EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
15
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21821 tot 21825 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 16 september 2014

ISIS: Het volgende doelwit van IS.. het Suezkanaal

De terreurgroep Islamitische Staat (IS), die in een mum van tijd de hand heeft gelegd op de helft van Irak en een derde deel van Syrië, richt zijn pijlen nu op het Suezkanaal. Dat schrijft de Arabische nieuwszender Al Arabya op basis van commentaren van een aantal experts.

[...]

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 16 september 2014

Gaat de EU beurzen herindexeren op 100 punten?

Het invoeren van de euro heeft de burgers van Europa veel voordelen en uniformiteit opgeleverd. Het zou fijn zijn als die uniformiteit ook zou gelden voor het vergelijken van de verschillende beurzen. Indexpunten van beurzen zijn geen vaste eenheid in de tijd en de Europese burger mag er dan ook geen enkele betekenis aan hechten voor de toekomst. Het vergelijken van indexpunten tussen de verschillende beurzen heeft geen enkele zin.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 16 september 2014

Aandelen bereiken record van 66 biljoen dollar

Stijgende beurzen van Brazilië tot Japan en de S&P500 die recentelijk voor het eerst boven de 2000 noteerde stuwde de beurzen naar een totale marktkapitalisatie van 66 biljoen dollar(=66.000 miljard USD), een record. The sky is the limit.

Het optimisme dat de centrale banken de economische groei zullen blijven ondersteunen overstemt de crisissen in Oekraïne, Gaza en Irak.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 16 september 2014

Olieprijs zakt tot onder de $100 per vat.. waarom?

De prijs van een vat aardolie is aan het dalen. De belangrijkste olieprijs voor Europese landen, die van Brent, is gezakt tot onder de $98 per vat. Dat is merkwaardig, want veel mensen, waaronder ik, dachten juist dat aardolie schaars zou worden en dat de olieprijs juist hoger zou worden.

Lees verder op Cassandraclub
Geplaatst op: dinsdag 16 september 2014

OESO: Europa als nieuwe Japan

De OESO kwam begin deze week met een weinig opbeurend rapport. De prognoses voor wat betreft de economische groei worden algeheel naar omlaag bijgesteld. De publicatie van het ‘Global Economic Assessment’ is een zoveelste slag in het gezicht van de Europese leiders.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs