Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 21756 tot 21760
Bron: stoerejongenzzz.nl
Geplaatst: donderdag 3 april 2014

De beste landen ter wereld om in te leven, Nederland op 3!

Wisten jullie dat Nederland op nummer 3 staat in de ranglijst ‘Beste landen ter wereld om in te leven’. Ja, ja wij doen er alles aan om het “Weg met ons gevoel!” met feiten te overtreffen. Niet langer zuurpruimen, want vluchten of emigreren heeft geen zin. Alleen ergens aan de andere kant van de oceaan en in het noorden van Europa zou het ietsjes beter zijn. Gratis gezondheidszorg, onderwijs, hoge levensverwachting en nauwelijks criminaliteit. Wat wil je nog meer of minder. Dus ff niet zeuren over belasting betalen, maar even stil genieten.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 3 april 2014

Duizenden banen op de tocht bij jeugdzorg

In de jeugdzorg verdwijnen vijf- tot negenduizend banen. Dat is de verwachting van uitkeringsinstantie UWV.

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 3 april 2014

7 redenen waarom de waarde van de euro vanaf nu enkel lager kan

“Als het al mogelijk zou zijn om een munt te haten, dan haat ik de euro. Deze munt heeft talloze slachtoffers gemaakt, meerdere landen het ravijn in doen verdwijnen, een hele generatie Zuid-Europeanen opgeofferd en nu drijft diezelfde munt ons continent in de richting van een totalitaire superstaat. Moge de euro snel verdwijnen en later enkel droeve en enge gedachten opwekken over een onverantwoordelijk, gevaarlijk experiment dat nooit meer mag worden herhaald.'

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 3 april 2014

Gasprijs daalt ondanks conflict op de Krim

De prijs van gas in Europa daalt, ondanks het conflict tussen Rusland, de Oekraïne en de westerse landen. Dat komt vooral door de zwakke vraag naar gas, vanwege het milde weer en de grote voorraden.

Bron: biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 3 april 2014

Nieuwe bailout voor Griekenland: € 8,3 miljard

Alsof het de normaalste zaak van de wereld is, heeft Griekenland deze week goedkeuring gekregen van de Europese FinMin’s voor een nieuwe bailout van €8,3 miljard euro. In de komende 3 maanden wordt er vanuit De European Financial Stability Facility ( EFSF), ofwel het Europese noodfonds, wederom miljarden euro’s overgeboekt naar Griekenland. Volgens het IMF, ECB en de Europese Commissie heeft Griekenland dermate vooruitgang geboekt dat het een nieuw steunpakket heeft verdiend. Euhmmm, hadden ze het een paar maanden geleden niet over ‘op eigen benen staan’? Stiekem weten ze natuurlijk wel dat Griekenland de schulden nooit meer zal kunnen terugbetalen… Griekenland heeft inmiddels al meer dan 200 miljard euro ontvangen in de afgelopen jaren. Dat u het even weet.