EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
71
kliks
24
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
21
kliks
19
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21761 tot 21765 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 7 augustus 2014

Dollar dreigt status van reservemunt te verliezen

In de afgelopen maanden heeft de dollar steeds meer van zijn waardigheid verloren. De-Dollarizion zet zich alsmaar verder, in zoverre dat de dollar zijn status van reservemunt dreigt te verliezen. Vooral Rusland maakt zich op om in snel tempo de poten onder de stoel van de dollar door te zagen.

Russische bedrijven maken zich op om contracten over te zetten in Chinese Yuan en andere Aziatische munten. Aanleiding is de vrees dat Amerikaanse sancties, die door de westerse landen gevolgd zullen worden, deze bedrijven uit de dollar markt zal duwen. Maar daarmee dreigen de Amerikanen zich in het eigen vel te snijden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 7 augustus 2014

Goudprijs bereidt zich verder voor op volgende fase in de stierenmarkt

De mainstream media springt graag op de korte termijn correcties van de goudprijs, maar ze gaan voorbij aan het feit dat de goudprijs nog steeds in een lange termijn opwaartse beweging zit. Er waren geen fundamentele redenen om de zware afstraffing van 2013 te rechtvaardigen. We bereiken opnieuw een verontrustende periode waarin onrealistische verwachtingen botsen met de realiteit, zegt Goldbroker.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 7 augustus 2014

Witte kassa kost horeca 68.000 jobs

Als de horeca straks helemaal in het wit zou werken, verdwijnen 68.000 van de 164.000 jobs. Dat schrijven Het Belang van Limburg en Gazet van Antwerpen op basis van nieuw onderzoek van de Universiteit Hasselt naar de "witte" kassa die zwartwerk onmogelijk maakt. Die kassa is verplicht in 2015.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 7 augustus 2014

Bank of America schikt met recordbedrag van 12 miljard euro

Bank of America is niet ver meer af van een schikking met het Amerikaanse ministerie van Justitie. Met 16 tot 17 miljard dollar (12 miljard euro) zou het het hoogste bedrag ooit zijn voor een schikking van een burgerrechtelijk geschil tussen de Amerikaanse regering en een onderneming, zo meldt de Wall Street Journal.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 6 augustus 2014

Apps goed voor 1 miljoen banen in Europa

De markt van de apps voor smartphones en tabletcomputers zal dit jaar in de Europese Unie een omzet vertegenwoordigen van ongeveer 12,4 miljard euro. Direct en indirect is de 'app-economie' goed voor 1 miljoen banen in de EU. Dat staat in een rapport van het Britse marktonderzoeksbureau Vision Mobile.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs