EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
Bron: BNR.nl
29
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21761 tot 21765
Geplaatst op: zaterdag 7 juni 2014

Het goud wordt massaal gedumpt

De goudprijs kreeg vorige week een aantal flinke tikken te verduren. De goudprijs sloot uiteindelijk ruim 3 procent lager. De voorbijgaande weken bleef de goudprijs vooral stil liggen, maar daar kwam dus afgelopen week een einde aan. Fundamenteel gezien was deze daling niet te verwachten. We ontvingen immers de laatste weken een aantal goede berichten over de goudverkopen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 6 juni 2014

Draghi vecht tegen een draak

Gisteren verlaagde de Europese Centrale Bank (ECB) het belangrijkste rentetarief waartegen banken in de eurozone geld kunnen lenen van 0,25 naar 0,15 procent. De depositorente wordt voor het eerst negatief met min 0,1 procent, wat historisch uniek is.

Deze renteverlaging duidt in weerwil wat de politici mogen zeggen zoals Rutte en Dijsselbloem, dat de crisis niet voorbij is, zeker niet voor de gewone man. In een crisis treedt er een herverdeling van de welvaart op. Het voornaamste aspect is het welvaartsverlies van de modale burger ten gunste van de kapitaalbezitters omdat de bergen liquiditeit die in de markt is gepompt voor een behoud van kapitaal zorgt en zelfs dit stimuleert.

Lees verder op dekritischebelegger.nl
Geplaatst op: vrijdag 6 juni 2014

IMF vreest bubbel op Britse huizenmarkt

Er dreigt oververhitting te ontstaan op de Britse woningmarkt door de sterk stijgende huizenprijzen en banken moeten daarom terughoudender zijn met het verstrekken van risicovolle hypotheken. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 6 juni 2014

Zorgt een Franse revolutie voor het einde van Europa ?

De Europese verkiezingen hebben de euro sceptici sterker gemaakt. Maar het meest verontrustende nieuws kwam uit Frankrijk waar anti-euro partij Front National van Marie Le Pen zeer goed scoorde. Frankrijk stond aan de wieg van de Eurozone, maar een nieuwe Franse Revolutie kan wel eens het einde van de Eurozone betekenen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 6 juni 2014

'Weer miljardenschikking Bank of America'

De bank onderhandelt met het Amerikaanse ministerie van justitie over een schikking van ten minste twaalf miljard dollar (8,8 miljard euro) wegens het verkopen van rommelhypotheken. Vijf miljard daarvan is bestemd voor hulp aan huiseigenaren die met hoge hypotheekschulden kampen.

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs