Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 21796 tot 21800
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 1 april 2014

Dit is hoeveel goud China momenteel heeft

1.054 ton, dat is nog steeds de officiële goudvoorraad van de Chinese centrale bank, maar iedereen weet dat dit getal veel hoger ligt. Sinds 2009 hebben we geen update meer gekregen. De meeste beleggers gaan er dan ook van uit dat een nieuwe update over de goudvoorraad de prijs van goud fors omhoog zal stuwen.

Daily Reckoning denkt echter te weten dat de goudvoorraad momenteel 5.430,48 ton bedraagt.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 1 april 2014

Gazprom schrapt aardgaskorting voor Oekraïne

Gazprom heeft dinsdag de prijs die Oekraïne voor aardgas moet betalen met ruim 40 procent verhoogd. 

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 1 april 2014

Het jaar is goed begonnen voor grondstoffen

Het jaar 2014 is tot nu toe een uitstekend jaar voor de grondstoffen. We zagen diverse grondstoffen met tientallen procenten stijgen, waardoor een investering in grondstoffen aan het begin van het jaar het meeste rendement had opgeleverd.

Bron: stoerejongenzzz.nl
Geplaatst: dinsdag 1 april 2014

Wat is de beste manier om geld te sparen? 14 gouden tips

Het gaat weer beter met ons Nederlandje, daarom beantwoorden wij de vraag: Wat is de beste manier om geld te sparen? Wij geven hieronder de 14 gouden tips. En over een paar jaar gaat het natuurlijk weer minder, dan hoeven jullie niet bij ons aan te kloppen voor doekoe. Wij geven je nu goede raad: spaar, spaar en nog eens spaar. Als een appeltje voor de dorst, voor slechte tijden en voor nood en rampspoed. Hieronder de tips & om geld te sparen, natuurlijk gratis en voor niks!!!

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 1 april 2014

Ook Pictet Asset Management overtuigd dat Europa grote verliezer is in Oekraïne-crisis

Ook de analisten Hugo Bain en Mark Boulton van Pictet Asset Management komen in een rapport tot de conclusie dat de grote verliezer van de Oekraïne-crisis wellicht de Europese Unie zal zijn.  De dreiging met sancties prikkelt de Russen slechts nog sneller dan zij toch al deden hun oriëntatie van het Westen naar het Oosten te verleggen.