EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
71
kliks
24
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
21
kliks
19
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21816 tot 21820 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 4 augustus 2014

Russische miljardairs schakelen over van VISA naar ander betaalsysteem

Terwijl de Europese en Amerikaanse leiders zich gesterkt voelen door de sancties die ze opleggen tegen Rusland, lijkt de realiteit anders uit te draaien. De populariteit van de Russische President Putin blijft stijgen en voor de meeste sancties zijn alternatieven zodat ze weinig of geen invloed hebben. Sancties zijn meer een statement naar de bevolking toe dat ze iets aan het probleem doen dan dat ze effectief iets uit halen.

De geschiedenis leert dat landen die getroffen worden door sancties van het westen inventief worden om de sancties te omzeilen, zo ook in Rusland. Russisch miljardair Gennady Timchenko heeft zo zijn rekeningen bij Visa en Mastercard opgezegd en schakelde over op het Chinese betalingssysteem UnionPay.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 4 augustus 2014

Zilvervoorraad Shanghai daalt 90 %

De zilvervoorraad op de Shanghai Futures Exchange daalde sinds maart 2013 met een onvoorstelbare 90 %. In tegenstelling tot de Amerikaanse COMEX waar handelaars voornamelijk contracten afhandelen in cash, gebeurt de afhandeling op de SFE in fysiek zilver. Dat de zilvervoorraad op ruim een jaar tijd bijna volledig opdroogt, is een teken aan de wand voor de zilvermarkt.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 4 augustus 2014

Portugal pompt 4,4 miljard in Banco Espirito Santo

De Portugese staat injecteert 4,4 miljard euro in Banco Espirito Santo en de toxische activa van de bank worden ondergebracht in een 'bad bank'. Dat heeft de gouverneur van de Portugese Centrale Bank, Carlos Costa, bekendgemaakt. De Banco Espirito Santo zit al meer dan een maand in woelig financieel water. De ingreep van de Portugese overheid was nodig om de financiële markten te kalmeren en te vermijden dat spaarders massaal hun gelden zouden gaan ophalen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 4 augustus 2014

Prijsvechter Rusland houdt toestellen aan de grond om sancties

Prijsvechter Dobrolet, een volle dochter van de Russische luchtvaartmaatschappij Aeroflot, houdt voorlopig zijn toestellen aan de grond vanwege de Europese sancties tegen Rusland.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 4 augustus 2014

'Duitse economie stagneert door Oekraïne'

De Duitse economie is in het tweede kwartaal waarschijnlijk gestagneerd door de crisis in Oekraïne en de sancties tegen Rusland. 

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs