Nieuws / Artikelen met het woord

57265 artikelen gevonden. Artikel 21851 tot 21855
Bron: blogspot.nl
Geplaatst: dinsdag 11 maart 2014

15 miljard verlies voor UniCredit: 8500 banen weg

Het grootste kwartaalverlies uit de geschiedenis van de bank kwam vooral door forse afschrijvingen op bezittingen en op slechte leningen. De bank reserveerde 9,3 miljard euro voor verliezen op leningen die waarschijnlijk niet meer worden terugbetaald, terwijl acht miljard euro werd afgeschreven op onder meer het Oostenrijkse onderdeel van het concern.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 11 maart 2014

Interview: Goud, Geld en Bitcoin

Paul Buitink van deBitcoin.org sprak met Frank Knopers van Marketupdate.nl over goud, geld en bitcoins. Hoe verhouden deze drie zich tot elkaar? Is Bitcoin een alternatief voor geld, goud of beide? Het interview duurt een half uur.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 11 maart 2014

De Verenigde Staten zal zijn dollar nooit laten vallen

Charles Hugh Smith praat over de Amerikaanse “Deep State” als een netwerk die zich bezig houdt met het overleven van de Verenigde Staten als natie en vooral als grootste en machtigste natie ter wereld. Deep State bestaat uit financiële, militaire, politieke, diplomatieke ... invloeden - invloeden op energie, grondstoffen, de dollar ...

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 11 maart 2014

EU verlaagt invoertarieven voor Oekraïne

Oekraïne kan makkelijker gaan exporteren naar de Europese Unie. Als gebaar van steun verlaagt de EU haar invoertarieven voor Oekraïense goederen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 11 maart 2014

Italiaanse bank lijdt recordverlies van 15 miljard euro

De Italiaanse bank UniCredit heeft in het vierde kwartaal van vorig jaar een nettoverlies geleden van 15 miljard euro en verwacht de komende jaren zo'n 8500 banen te schrappen.