EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
39
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
36
kliks
36
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 2181 tot 2185 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 29 september 2017

Nederland scoort opnieuw hoog in concurrentielijst WEF

Nederland staat voor het tweede jaar achter elkaar op de vierde plaats van een concurrentieranglijst van het World Economic Forum (WEF). In de Europese Unie staat Nederland bovenaan.

Volgens de Erasmus University, partnerinstituut in Nederland van het WEF, scoort Nederland hoog door de sterke basis in bijvoorbeeld infrastructuur en het macro-economische beleid.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 29 september 2017

President Europese Centrale Bank: "We kunnen Bitcoin niet reguleren of verbieden"

President Europese Centrale Bank: "We kunnen Bitcoin niet reguleren of verbieden" Mario Draghi, De president van de Europese centrale bank, heeft recent verklaard dat de ECB niet bij machte is om digitale valuta zoals Bitcoin te verbieden of reguleren. Hij deed deze uitspraak als reactie op vragen in het Europese parlement of dat hij vindt dat er regulering van of een verbod op cryptocurrencies moet komen. Draghi merkte ook op dat de impact van cryptocurrencies nog verder bestudeerd moet worden maar dat het nog te vroeg is om het te zien als een acceptabele betaalmethode.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: vrijdag 29 september 2017

Na Facebook en Instagram blokkeert China nu ook Whatsapp

In China is de berichtenapp Whatsapp die eigendom is van Facebook geblokkeerd. De Chinezen willen geen risico’s nemen met sociale media. De Communistische Partij organiseert volgende maand haar vijfjaarlijks congres.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 29 september 2017

Belegger: Focus op de trend!

In de financiële markten wordt je vaak op het verkeerde been gezet. Door de dagelijkse gebeurtenissen schieten de prijzen vaak alle kanten op. De ene week is het koek en ei, de andere week is het kommer en kwel.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: donderdag 28 september 2017

Grafiek: Grondstoffen extreem ondergewaardeerd

Grondstoffen zijn sinds het begin van de jaren zeventig niet meer zo goedkoop geweest ten opzichte van de Dow Jones aandelenindex. De volgende grafiek laat de verhouding zien tussen de Goldman Sachs Commodity Index (GSCI) en de aandelenindex van dertig grote Amerikaanse bedrijven.

Lees verder op Marketupdate
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs