Nieuws / Artikelen met het woord

58207 artikelen gevonden. Artikel 21856 tot 21860
Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 6 mei 2014

Russen en Chinezen investeren miljarden in de Krim

Rusland heeft grootste plannen met de Krim. Volgende week reist Poetin af naar Shanghai om de handtekening te zetten onder een gezamenlijke investering van $1,3 miljard. Rusland en China willen een transportcorridor bouwen die Rusland met de Krim verbindt.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 6 mei 2014

Chinese premier brengt bezoek aan Afrika

De Chinese premier Li Keqiang brengt een staatsbezoek aan vier Afrikaanse landen. China investeert steeds meer in het Afrikaanse continent in ruil voor waardevolle grondstoffen. Tijdens het bezoek, dat een week zal duren, worden zestig handelsakkoorden gesloten.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: dinsdag 6 mei 2014

Column Kees de Kort | Alweer een stuk somberder

De cijfers over de Amerikaanse inkoopmanagers uit de dienstverlening zijn er weer. BNR's Kees de Kort is iets bijzonders opgevallen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 6 mei 2014

Euro sterkt flink aan

Gunstige berichten over vooral de Spaanse economie en de verwachting dat de Europese Centrale Bank (ECB) voorlopig geen actie onderneemt tegen de lage inflatie in de eurozone ondersteunen de vraag naar de Europese munt.

Bron:
Geplaatst: dinsdag 6 mei 2014

Dubai bouwt nieuwe goudsmelterij voor $60 miljoen

In de woestijn net buiten Dubai wordt op dit moment één van de grootste goudsmelterijen ter wereld gebouwd. De bouw van deze nieuwe smelterij, die volgend jaar gereed is, kan volgens Reuters een betere balans opleveren in de wereldwijde goudindustrie.