EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
46
kliks
24
kliks
24
kliks
22
kliks
19
kliks
Bron: Goudverzekerd.nl
17
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21756 tot 21760 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 4 november 2014

Verkoop Fysiek Zilver richting record in 2014

Verkoop Fysiek Zilver door de US Mint gaat richting een record in 2014. Het Amerikaanse munthuis produceert de meest populaire zilveren beleggingsmunt ter wereld. De zilveren American Eagle van 1 ounce bestaat uit 99,9% puur zilver. Inmiddels zijn de cijfers over oktober van 2014 bekend. Het munthuis verkocht een recordaantal zilveren Eagles afgelopen maand. In 2013 stond de teller op 3.087.000 ounces voor oktober en afgelopen maand verkocht de US Mint er 5.790.000. Een stijging van 87,5%.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: dinsdag 4 november 2014

China tekent valutaswap met Qatar

De centrale banken van China en Qatar hebben een nieuwe valutaswap van 35 miljard yuan gelanceerd. Daarmee wordt het voor beide landen eenvoudiger in yuan te betalen in plaats van met dollars. Qatar is de grootste leverancier van vloeibaar gas voor de Chinese markt.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 4 november 2014

Winning van goud steeds kostbaarder

De afgelopen jaren zijn er gigantische bedragen geïnvesteerd in het vinden van nieuwe goudreserves, maar het rendement van al deze inspanningen was teleurstellend. Het aantal grote ontdekkingen loopt al jaren terug, wat ook de stijgende kostprijs voor goud verklaart. De gemiddelde productiekosten zijn nu al hoger dan de actuele goudprijs.

Lees verder op Doijerkalff.nl
Geplaatst op: dinsdag 4 november 2014

Saudi-Arabië doet iets bijzonders: prijsaanval op Amerikaanse olie

Saudi-Arabië brengt onderscheid aan tussen zijn olieprijzen: in de VS wordt Saudische olie tegen lagere prijzen aangeboden dan in Azië. Amerikanen vrezen voor de winstgevendheid van hun eigen olie uit schaliegesteente.

Saudi-Arabië brengt onderscheid aan tussen zijn olieprijzen: in de VS wordt Saudische olie tegen lagere prijzen aangeboden dan in Azië. Amerikanen vrezen voor de winstgevendheid van hun eigen olie uit schaliegesteente.

Saudi-Arabië is nog altijd het belangrijkste olieland ter wereld. Niet alleen vanwege de hoge reserves (268 miljard vaten) en de productie van meer dan 11 miljoen vaten olie per dag.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs