EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21846 tot 21850 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 27 augustus 2014

Centrale banken Rusland en Kazachstan kopen goud

Rusland en Kazachstan hebben in juli opnieuw goud aan hun reserves toegevoegd, zo blijkt uit de nieuwste cijfers van het IMF. Ondanks het feit dat de goudprijs vrij stabiel is blijven de centrale banken van deze landen structureel goud kopen als diversificatie van hun reserves. De centrale bank van Rusland kocht 340.000 troy ounce van het gele metaal en heeft inmiddels een totale goudreserve van 35,5 miljoen troy ounce (ongeveer 1.140 ton) opgebouwd, zo schrijft de Wall Street Journal.

[...]

Lees verder op GoudStandaard.com
Geplaatst op: woensdag 27 augustus 2014

Het effect van de "mining boom" op Australische economie

Wat grondstoffen met een land doen

Wat grondstoffen met een land doen

According to data published by the Reserve Bank of Australia, the country's decade-long mining boom underpinned a glut of spending on new cars and household durable goods, such as such as furniture, appliances, TVs, cameras and computers.

Purchases in those categories shows the RBA’s study were 30% and 20% respectively higher than what would have been without the so-called boom.

[...]

Lees verder op mining.com
Geplaatst op: dinsdag 26 augustus 2014

Malaysia Air snijdt in routes en 5.000 personeel

Bij Malaysia werken nu 19.577 mensen en dat is veel voor een maatschappij met 108 vliegtuigen. Singapore Airlines (103 toestellen) heeft 5.000 minder personeelsleden. Daar wil Malaysia ook naar toe. Tussen de 4.500 en 5.500 zullen het bedrijf moeten verlaten. Malaysia hoopt dit op vrijwillige basis te kunnen doen. Door het hele bedrijf heen zullen mensen weg moeten, van hoog tot laag. Ook zullen CAO’s niet gerespecteerd kunnen worden.

Lees verder op upinthesky.nl
Geplaatst op: dinsdag 26 augustus 2014

Poolse beurs biedt nog onvermoede kansen

Marcin Mrowiec, chief economist bij Bank Pekao, brak onlangs een opmerkelijke lans voor een investering in de beurs van Warschau. Die beurs wordt door de Europese investeerders meestal straal genegeerd en dat is eigenlijk volledig ten onrechte. Want de Poolse beurs bezit evenals de Poolse economie nog behoorlijk wat potentieel.

Mrowiec verwijst naar de optimistische uitspraken gedaan door Jan Winiecki, de minister van economie van zijn land. In een recent interview zei Winiecki voor dit jaar te rekenen op een groei van het Gross Domestic Product met meer dan 3 procent. Dat is een bepaald indrukwekkend groeipercentage.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 26 augustus 2014

Nog 105 miljard te verdienen in Chili

Mocht je geïnteresseerd zijn in meer dan goud alleen dan kan je altijd in Chili terecht. Dat land is de onbetwistbare leider wanneer het op koperproductie aan komt. Bovendien heeft de Chileense overheid, bij monde van de Chileense  mijncommissie Cochilco, aangekondigd dat er nog in totaal voor 105 miljard USD aan koper in de grond zit.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs