EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21811 tot 21815 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 17 september 2014

De droom van Putin wordt nooit werkelijkheid

Vladimir Putin is op dit moment populairder dan ooit in zijn eigen land. De president van Rusland wordt op handen gedragen door de Russische bevolking. Tenminste als we de cijfers mogen geloven. De Russische bevolking ziet hem als de ideale leider die hen zal beschermen tegen het Westen.

De bedrijven die gevestigd zitten in Rusland zullen iets minder tevreden zijn met de daden van Vladimir Putin. De opgelegde sancties die vanuit Amerika en Europa komen zorgen ervoor dat de Russische bedrijven het moeilijk hebben. De Russische economie is daardoor in een vertraging terecht gekomen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 17 september 2014

Woningverkopen stijgen verder: beste jaar sinds de crisis

In de eerste acht maanden van 2014 registreerde het Kadaster 89.248 verkochte woningen. Dat is het hoogste aantal sinds de crisis uitbrak in 2009.

In de eerste acht maanden van 2014 registreerde het Kadaster 89.248 verkochte woningen. Dat is het hoogste aantal sinds de crisis uitbrak in 2009.

Kadaster 89.248 verkochte woningen. Dat is het hoogste aantal sinds de crisis uitbrak in 2009.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 17 september 2014

Goudimport India explosief gestegen

In de maand augustus heeft India meer dan dubbel zoveel goud geïmporteerd als in dezelfde maand van vorig jaar. Vergeleken met een maand eerder steeg het geïmporteerde volume met ruim 50%. De nieuwe Indiase regering versoepelde de invoerheffing, waardoor meer handelaren goud konden invoeren uit het buitenland.

Lees verder op Doijerkalff.nl
Geplaatst op: woensdag 17 september 2014

Voorraden zilver ETF's naar recordniveau gestegen

Ondanks de daling van de zilverprijs sinds 2011 blijven beleggers hun posities in het grijze edelmetaal uitbreiden. Op Goudstandaard lezen we dat de totale voorraad van de zes grootste zilverfondsen naar een recordniveau gestegen is. De trend is opmerkelijk, want voor goud ging de prijsdaling gepaard met een grote liquidatie van goud uit ETF's

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: woensdag 17 september 2014

Zijn centrale banken dan toch stiekem verliefd op goud ?

Mr. Bubble – Alan Greenspan – de man die het moderne financiële systeem leerde hoe je bubbels moet blazen, was in zijn jonge jaren een fervente aanhanger van goud. Het valt moeilijk of niet te bewijzen, maar mogelijk heeft Greenspan achter de schermen iets in gang gezet waar we de impact nu nog niet van kennen. Dat zegt specialist John Butler. Kennen de centrale banken dan toch een liefde ten opzichte van goud? Zijn centrale banken dan toch niet zo “dom” als de meeste denken?

Volgens Jan Skoyels verdwijnen de zwakke handen in de goudmarkt. De zwakke handen zijn diegene die geloof hadden in papieren goud. De evolutie van de goudprijs de laatste jaren zorgde er voor dat de zwakke handen hun papieren posities afbouwden terwijl de sterke handen hun fysiek goud opbouwden. En deze sterke handen zullen hun goud niet verkopen, ongeacht wat er zal gebeuren.

Diegene die speculeerden op goud, die in goud zaten voor de trend – voor het momentum, zijn nu uit de markt verdwenen. En fysiek goud verhuist van west naar oost waar er een heel andere cultuur heerst omtrent het bezit van goud.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs