EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21781 tot 21785 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 17 september 2014

John Bollinger verwacht een hogere goudprijs

Een populair onderwerp op de markten is momenteel het goud. Goud, zilver en de andere edelmetalen doen bij nogal wat waarnemers vraagtekens rijzen. De goudprijs raakt voorlopig niet echt van de grond, van de verwachte grote doorbraak naar boven is voorlopig niets in huis gekomen. Idem dito voor het zilver.

Uiteindelijk hebben heel wat investeerders zich een buil gevallen aan de edelmetalen. Maar die buil mag met een glimlach genomen worden want eerder vroeg of laat zal het uur van het goud opnieuw zijn geslagen. Het staat namelijk in de sterren geschreven dat de goudprijs hogere regionen zal verkennen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 17 september 2014

14 miljoen Amerikaanse gezinnen bedreigen Westerse economie

[...]

Toch is niet alles koek en ei, zo blijkt volgens Bloomberg. Ondanks de hoeracultuur die heerst in de middens van de Amerikaanse centrale bankiers mogen we niet vergeten dat de economie van de Verenigde Staten (VS) bijzonder kwetsbaar blijft: gezinnen moeten nog steeds een schuldenberg torsen dat 105% van hun bruto-inkomen bedraagt.

Al is dat een significante daling – in 2010 was dat nog een schokkende 120% – en de laagste score in dertien jaar, toch houdt dat percentage nog een walgelijke waarheid in: het zijn vooral de laagste inkomens die het ergst te verduren krijgen. In 2010 bedroeg hun schuld meer dan 170% van hun bruto-inkomen en in 2013 is dat gedaald naar 156%. Als we dat vergelijken met de schuldgraad van de restgroep die rond 100% schommelt, is dat een allesbehalve geruststellende gedachte.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 17 september 2014

België telt één dollarmiljardair minder

België telde in juli acht superrijken met een vermogen van meer dan 1 miljard dollar. Dat blijkt uit een studie van de Zwitserse bank UBS en onderzoeksbureau Wealth-X. Vorig jaar waren er volgens dezelfde studie nog negen dollarmiljardairs in België. De acht superrijken zwemmen samen in 16 miljard dollar (12,4 miljard euro).

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 17 september 2014

Waarom Schotland het Britse pond niet zomaar kan houden

Het is hét schrikbeeld waarmee het ‘nee’- kamp de Schotten donderdag probeert over te halen om tegen onafhankelijkheid te stemmen: geen unie, geen pond. Volgens de Schotse leider Alex Salmond is dat onzin, en kan Schotland het pond houden, of Londen dat nu wil of niet. Klopt dat ook?

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 17 september 2014

Oekraïense politicus letterlijk gedumpt in vuilcontainer

Wanneer zal de eerste Nederlandse politicus in een vuilcontainer eindigen?

Wanneer zal de eerste Nederlandse politicus in een vuilcontainer eindigen?

Een woedende menigte heeft gisteren buiten het Oekraïense parlement een Oekraïens parlementslid staan opwachten. Toen het parlementslid, Vitaly Zhurasky, van de “Economische Ontwikkeling Partij” het gebouw verliet hebben ze hem opgepakt en in een  vuilcontainer gegooid. Het is niet precies duidelijk wat Zhuravsky heeft gedaan om dit te verdienen. Volgens NBC news heeft het te maken met het feit dat hij in het verleden heeft geprobeerd om wetten door te voeren die anti regeringsprotesten moesten tegengaan.  Hij is ook van het soort dat regelmatig klaagt dat de pers gemene dingen over hem zegt.

[VIDEO]

Lees verder op Gewoon-nieuws.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs