EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21781 tot 21785 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 31 oktober 2014

Oekraïne heeft zijn zin gekregen en krijgt gas van Rusland. Toch is er maar een ding dat Poetin echt wil

De persoon die energie weet te beheersen, controleert de loop van de geschiedenis. Dat is altijd zo geweest. Van het moment dat mensen voor het eerst vuur hebben weten te maken tot de dag dat we eindelijk weten hoe we kernfusie op een grootschalige manier in de praktijk kunnen gebruiken, zijn we altijd op zoek geweest om iedereen voor te zijn.

De Russische president Vladimir Poetin is zo iemand. Sinds lang ambieert hij de controle over verschillende energiemarkten om het belang van Rusland aan te tonen. “Zijn opzet om de Amerikaanse dollar te vervangen als de spil in de energiehandel zal mislukken”, schrijft John Mauldin op zijn blog.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 31 oktober 2014

Goudprijs zakt naar laagste niveau sinds 2010

De goudprijs zakte deze week naar het laagste niveau sinds 2010, nadat de Amerikaanse centrale bank bekendmaakte te stoppen met haar stimuleringsprogramma. Hoewel dit niet echt als een verrassing kwam gaf het beleggers vertrouwen dat de centrale bank de situatie goed onder controle heeft. Het uitblijven van een hoge inflatie en de sterke dollar maakt goud minder aantrekkelijk, met als resultaat dat de prijs al enige tijd onder druk staat. Het feit dat de Amerikaanse economie inmiddels weer met 3,5% op jaarbasis groeit drukt verder op de goudkoers.

Lees verder op HollandGold.nl
Geplaatst op: vrijdag 31 oktober 2014

Russische bank verhoogt renteniveau

De Russische centrale bank heeft het renteniveau verhoogd met 1,5 procentpunt naar 9,5 procent.

De Russische economie ondervindt veel schade door de sancties die landen hebben ingesteld. Hierdoor neemt onder andere de inflatie in het land toe.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 31 oktober 2014

Goudprijs naar laagste niveau in 4 jaar

De goudprijs is verder gedaald naar het laagste niveau sinds juli 2010. Investeerders laten het edelmetaal links liggen nu het duurder geworden is met de stijging van de dollar en minder nuttig als veilige belegging nu de aandelenmarkten in de plus gaan.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 31 oktober 2014

Column Kees de Kort | Staatspropaganda voorziet betere tijden

Kredietverlening onder druk, uiteenlopende effecten van lage olieprijzen worden per land verschillend beleefd en sancties op somberheid: Op geheel eigen wijze gaat BNR’s economiecommentator Kees de Kort in op de macro-economische stand van zaken.

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs