Nieuws / Artikelen met het woord

57820 artikelen gevonden. Artikel 21826 tot 21830
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 9 april 2014

Marc Faber: China is een gigantische bubble

Marc Faber, editor en publisher van het wereldbekende The Gloom, Boom and Doom Report, laat geen kans onbenut om in de media zijn standpunten te verkondigen. Niemand verwacht dat Faber blaakt van optimisme, anders zou hij Faber niet zijn. Ook ditmaal laat hij zich weer van zijn somberste kant zien.

Daar is inderdaad Marc Faber weer: China is geen bubble maar een gigantische bubble. Hij gelooft geen snars van wat de Chinese overheid ons komt te vertellen. De macrocijfers die de regering bekendmaakt kloppen naar zijn mening van geen kanten, de regering in Beijing probeert de buitenwereld telkens opnieuw een rad voor de ogen te draaien.

Bron: goudvergelijken.nl
Geplaatst: woensdag 9 april 2014

Nieuw Design voor de American Eagle in 2015?

silver eagleDe zilveren American Eagle is de meest verkochte zilveren munt ter wereld. In 2013 werden er maar liefst ruim 42 miljoen ounces verkocht. De US Mint boekte met dit aantal een record qua verkopen sinds de verkoop startte in 1986. De zilveren munt bestaat voor 99,99% uit zilver.

[...]

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 9 april 2014

Slechte leningen banken verdubbeld

Banken in de eurozone hebben samen voor ruim 800 miljard euro aan slechte leningen in de boeken staan. De hoeveelheid leningen die waarschijnlijk niet worden terugbetaald is daarmee in de afgelopen vijf jaar verdubbeld. 

Bron: BNR.nl
Geplaatst: woensdag 9 april 2014

Column Kees de Kort | Duitse exportdaling past in WTO-verhaal

De toonzetting van de World Economic Outlook is aanzienlijk vriendelijker en positiever dan de werkelijke cijfers. Het IMF heeft meer vertrouwen in de rijke landen en iets minder vertrouwen in de emerging markets, met name Brazilië en Rusland. BNR's Kees de Kort ziet duidelijk een verschuiving.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 9 april 2014

Inflatiegevaar dreigt uit een totaal onverwachte hoek

Over de inflatie is het laatste woord nog niet gevallen. Iedereen had verwacht dat de monetaire politiek van de Amerikaanse centrale bank tot meer inflatie zou leiden. Iedereen verkeerde in een toestand van verhoogde waakzaamheid, maar tot ieders verbazing bleef die inflatoire druk uit. Integendeel zelfs, plots werd gewaarschuwd voor deflatie.