EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21801 tot 21805
Geplaatst op: woensdag 25 juni 2014

Nikkel kan bij verrassing het nieuwe goud worden

We durven met u de volgende weddenschap aan te gaan: welke was de best presterende commodity in april? Zoek niet langer, dat was nikkel. Met een stijging van 15.2 procent was nikkel twee maanden geleden met voorsprong de best presterende grondstof in de S&P GSCI, de meest gevolgde index wat grondstoffen betreft.

April was dus een topmaand van wat voor nikkel tot dus ver een topjaar is geweest. Vanaf 1 januari is de prijs voor nikkel meer dan 30 procent gestegen. Aan een dergelijk stijgingspercentage hoeft het waarschijnlijk geen betoog dat nikkel alle andere grondstoffen uit de S&P GSCI’s achter zich gelaten heeft.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 25 juni 2014

Chinese Gold Demand 883 Tonnes YTD

Withdrawals from the Shanghai Gold Exchange (SGE) vaults in week 24 accounted for 33 metric tonnes. Year to date Chinese gold demand, measured by SGE withdrawals, stands at 883 tonnes. A quick calculation (week 1 – 24  SGE withdrawals – mine – scrap) tells us that China net imported 599 tonnes year to date, annualized 1298 tonnes.

[...]

Lees verder op Ingoldwetrust.ch
Geplaatst op: woensdag 25 juni 2014

Iedereen ziet het einde van de Amerikaanse dollar … behalve de VS

“Whoever is winning at the moment will always seem to be invincible.”  – George Orwell. Dit is een perfecte illustratie van de onoverwinnelijkheid die de Amerikanen uitstralen. Nochtans staat de Amerikaanse dollar zwaar onder druk en is het de Amerikaanse elite die daar zelf verantwoordelijk voor is, aldus sovereign man.

De Amerikaanse dollar is de wereld reservemunt. In de Verenigde Staten denken ze dat de status van wereld reservemunt voor eeuwig is. Nochtans kent de geschiedenis al vele wereld reservemunten, aan alles komt een einde – ook aan de status van wereld reservemunt van de Amerikaanse dollar.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 25 juni 2014

Dit is de onvoorstelbare kracht voor beleggers met geduld (veel geduld)

Onderstaande grafiek is er een om boven je bed te hangen. Het bewijst hoe sterk de kracht van geduld kan zijn. Beleggen op lange termijn is zeer lonend, vooral op het einde. Dit is het sneeuwbaleffect dat ook Warren Buffett een van de rijkste mensen ter wereld maakte – aldus the conservative income investor.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 24 juni 2014

'Over tien jaar werken we nog maar 3 dagen per week'

Over tien jaar moeten we ons als werknemer veel meer zelf verkopen, alsof we een kleine ondernemer zijn. We moeten zelf onze vaardigheden in de etalage zetten en vaker terug naar school om onze kennis te vernieuwen. Wel gaan we minder werken. Nog maar drie dagen in de week, denkt Reinier Castelein, de voorzitter van vakbond De Unie.

Lees verder op trouw.nl

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs