EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
30
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
20
kliks
18
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21846 tot 21850 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 15 juli 2014

Dubai plant de opstart van de handel in goud

In de woestijn in de buitenwijken van Dubai is een van de grootste goudraffinaderijen van de wereld in opbouw. Wanneer alles volgens de planning verloopt zal het complex voor de raffinage van goud ergens in de loop van volgend jaar in gebruik genomen kunnen worden. De bouwheren hopen tegen het midden van volgend jaar operationeel te kunnen worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 15 juli 2014

Dieptepunt crisis woningmarkt voorbij volgens Blok

Het dieptepunt van de woningmarktcrisis is duidelijk voorbij. Maar de prijzen zoals van voor de crisis zijn niet wenselijk.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 15 juli 2014

Weer iemand die de goudprijs ziet terugvallen

Het bashen van het goud is tegenwoordig een van de favoriete spelletjes op de financiële markten. De waarnemers hebben blijkbaar weddingschappen afgesloten voor wie durft de meest gewaagde voorspelling te geven wat betreft de evolutie van de goudprijs. In negatieve zin dan natuurlijk.

Zelfs Jim Rogers heeft zich laten meeslepen in dit opbod. Hij verklaarde onlangs slechts goud te zullen bijkopen wanneer de prijs terugvalt onder de 1,000 dollar. Daarmee doet Rogers natuurlijk een zeer gewaagde uitspraak want de meeste van zijn collega’s zien de goudprijs toch blijven ‘hangen’ boven de grens van 1,000 dollar.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 15 juli 2014

FED vindt werkloosheid VS nog altijd te hoog

FED-voorzitter Janet Yellen vindt dat de economie en het financiële stelsel in de Verenigde Staten hebben flinke stappen voorwaarts gemaakt, maar nog altijd zitten te veel Amerikanen zonder werk. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 15 juli 2014

Opnieuw flink vondst Shell in Golf van Mexico

De olie, goed voor naar schatting 100 miljoen vaten, ligt ruim 8 kilometer onder de zeebodem. Het is de derde grote vondst in het gebied, waar nu in voor totaal 700 miljoen vaten aan winbare olie is ontdekt.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs