EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
62
kliks
21
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21781 tot 21785
Geplaatst op: vrijdag 6 juni 2014

ECB lanceert Targeted LTRO, wat is dat precies?

De ECB verlaagde niet alleen de rente, ook introduceerde ze een nieuw stimuleringsprogramma. Onder Targeted LTRO kunnen banken goedkoop geld lenen bij de ECB, dat ze weer uit kunnen lenen aan particulieren en bedrijven om de economie te ondersteunen. Lees de uitleg met achtergrond op Marketupdate.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 6 juni 2014

ECB helpt indices op Wall Street aan nieuwe records

De Dow Jones en de Standard & Poor's 500, twee sterindices van Wall Street, hebben vandaag de beursdag afgesloten op nieuwe recordhoogtes. De indices werden gedragen door de monetaire relancemaatregelen die de Europese Centrale Bank (ECB) trof voor de eurozone.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 5 juni 2014

Goudsmokkel India loopt uit de hand

Sinds de importheffingen op goud in India vorig jaar meerdere malen zijn verhoogd neemt de smokkel van goud sterk toe. De Indiase regering stelde de importheffing in op het tekort op de lopende rekening terug te brengen.

[...]

Lees verder op goudvergelijken.nl
Geplaatst op: donderdag 5 juni 2014

Wereldwijde recessie aanstaande?

Ik schreef twee weken eerder dat de groei van het Amerikaanse bruto binnenlands product (bbp) in het eerste kwartaal ellendig was. Was het niet voor de veertig miljard dollar aan zorguitgaven vanwege Obamacare, dan was het bbp een procent gekrompen, zo luidde mijn conclusie. Gisteren kwam de aap uit de mouw en bleek dat het Amerikaanse ministerie van Economische Zaken de bbp-groei had bijgesteld tot... een negatieve 1%. Sterker nog, het blijkt nu dat zonder Obamacare het Amerikaanse bbp met 2% zou zijn gekrompen.

[...]

Lees verder op Goldrepublic.nl
Geplaatst op: donderdag 5 juni 2014

Schiff: “De Fed zal tapering moeten stoppen”

Peter Schiff blijft ervan overtuigd: de Fed zal vroeger dan later de tapering van QE moet stoppen. Schiff houdt deze visie aan omdat de economie maar blijft sputteren. Bovendien ziet hij diverse signalen in de financiële markten, waaronder de correctie in momentumaandelen, die wijzen op een aanstaande economische vertraging.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs