Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 21801 tot 21805
Bron: telegraaf.nl
Geplaatst: maandag 14 april 2014

Grieken hebben meer geld nodig

Griekenland heeft niet genoeg aan de twee steunpakketten van bij elkaar € 240 miljard. Het land zal nog een nieuw bedrag nodig hebben van het Internationaal Monetair Fonds en de eurolanden.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: maandag 14 april 2014

Column Kees de Kort | Wellink krijgt geen gelijk

De oud-president van De Nederlandsche Bank, Nout Wellink, denkt dat China binnen vijf jaar een markteconomie is. "Dat hoop ik ook, maar ik denk niet dat het gaat gebeuren", reageert BNR's Kees de Kort.

Bron: thebullionhouse.nl
Geplaatst: maandag 14 april 2014

Stewardess gepakt met 13 kilo goud

Een stewardess van Emirates is gepakt toen ze 13 kilo goud probeerde te smokkelen via de luchthaven van Hyderabad naar India. Het goud heeft ongeveer een waarde van $550.000. De stewardess had het goud verborgen in haar handbagage. Ze werd gearresteerd door de douane op RGI Airport.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 14 april 2014

Oekraïnecrisis doet goudprijs stijgen naar hoogste peil in drie weken

De escalatie van de crisis in Oekraïne heeft investeerders aan het begin van de week opnieuw veiliger havens doen opzoeken. De goudprijs steeg vanochtend, na nieuwe spanningen in het land, naar het hoogste niveau in drie weken.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 14 april 2014

Commodities bezig aan een inhaalrace

In september 2011 bereikte de prijs voor een troy ounce goud een piek op 1900 dollar, of zelfs iets daarboven. Investeerders die een decennium lang posities in het goud aangehouden hadden realiseerden een gigantische winst wanneer ze het verstand hadden om precies op dat topniveau te verkopen.

De prijs van goud was namelijk verzevenvoudigd. Maar anderzijds zullen weinig investeerders precies op die piek hebben verkocht zodat ze alleszins de daaropvolgende correctie zullen hebben moeten uitzweten. We herinneren er nog even aan dat vooral 2013 een annus horribilis voor het goud is geworden.