EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
48
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21806 tot 21810 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 1 augustus 2014

Elke 10 000 die jij verdient is 2 miljoen voor de allerrijksten

Voor we verdergaan, nodig ik je uit om deze video te bekijken. Maak je geen zorgen, je hoeft niet de hele zes minuten uit te zien, alleen de eerste twee.

Voor we verdergaan, nodig ik je uit om deze video te bekijken. Maak je geen zorgen, je hoeft niet de hele zes minuten uit te zien, alleen de eerste twee.

Heb je dat gehoord? Het inkomen in de Verenigde Staten (VS) is zo ongelijk verdeeld dat de armste 40% van de bevolking minder verdient dan de 1% rijkste klasse. Meer nog, 60% van de Amerikanen verdient minder dan 10% van het beschikbare inkomen. De rijkste 20% heeft meer dan 80% van het vermogen in bezit.

De top-1% heeft dan weer 34,6% van het inkomen in zijn/haar portefeuille steken. Iets meer dan 3 miljoen van de 314 miljoen Amerikanen heeft dus net geen 5,5 biljoen USD in handen. Voor de nerds onder ons: om alles eenvoudig te houden, veronderstellen we dat het BBP van 2012 gelijk is aan het totaal persoonlijk inkomen van de VS.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 1 augustus 2014

De kans op een grote correctie neemt toe

De afgelopen tijd is er veel gesproken over de aanstaande correctie die dichtbij zou zijn. Dit heeft alles te maken met de tijdsduur van de huidige bull market, maar ook met de spanningen die er op dit moment in de wereld zijn. We moeten niet vergeten dat al deze conflicten kunnen escaleren waardoor we een totale wanhoopsituatie kunnen gaan krijgen.

Wij zijn een grafiek tegengekomen die ook rekening houdt met een flinke correctie. Echter, deze grafiek is anders dan de andere grafieken. Deze grafiek meet namelijk de tijdsduur tussen een correctie van minimaal 10 procent en de daaropvolgende correctie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 1 augustus 2014

Beurzen dieper in het rood

Op macro-economisch vlak bleek dat de activiteit in de Franse industrie in juli is gezakt tot het laagste niveau van dit jaar. De graadmeter voor de industrie in de hele eurozone stabiliseerde volgens een nieuwe schatting van het Britse onderzoeksbureau Markit.

Alle 25 fondsen in de AEX gingen omlaag. ArcelorMittal stond onderaan met een verlies van 5,7 procent. Het staalconcern verlaagde bij de presentatie van de tweedekwartaalcijfers de verwachting voor het bedrijfsresultaat in 2014. De bijstelling komt onder meer door de lagere prijzen voor ijzererts.

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: vrijdag 1 augustus 2014

Een derde meer huizen verkocht in juli

Vorig jaar werden in juli nog ongeveer negenduizend woningen verkocht. “De vraag naar huizen blijft onverminderd hoog”, aldus het makelaarskantoor.

Dit is tegen de verwachting in. Traditiegetrouw is de vakantieperiode juist een tijd waarin verkopers en kopers het iets rustiger aan doen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 1 augustus 2014

Vraag naar goud in China in tweede kwartaal gedaald

Voor het eerst in acht jaar tijd is de vraag naar gouden juwelen in China gedaald. De daling ten opzichte van hetzelfde kwartaal van vorig jaar is niet verwonderlijk, aangezien de vraag naar fysiek goud toen explodeerde als gevolg van de dalende goudprijs. Dit jaar zijn Chinezen wat terughoudender met het kopen van goud, omdat de prijs weer wat is opgelopen en omdat de yuan wat verzwakt is.

Lees verder op Goudstandaard.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs