EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21771 tot 21775 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 13 december 2014

US Mint verkoopt record aantal zilveren munten

US Mint verkoopt record aantal zilveren munten december 12th, 2014 by Reinoud Bogert De US Mint heeft dit jaar een nieuw record neergezet in de verkoop van zilveren American Eagles. Het vorige record dateert uit 2013. Over het gehele jaar verkocht de US Mint 42.675.000 zilveren American Eagles. Dit jaar is nog niet voorbij maar inmiddels is het record van 2013 verbroken. Met nog 3 weken te gaan in 2014 staat de teller op 43.051.000 ounces. De afgelopen jaren stopte de US Mint de verkoop rond medio december dus er zal naar verwachting niet veel meer bij komen.

Lees verder op goudvergelijken.nl
Geplaatst op: zaterdag 13 december 2014

De week van Bitcoin #56

In deze speciale 56e Engelse episode praten we met Otto de Voogd die gevlucht is uit Estland en nu weer in Nederland woont. Ook praten we met Robert-Reinder Nederhoed van Bitmymoney over zijn nieuwe wallet. In deze speciale 56e Engelse episode praten we met Otto de Voogd die gevlucht is uit Estland en nu weer in Nederland woont. De Estlandse overheid dreigt met een geldboete en celstraf omdat Otto wat bitcoinhandel heeft gedaan. We gaan met hem uitgebreid in op zijn situatie. Hij is in beroep gegaan en je kunt hem hier financieel ondersteunen. Ook praten we met Robert-Reinder Nederhoed van Bitmymoney over zijn nieuwe wallet. Gepost door Paul Buitink

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: zaterdag 13 december 2014

België is één van de kneusjes van de Eurozone

Angela Merkel heeft zich onlangs boos gemaakt op de Fransen en de Italianen. Die blijven maar op de rem staan wat het doorvoeren van ingrijpende hervormingen betreft, hervormingen die nochtans nodig zijn om de economie opnieuw op snelheid te krijgen. De economische evolutie dit jaar spreekt in dat verband boekdelen.

In de Eurozone zagen we economisch een weinig hoopgevende beweging. Het jaar ging betrekkelijk goed van start, zo merkten de analisten van KBC op. In mei trokken tal van zakenbankiers hun groeiverwachtingen zelfs nog op. Maar vanaf dan ging het alleen maar bergaf. De Oekraïnecrisis woog op het gemoed, eerst van de bedrijven en vervolgens van de consumenten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 13 december 2014

Tesla’s ‘disruptive’ technologie biedt grote kansen voor investeerders

Energieopslag wordt steeds meer gezien als ‘disruptive’, een term die aangeeft dat de technologie in staat is bestaande bedrijfsmodellen te doorbreken en een geheel nieuwe industrie kan creëren. Het heeft de potentie om benzinemotoren in auto’s overbodig te maken, en kan de verhouding tussen burgers en energieleveranciers op z’n kop zetten.

Autobouwer Tesla heeft veel succes met de verkoop van zijn revolutionaire elektrische voertuigen (EV’s), en heeft het plan opgevat om 500.000 EV’s verkocht te hebben voor het jaar 2020. Met de uitrol van een goedkoper model denkt het bedrijf meer mensen te bereiken, maar een goedkoper model is sterk afhankelijk van de prijs van de accu. Deze is op dit moment ongeveer een derde van de prijs van de gehele auto, en zal pas dalen als er op veel grotere schaal geproduceerd wordt. Om deze reden heeft Tesla samen met Panasonic het grootse plan bedacht om in Nevada een zogenaamde ‘Gigafactory’ te bouwen. Het ‘disruptive’ deel van het idee zit hem in de potentie om op langere termijn af te stappen van de huidige benzinemotor. Inmiddels hebben ook andere accuproducenten vergelijkbare plannen kenbaar gemaakt, en worden de eerste mega-investeringen binnenkort gedaan. Het lijkt erop alsof er nu, na twee eerdere valse starten, middels innovatieve technologieën een kritische massa wordt gecreëerd die de sector voorgoed kan veranderen.

Lees verder op CD Fund.com
Geplaatst op: zaterdag 13 december 2014

Het ultieme contraire signaal duikt op in de goudmarkt

Goud en goudmijnaandelen zitten al sinds 2011 in een dalende trend, dat is een dikke drie jaar. Goed om depressief van te worden. Toch als je naar het advies van de grote financiële instellingen luisterde die pas in 2011 positief werden voor goud. Dikwijls is het een goed idee om net het tegenovergestelde te doen dan wat zij je aanraden. En momenteel zie je bijna dagelijks nieuwsberichten over hoe negatief iedereen is ten opzichte van goud.

De laatste financiële instelling die negatief is geworden tegenover goud is de fondsbeheerder ProShares. Zij zijn van plan niet één, maar ineens twee nieuwe ETFs te lanceren. Het “Short Junior Gold Miners” fonds stijgt evenredig naarmate de junior goudmijnaandelen dalen. Maar voor wie echt overtuigd is dat goudmijnaandelen naar de haaien gaan is er het “Ultra Short Junior Gold Miners” fonds, daarmee je dubbel zoveel profiteert van een daling.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs