Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 2181 tot 2185
Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 25 februari 2017

China in 2016 belangrijkste handelspartner Duitsland

Voor het eerst was China in 2016 de belangrijkste handelspartner van Duitsland. Voorheen waren de Verenigde Staten de grootste handelspartner. De VS zijn nu de derde handelspartner na Frankrijk wat de tweede plek inneemt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 25 februari 2017

Je pensioen verdubbelen kan met 1 simpele truc

Wie niet bezig is met zijn pensioen, maakt een grote fout. Het pensioen wordt aanzien als een van de mooiste periodes van het leven. Wie zijn/haar pensioen wil doorbrengen in financiële armoede, zal er niet veel plezier aan beleven. Gelukkig is er een manier om je pensioen te verdubbelen.

Het probleem met een goed pensioen is dat je nu iets moet opofferen en je niet weet of je er later de vruchten van kan plukken. Maar wanneer je de rollen omdraait, is niet aan je pensioen denken geen optie. Te veel uitgeven of te conservatief omgaan met je geld, is een zorgeloos pensioen op de helling zetten.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: zaterdag 25 februari 2017

Goud en de regering Trump

Wat je ook van Trump kan zeggen, hij is in ieder geval geen politicus en hij is zonder twijfel een ondernemer. In die zin waait er een frisse wind door politiek Amerika. Sommigen zeggen een forse storm, maar hoe dan ook, er wordt goed gelucht.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 25 februari 2017

Het begint er steeds beter uit te zien voor de euro

De voorspellingen voor dit jaar laten weinig over aan de verbeelding. Een merendeel van de analisten houdt rekening met een euro die richting pariteit zakt. En zelfs iets verder, als het aan de extreme voorspellingen ligt. Dat is het punt waarop je als belegger alert moet zijn.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 25 februari 2017

In 5 jaar miljonair: 31-jarige die 360 boeken heeft gelezen over geld, deelt zijn beste tips om

Toen Grant, die alleen bij de voornaam wordt genoemd, was afgestudeerd en terug thuis kwam, keek hij naar zijn bankrekening en zag een saldo van $2,26. Hij nam een screenshot en zou er alles aan doen om zijn doel te bereiken, miljonair worden. 5 jaar later bestond het saldo op diezelfde rekening uit 7 cijfers.