is maandag gestegen naar $908 per troy ounce, het hoogste niveau in meer dan dertien jaar tijd . Handelaren speculeren op een schaarste aan palladium als gevolg van de oplopende spanningen tussen Rusland en het 'Westen' met betrekking tot Oekraïne. Rusland is samen met Zuid-Afrika de grootste producent van palladium. Beide landen prodceren meer dan 80 metrische ton van het edelmetaal en zijn gezamenlijk goed voor 80% van de wereldwijde productie. Onzekerheid over de aanvoer van het edelmetaal vanuit Rusland stuwt de palladiumprijs de laatste maanden naar steeds grotere hoogte.

Lees verder op
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs