EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21806 tot 21810
Geplaatst op: maandag 2 juni 2014

Er dreigen serieuze tekorten op de uraniummarkt

Wie dacht dat beleggers in het goud het moeilijk hadden de laatste jaren, moet eens te rade gaan bij beleggers in uranium. Nadat de prijs voor uranium in 2007 nog op $140 stond, daalde de prijs voor uranium ondertussen tot onder de $30. Dit kan niet zonder gevolgen blijven. Steeds meer uraniumproducenten gooien de handdoek in de ring. Maar in plaats van de focus te leggen op de toekomstige vraag naar uranium, laten we u vandaag eens kennis maken met het dalend aanbod van uranium.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 2 juni 2014

'Wereldbank moet waken voor neutraliteit'

De Wereldbank moet er voor waken geen partij te kiezen in het conflict tussen Oekraïne en Rusland.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 2 juni 2014

Oekraïne betaalt eerste schijf van gasschuld aan Rusland

Oekraïne heeft een eerste schijf van zijn gasschuld aan Rusland betaald. Het Oekraïense Naftogas heeft 786 miljoen dollar, omgerekend bijna 577 miljoen euro, overgeschreven op de rekening van het Russische Gazprom. Dat heeft de Russische gasreus vandaag laten weten.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 2 juni 2014

Video: De flow van olie en goud

Vlak na de Tweede wereldoorlog produceerde de VS een reeks gouden munten voor Aramco. Het goud was nodig om de levering van olie uit Saoedi-Arabië veilig te stellen, want de oliestaat vond dat ze onvoldoende waarde kreeg voor haar olie, die eerst nog in dollars betaald werd. Door de Tweede Wereldoorlog was de marktprijs van goud veel hoger dan de officiële prijs van $35/oz.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: maandag 2 juni 2014

Heeft Amerika de inflatie onder controle?

In het begin van het jaar verschenen er verschillende artikelen op internet dat de kans op deflatie in Amerika ook behoorlijk groot was. Met andere woorden was de inflatie zo laag dat er deflatie kon optreden. Dit was vooral het geval in Europa. En Europa heeft op het huidige moment nog steeds problemen met het onder controle krijgen van de inflatie.

Maar Amerika lijkt sinds het begin van het jaar een bodem te hebben gemaakt wat betreft de inflatie. We noteren inmiddels weer een stukje hoger en de verwachtingen voor de komende maanden is dat de inflatie verder zal stijgen. Hierdoor lijkt de kans op deflatie in Amerika zo goed als nihil te zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs