Nieuws / Artikelen met het woord

57282 artikelen gevonden. Artikel 21771 tot 21775
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 15 maart 2014

Banken sturen personeel naar derdewereldlanden

In de komende tien jaar zullen de Wall Street banken hun personeel halveren in de dure steden. Deze steden zijn voornamelijk London en New York. Deze locaties hebben veel hogere kosten dan de kosten in minder dure steden. Ook is het de bedoeling om het personeel naar derdewereldlanden te sturen om daar hun werk te voltooien.

Tegen 2024 zal slechts 25 procent procent van de werknemers in dure steden blijven, terwijl het aantal personeel in de derdewereldlanden zal groeien van 25 procent naar 50 procent.

Bron: z24.nl
Geplaatst: zaterdag 15 maart 2014

Dit zijn de 10 rijkste postcodes van Nederland

In welke postcodegebieden ligt het bruto maandsalaris het hoogst? Z24 zocht het uit.

In samenwerking UNIT4, leverancier van salarisdiensten en -software, inventariseert Z24 wat de welvarendste inkomensgebieden van Nederland zijn.

Daarbij kijken we vanwege privacyredenen niet dieper dan de eerste drie cijfers van een postcodegebied. Ook zijn enkele gebieden waar UNIT4 relatief weinig salarisgegevens verwerkt niet meegenomen.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zaterdag 15 maart 2014

Van verzorgingsstaat naar zorgenstaat

Mijn vorige column “Nederland 2e rangs welvaartstaat” was eigenlijk al de opmaat voor dit artikel. Het feit is dat ons sociaal voorzieningenstelsel in ras tempo wordt afgebroken en dat ons sociaal verzekeringsstelsel op punt staat om het te begeven. Het is een keiharde stelling maar tegelijk ook een bikkelharde waarheid.

Er waait een gure wind door Nederland. We ondervinden het aan den lijve dat we worden geconfronteerd met een afbraak van formaat.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 15 maart 2014

Moody's positiever over vooruitzichten EU

De economische vooruitzichten van de Europese Unie zijn beter geworden. Kredietbeoordelaar Moody's ziet ze nu als stabiel. De verwachting was negatief.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 14 maart 2014

Goudprijs bereikt hoogste niveau in zes maanden

De prijs van een troy ounce (31,1 gram) goud bereikte 1388,40 dollar, het hoogste punt sinds 10 september 2013. Investeerders zien het edelmetaal als een veilige en waardevaste belegging in onrustige tijden.