Nieuws / Artikelen met het woord

57821 artikelen gevonden. Artikel 21761 tot 21765
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 14 april 2014

Het probleem van Europa is de dure Euro

Even zag het er naar uit dat de euro op de forexmarkten aan het verzwakken was. Aanleiding voor die tijdelijke appelflauwte was de aankondiging dat de Amerikaanse centrale bank overwoog om op relatief korte termijn haar basisrente te verhogen. Dat relatief is en blijft natuurlijk relatief, er is sprake van pas ergens in de lente van 2015.

Bron: telegraaf.nl
Geplaatst: maandag 14 april 2014

Grieken hebben meer geld nodig

Griekenland heeft niet genoeg aan de twee steunpakketten van bij elkaar € 240 miljard. Het land zal nog een nieuw bedrag nodig hebben van het Internationaal Monetair Fonds en de eurolanden.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: maandag 14 april 2014

Column Kees de Kort | Wellink krijgt geen gelijk

De oud-president van De Nederlandsche Bank, Nout Wellink, denkt dat China binnen vijf jaar een markteconomie is. "Dat hoop ik ook, maar ik denk niet dat het gaat gebeuren", reageert BNR's Kees de Kort.

Bron: thebullionhouse.nl
Geplaatst: maandag 14 april 2014

Stewardess gepakt met 13 kilo goud

Een stewardess van Emirates is gepakt toen ze 13 kilo goud probeerde te smokkelen via de luchthaven van Hyderabad naar India. Het goud heeft ongeveer een waarde van $550.000. De stewardess had het goud verborgen in haar handbagage. Ze werd gearresteerd door de douane op RGI Airport.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 14 april 2014

Oekraïnecrisis doet goudprijs stijgen naar hoogste peil in drie weken

De escalatie van de crisis in Oekraïne heeft investeerders aan het begin van de week opnieuw veiliger havens doen opzoeken. De goudprijs steeg vanochtend, na nieuwe spanningen in het land, naar het hoogste niveau in drie weken.