EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
49
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21796 tot 21800 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 4 augustus 2014

Voorraad Zilver Shanghai daalt 90%

De hoeveelheid Fysiek Zilver SFE, Shanghai Futures Exchange, is sterk gedaald en noteert op laagste niveau. De voorraad fysiek zilver is sinds maart 2013 aan het dalen. De Shanghai Futures Exchange gedraagt zich veel meer als fysieke markt dan de COMEX waar het overgrote deel van de contracten in geld wordt afgerekend en niet in fysiek zilver. Op de SFE worden de contracten voor zowel goud als zilver hoofdzakelijk fysiek afgerekend.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: maandag 4 augustus 2014

Duitsland zet streep door Russische wapendeal van 100 miljoen euro

De EU voert de sancties tegen Rusland op, maar de Duitse minister van Economische Zaken Sigmar Gabriel gaat nog een stap verder. Hij annuleert de bouw van een trainingscentrum door de Duitse fabrikant Rheinmetall in Rusland.

Duitsland zet een streep door een omvangrijke Duits-Russische  wapendeal. Het door  minister Sigmar Gabriel (SPD) aangevoerde ministerie van Economische Zaken verbiedt de bouw van een gevechtsoefencomplex door het Düsseldorfse concern  Rheinmetall, meldt de  Süddeutsche Zeitung.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: maandag 4 augustus 2014

'Frankrijk stelt bankenboetes VS aan de kaak'

Frankrijk wil de boetes die Amerikaanse toezichthouders uitdelen aan Europese banken vanwege het overtreden van sancties aan de kaak stellen. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 4 augustus 2014

Russische miljardairs schakelen over van VISA naar ander betaalsysteem

Terwijl de Europese en Amerikaanse leiders zich gesterkt voelen door de sancties die ze opleggen tegen Rusland, lijkt de realiteit anders uit te draaien. De populariteit van de Russische President Putin blijft stijgen en voor de meeste sancties zijn alternatieven zodat ze weinig of geen invloed hebben. Sancties zijn meer een statement naar de bevolking toe dat ze iets aan het probleem doen dan dat ze effectief iets uit halen.

De geschiedenis leert dat landen die getroffen worden door sancties van het westen inventief worden om de sancties te omzeilen, zo ook in Rusland. Russisch miljardair Gennady Timchenko heeft zo zijn rekeningen bij Visa en Mastercard opgezegd en schakelde over op het Chinese betalingssysteem UnionPay.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 4 augustus 2014

Zilvervoorraad Shanghai daalt 90 %

De zilvervoorraad op de Shanghai Futures Exchange daalde sinds maart 2013 met een onvoorstelbare 90 %. In tegenstelling tot de Amerikaanse COMEX waar handelaars voornamelijk contracten afhandelen in cash, gebeurt de afhandeling op de SFE in fysiek zilver. Dat de zilvervoorraad op ruim een jaar tijd bijna volledig opdroogt, is een teken aan de wand voor de zilvermarkt.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs