EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 2181 tot 2185 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 13 januari 2018

'100 miljard dollar aan claims bij andere landen ingediend via Nederland'

Buitenlandse bedrijven hebben de afgelopen vijftig jaar via Nederlandse investeringsverdragen 100 miljard dollar geclaimd bij andere landen.

Buitenlandse bedrijven hebben de afgelopen vijftig jaar via Nederlandse investeringsverdragen 100 miljard dollar geclaimd bij andere landen.

Volgens Milieudefensie is alleen via de Verenigde Staten meer geld geëist bij andere landen. De onderzochte claims worden mogelijk gemaakt door investeringsverdragen die landen met elkaar sluiten, bedoeld om het investeren in een land makkelijker te maken.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 12 januari 2018

Kom op 8 februari naar onze lezing "Bitcoin en Cryptocurrencies" in Eindhoven

Kom naar onze lezing Bitcoin en Cryptocurrencies in Eindhoven Bitcoin en cryptocurrencies zijn hot. Wil jij aan deze ontwikkelingen deelnemen maar loop je nog met vragen rond? Kom dan naar onze bijeenkomst Bitcoin en Cryptocurrencies op 8 februari in Eindhoven. We gaan uitleggen hoe Bitcoin werkt en leren we je hoe je veilig kunt kopen/verkopen en bewaren. Daarnaast praten we je bij over de belangrijkste ontwikkelingen in Bitcoin van de komende tijd. Het wordt een interactieve sessie met volop ruimte voor vragen.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: vrijdag 12 januari 2018

In Tarragona is een flat verkocht voor 40 bitcoin

In de Catalaanse stad Tarragona is aan de Avenida de Roma (foto)een appartement verkocht voor 40 bitcoin. Dat de digitale munt nog steeds niet is gereglementeerd zorgt bij de verkoop voor een reeks problemen. Het notariaat dat de akte moet verlijden benadrukt dat de waarde van het huis in ‘legaal’ geld moet worden vermeld. Ook zullen de kosten van de akte en registratierechten van het eigendom gewoon in euro worden berekend.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 12 januari 2018

Wall Street-adviesbureau: “Bitcoin zakt dit jaar naar 1.800 dollar”

Volgens Quinlan & Associates, een adviesbureau op Wall Street, ziet de toekomst van de bitcoin er allesbehalve rooskleurig uit. In een lijvig rapport voorspelt het bureau dat de virtuele munt tegen december 2018 naar minder dan 1.800 dollar is gezakt. En tegen 2020 zelfs naar 800 dollar. De rest van de cryptomarkt zou die neerwaartse trend volgen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 12 januari 2018

Euro op hoogste niveau ten opzichte van dollar sinds 2014

De euro won vrijdag stevig aan waarde ten opzichte van de dollar. Tussentijds noteerde de eenheidsmunt een niveau van 1,2114 dollar, waarmee het op zijn hoogste stand stond ten opzichte van de dollar sinds december 2014.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs