Nieuws / Artikelen met het woord

57485 artikelen gevonden. Artikel 21791 tot 21795
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 24 maart 2014

De volgende crisis kan het einde betekenen

Er zijn groepen in de Verenigde Staten die oorlog willen met Rusland. Het conflict in Oekraïne komt nu goed gelegen, het kan ineens de aandacht afleiden van de zwakke Amerikaanse economie. Het geld is op bij de bevolking en een volgende crisis kan de Verenigde Staten missen als kiespijn, aldus Dr. Paul Craig Roberts op USA Watchdog.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 24 maart 2014

Bijna 14.000 werklozen extra in februari

België telde in februari 446.622 vergoede werklozen. Dat zijn er 13.959 of 3,2 procent meer dan in februari vorig jaar. Dat blijkt uit cijfers die de RVA heeft vrijgegeven.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 24 maart 2014

Amerikaanse economie stevent op een recessie af

De meeste waarnemers zijn relatief optimistisch over de Amerikaanse economie. Deze is aan de beterhand en deze positieve trend zou zich in de resterende maanden van 2014 moeten verder zetten. Maar links en rechts weerklinken er toch dissonante geluiden, niet iedereen bekijkt de zaken door een roze bril.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: maandag 24 maart 2014

Huizenmarkt China over hoogtepunt heen?

In China hebben een aantal huiseigenaren verhaal proberen te halen bij hun projectontwikkelaar, nadat die de prijzen van de aangeboden appartementen met 16% had verlaagd. De kopers die het volle pond betaalden voelen zich bekocht en willen compensatie. De projectontwikkelaars komen niet meer van hun vastgoed af en verlagen de prijzen. Koelt de Chinese huizenmarkt af?

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 24 maart 2014

Lid Federal Reserve geeft toe: QE dient enkel voor de rijken

Dallas Fed President Richard Fisher is altijd al een buitenbeentje binnen de Federal Reserve, al vanaf het begin is hij een tegenstander geweest van qauntitative easing - maar nu windt hij er geen doekjes meer rond: Ben Bernanke heeft QE ontworpen om de rijken te helpen! Bernanke is overtuigt van het “trickle down”-effect waarbij de welvaart moet doorsijpelen van de rijken naar de rest van de bevolking.