Nieuws / Artikelen met het woord

57848 artikelen gevonden. Artikel 21831 tot 21835
Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 10 april 2014

Laatste euromunt met Beatrix komt in mei uit

Een nieuw Nederlands muntstuk van twee euro met daarop prinses Beatrix en koning Willem-Alexander komt in mei uit.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 10 april 2014

Amazon betaalt 5.000 dollar aan werknemers om ontslag te nemen

Internetbedrijf Amazon komt alweer opvallend uit de hoek. Het zou werknemers namelijk een premie van 5.000 dollar uitbetalen aan werknemers die het bedrijf willen verlaten. Zo wil het enkel mensen overhouden die écht voor Amazon willen werken.

Bron:
Geplaatst: donderdag 10 april 2014

Perth Mint ziet verkoop goud dalen

Beleggers hebben in het eerste kwartaal van dit jaar minder goud gekocht bij de Perth Mint dan in dezelfde periode van vorig jaar. Ondertussen werd er wel meer zilver verkocht, zo blijkt uit de nieuwste cijfers van het Australische munthuis.

Bron:
Geplaatst: donderdag 10 april 2014

Vermogensbelasting 2014 onredelijk hoog!

Heeft u een vermogen opgebouwd? Dan  heeft u kans dat u vermogensbelasting (belasting over spaargeld) moet betalen. Over de hoogte van deze heffing bestaat veel discussie. De Belastingdienst gaat er vanuit dat iedereen 4% winst maakt op zijn of haar eigen vermogen. Maar dat is vrijwel nooit het geval. Gevolg: honderdduizenden spaarders leveren hun rendement direct in bij de Belastingdienst. En soms moeten ze zelfs geld bijleggen. Waarom betalen we te veel vermogensbelasting anno 2014 En wat kunnen we eraan doen?

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: donderdag 10 april 2014

Perth Mint ziet verkoop goud dalen

De Perth Mint heeft in de eerste drie maanden van dit jaar minder goud verkocht dan in dezelfde periode van vorig jaar. Er was sprake van een daling van 11,3%. De verkoop van zilver zat daarentegen wel in de lift. Vergeleken met het eerste kwartaal van 2013 steeg de verkoop met 22,9%. Deze cijfers komen in grote lijnen overeen met die van de US Mint in het eerste kwartaal.