Nieuws / Artikelen met het woord

57485 artikelen gevonden. Artikel 21826 tot 21830
Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 22 maart 2014

Japan steunt Oekraïne met 710 miljoen euro

Japan geeft noodlijdend Oekraïne binnenkort omgerekend 710 miljoen euro financiële steun. Dit meldden zaterdag bronnen in Japanse regeringskringen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 22 maart 2014

'Nucleaire top goed voor Nederlandse economie'

De nucleaire top van aankomende maandag en dinsdag in Den Haag is op de lange termijn goed voor de Nederlandse economie.

Bron: Express.be
Geplaatst: zaterdag 22 maart 2014

De opkomst van de 'arme rijken': niet onbemiddelde gezinnen leven van dag tot dag

Ongeveer 38 miljoen Amerikaanse gezinnen (één op de drie) leven volgens een nieuw onderzoek (PDF) van dag tot dag en geven hun ganse beschikbare inkomen uit. Toch zijn de meesten onder hen niet arm. Dit onderzoeksresultaat heeft belangrijke implicaties voor de discussie over het effect van monetaire stimulusprogramma’s.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 22 maart 2014

Miljard euro aan zwart spaargeld aangegeven

Zwartspaarders melden zich massaal bij de Belastingdienst om in het buitenland gestald vermogen alsnog aan te geven. In de eerste maanden van 2014 is 1 miljard euro gemeld. 

Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 22 maart 2014

Moody's blijft somber over Ierse banken

Terwijl de Ierse economie gestaag verder uit het dal klimt, zal het herstel in de financiële sector naar verwachting aanzienlijk meer tijd vergen.

Volgens Moody's blijft een extreem hoog bedrag aan slechte kredieten de Ierse banken parten spelen. Leningen waarvan de terugbetaling twijfelachtig is, zijn goed voor 30 procent van het totale bedrag aan uitstaande kredieten.