EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21846 tot 21850 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 12 november 2014

Putin aan het westen: speeltijd is voorbij!

Eind oktober gaf Vladimir Putin een zeer belangrijke toespraak die de westerse media niet haalde. De westerse mainstream media negeerde de boodschap van Putin volledig en dit kan het westen nog duur komen te staan want de boodschap van de Russische President was nochtans duidelijk: de speeltijd is voorbij.

In zijn toespraak veranderde Putin de internationale politieke spelregels. Tot voor kort was het spel van de politici simpel: de deden openbare aankondigingen om het volk te bespelen terwijl de échte beslissingen in een geheime achterkamer werden gemaakt. Putin probeerde dit spel mee te spelen, maar ziet daar nu vanaf. Dit zijn de hoogtepunten uit de toespraak van Putin:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 12 november 2014

Nikkei op hoogste stand in 7 jaar

Nikkei won 0,4 procent tot 17.197,05 punten. De Japanse beurs bereikte daarmee een nieuw hoogtepunt in de afgelopen 7 jaar.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 12 november 2014

GM schrapt vijfhonderd banen in twee fabrieken in VS

De Amerikaanse autobouwer General Motors (GM) gaat meer dan vijfhonderd banen schrappen in twee fabrieken in de Verenigde Staten om "zich aan de marktvraag aan te passen". Dat maakte GM gisteren bekend.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 12 november 2014

Waarom blijven die aandelenkoersen stijgen?

De Amerikaanse S&P 500 aandelenmarkt blijft maar stijgen, terwijl de onderliggende fundamenten de afgelopen drie jaar op alles behalve economische groei wijzen. Wat verklaart dan de rally op de aandelenmarkt? Bekijk de grafieken op Marketupdate.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 11 november 2014

Schaarste goud en zilver het ergste sinds 10 jaar!

In het verleden las je enkel over een tekort aan zilver op gespecialiseerde websites, maar dat de US Mint nu al zonder zilver zit om de populaire munten Silver Eagle te slaan, haalde de hoofdpunten op CNBC en Reuters. Ondertussen neemt de schaarste goud en zilver toe en staat de GOFO voor goud op het meest negatieve punt sinds … 2001.

In het verleden las je enkel over een tekort aan zilver op gespecialiseerde websites, maar dat de US Mint nu al zonder zilver zit om de populaire munten Silver Eagle te slaan, haalde de hoofdpunten op CNBC en Reuters. Ondertussen neemt de schaarste goud en zilver toe en staat de GOFO voor goud op het meest negatieve punt sinds … 2001.

Het tekort aan fysiek zilver zal meer dan waarschijnlijk de premies voor fysiek zilver de hoogte doen inschieten, dat is namelijk wat er gebeurt als de fysieke markt zich afscheidt van de papieren markt. De zilverprijs staat het afgelopen jaar weer 30% lager terwijl de meeste andere metalen slechts kleine verliezen optekenen.

Opvallend is ook dat men de manipulatie van de goud- en zilvermarkt amper nog verbergt. De afgelopen 3 opeenvolgende dagen werd er voor $1,5 miljard futures gedumpt op de goudmarkt, iedere keer precies op hetzelfde moment; ’s nachts als de handel het dunste is. Iemand die de beste prijs wenst voor zijn verkopen, dumpt dit niet op de minst liquide momenten en ook niet 3 opeenvolgende dagen op exact hetzelfde moment.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs