EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21791 tot 21795 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 12 december 2014

Renteverhoging helpt roebel niet

De neergang van de Russische roebel houdt voorlopig aan. Vrijdag bereikte de Russische munt een nieuw dieptepunt ten opzichte van de dollar. 

De neergang van de Russische roebel houdt voorlopig aan. Vrijdag bereikte de Russische munt een nieuw dieptepunt ten opzichte van de dollar. 

Een dag eerder had de centrale bank van Rusland nog getracht de aanhoudende devaluatie te stoppen met een renteverhoging.

In de ochtendhandel waren voor het eerst meer dan 57 roebels nodig om 1 dollar te kopen, waarmee de munt ongeveer 1 procent goedkoper was dan een dag eerder.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 12 december 2014

Renteverhoging Fed zal nooit plaatsvinden

Peter Schiff (Europe Pacific Capital founder and CEO) was samen met Chris Geurs (Ultimate Capital portfolio manager) te gast in het programma “After the Bell” op Fox Business. Peter werd geconfronteerd met de vraag waarom de Fed zijn rentetarief nog niet omhoog heeft geschroefd nu het QE programma is afgerond. Bijkomend zijn er onlangs enorm positieve werkgelegenheidscijfers bekend gemaakt. Genoeg reden voor het verhogen van de rente zou je denken.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 12 december 2014

Column Kees de Kort | Op z'n blauwe ogen

De retail sales in Amerika waren de afgelopen maand onverwacht goed. BNR's macro-econoom Kees de Kort weet wel hoe dat komt.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 12 december 2014

Goudmijnen hebben weinig voordelen van goedkope olie

Dalende olieprijzen maken het goedkoper om goud te delven. Dit zou de goudmijnen veel moeten ondersteunen. Maar door de daling van goud van de laatste drie jaar brengt dit toch niet genoeg soelaas. Goudwinning is een energie intensieve industrie en een 20% daling op de olieprijs kan de totale kosten van de goudmijnbedrijven toch maar verminderen met 2% tot 6%.

De meest creatieve en gemakkelijkste manieren om hun werkingskosten te verlagen zijn ook al opgebruikt. Het laatste jaar hebben de goudmijnen een gemiddelde van 20% op de werkingskosten kunnen besparen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 12 december 2014

Huis duurste straat Londen kost 21,4 miljoen euro

Dat het peperduur wonen is in de Britse hoofdstad is allang bekend, maar nu is ook duidelijk wat de duurste straat van Londen is. Wie op Grosvenor Crescent woont heeft gemiddeld 16,9 miljoen pond (21,4 miljoen euro) voor zijn huis neergeteld. Dan woon je wel bijna in de achtertuin van Buckingham Palace, vlak bij de grote parken van Londen en met een metrostation om de hoek. Ook de Belgische ambassade is in de straat gelegen.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs