EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
32
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21841 tot 21845
Geplaatst op: dinsdag 3 juni 2014

Gazprom gaat minder gas aan Europa leveren

Het Russische staatsgasconcern Gazprom is van plan dit jaar 158,4 miljard kubieke meter aardgas te exporteren naar Europa en Turkije. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 3 juni 2014

Investeerders kijken naar wat Janet Yellen doet

De centrale banken hebben de afgelopen jaren een belangrijke rol gespeeld op de markten, daar zal iedereen het wel over eens zijn. Vooral voor de Amerikaanse centrale bank was een centrale rol weggelegd. Met haar politiek van quantative easing heeft de Fed een experiment opgestart dat zij voorgaande niet heeft gekend.

Als we terug blikken naar het verleden, stellen we vast dat Ben Bernanke zijn carrière bij de Fed in 2008 startte met een crisis van epische afmetingen, een crisis van een formaat dat we sinds de Grote Depressie van de jaren ’30′ van de vorige eeuw niet meer hebben gezien. Bernanke is niet bij de pakken blijven zitten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 3 juni 2014

'Topbankiers VS troeven Europese collega's af'

De verschillen in salaris tussen topmannen van de grote banken in de Verenigde Staten en Europa zijn vorig jaar toegenomen. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 3 juni 2014

Ecuador stuurt goud naar Goldman Sachs

Ecuador heeft liquiditeit nodig en brengt daarom de helft van haar goudvoorraad (14,5 ton) naar Goldman Sachs. Het goud heeft een waarde van $580 miljoen. In ruil voor het edelmetaal, dat geen rendement oplevert, krijgt Ecuador een stapel obligaties die in drie jaar $16 tot $20 miljoen aan rendement opleveren.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 3 juni 2014

Koffieprijs kan verder stijgen door droogte

De koffieprijs kan nog verder stijgen, zo schrijft Cor Wijtvliet in zijn nieuwste column. Aanleiding daarvoor is de droogte in Brazilië, die ook effect begint te krijgen op de volgende oogst. De prijs van koffie zal langdurig op een hoger niveau blijven. In februari steeg de koffieprijs met bijna 50%.

Lees verder op Marketupdate.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs