EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21826 tot 21830 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 16 september 2014

Zo onrechtvaardig is Nederland

De Bertelsmann Stiftung (Duits voor: waarom zou je problemen zoeken, als je zo ook zelf kunt maken?) stelt jaarlijk een EU-brede Index voor Sociale Rechtvaardigheid ( pdf) op. Nederlandse media jubelen al dat ons land het in de laatste editie zo goed doet, dat we op de vierde plek staan en uitstekend scoren op de Princess Dian-o-meter van Medemenselijkheid. Maar oh nee, laat u niet in de luren leggen. Aan de hand van zes indicatoren kunnen we u haarfijn uitleggen waarom Nederland een combinatie is van een Keniaanse sloppenwijk, the Deep South in de jaren veertig en het amusementsdistrict in Bangkok. We kijken naar armoede, onderwijs, werkgelegenheid, gezondheid en rechtvaardigheid tussen de generaties. Wij willen nu al dood en als u ook een doodswens heeft, leest u na de knip verder. Spoiler: het echt slechte nieuws hebben we voor het laatst bewaard.

Lees verder op daskapital.nl
Geplaatst op: maandag 15 september 2014

Russisch invoerverbod kost Europese landbouw vijf miljard euro

Het Russisch verbod op de invoer van Europese landbouwproducten heeft een financiële impact van vijf miljard euro en treft duizenden landbouwers in de EU. Dat heeft EU-commissaris voor landbouw Dacian Ciolos gezegd in het Europees Parlement in Straatsburg. De europarlementsleden maakten zich zorgen over de gevolgen van het invoerverbod.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 15 september 2014

6 redenen om dit edelmetaal nu in uw portefeuille op te nemen

Zilver is enorm gedaald en er doen zich NU opportuniteiten voor om te investeren in dit edelmetaal. Het middel om u te beschermen tegen financiële turbulente tijden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 15 september 2014

Platina - het grootste tekort sinds 1975! #edelmetaal

Volgens specialist Johnson Matthey zorgt dat voor een tekort van 1,22 miljoen ounces platina in 2014 – het grootste tekort sinds 1975.

Volgens specialist Johnson Matthey zorgt dat voor een tekort van 1,22 miljoen ounces platina in 2014 – het grootste tekort sinds 1975.

Palladium is dit jaar het enige edelmetaal dat nog stand weet te houden. Andere edelmetalen zoals goud, zilver en platina speelden al een groot deel van hun winsten kwijt de laatste weken. Nochtans blijven de fundamenten voor platina nog steeds uitstekend. Volgens Money Morning is het zelfs moeilijk om een nog betere outlook te vinden.

Platina en palladium hebben de specifieke eigenschappen dat ze luchtverontreiniging kunnen aanpakken. Daarom worden ze veelvuldig gebruikt in katalysatoren van automotoren. In de eerste 6 maanden van 2014 steeg het aantal verkochte auto’s met 4 %. In China verwacht men een stijging van 15 % dit jaar. De vraag naar auto’s met een katalysator groeit dit jaar met 8,5 % en vanuit de juwelen sector stijgt de vraag met 5,3 %.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 15 september 2014

Fed trekt een mistgordijn boven de markten op

Naarmate de tijd vordert komt het moment dichterbij dat de Amerikaanse centrale bank haar politiek van een ruime monetaire politiek zal moeten herzien. Het taperen schiet aardig op en in de verte komt de eindmeet in zicht. Op een bepaald moment zal de Fed moeten stoppen met het inkopen van staatsobligaties.

Dan zal het uur van de waarheid aanbreken. Zal de Amerikaanse economie kunnen standhouden zonder dat de Fed een handje toesteekt of zal de groei afgeremd worden? Maar misschien nog belangrijker is de vraag of de centrale bank al dan niet inflatie in het leven geroepen heeft. Voorlopig kennen we het antwoord op die vraag nog niet.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs