EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21861 tot 21865 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 28 oktober 2014

Amerikaanse middenklasse nu armer dan in 1987

De meeste Amerikaanse huishoudens zagen hun vermogen de afgelopen 25 jaar afnemen als gevolg van dalende huizenprijzen en diverse beurscrashes. Vooral de crash van de huizenmarkt in 2007 en 2008 heeft het vermogen fundamenteel aangetast. De rijken zagen hun vermogen juist toenemen.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 28 oktober 2014

Dertien miljoen Duitsers op rand armoede

Ongeveer dertien miljoen inwoners van Duitsland leefden in 2013 op de rand van de armoedegrens. 

Ongeveer dertien miljoen inwoners van Duitsland leefden in 2013 op de rand van de armoedegrens. 

Dat heeft het Duitse bureau voor statistiek berekend. Het aantal komt neer op ongeveer 1 op de 6 Duitsers en is ongeveer hetzelfde als in 2012.

Het bureau gaat uit van Europese richtlijnen bij het berekenen van armoede. De grens ligt dan bij netto 979 euro per maand voor alleenstaanden en 2056 euro voor een gezin van vier.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 28 oktober 2014

De Fed leden willen tijd om na te denken

Wat er op dit moment gaande is in de wereld is moeilijk te omschrijven. De spanningen lopen op dit moment hoog op en op elk moment zou er een nieuwe oorlog kunnen uitbreken. Uiteraard hebben de conflicten invloed op de huidige wereldeconomie. Het Internationale Monetaire Fonds kwam ons recent waarschuwen voor een groeivertraging van de wereldeconomie.

Als we naar de macrocijfers van Amerika kijken dan ziet het beeld er geheel anders uit. De afgelopen maanden is de Amerikaanse economie flink gegroeid en sommige macrocijfers bewegen alweer boven de niveaus van voor de financiële crisis.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 28 oktober 2014

Zweedse rente naar 0 procent

De Zweedse centrale bank heeft dinsdag de rente met een kwart procentpunt verlaagd naar het historisch lage niveau van 0 procent. Op die manier wil de centrale bank voorkomen dat er een situatie van deflatie ontstaat.

Het is de derde renteverlaging in Zweden in minder dan een jaar. De Riksbank liet weten de rente niet tot medio 2016 te zullen verhogen, terwijl in september nog werd gezegd dat dit niet voor het einde van 2015 zou gebeuren.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 28 oktober 2014

Cartoon: Advies voor spaarders uit 1881

Tot een paar jaar geleden kon bijna niemand in de Westerse wereld zich voorstellen dat banken ook failliet konden gaan. Toch gebeurt dat al sinds het bestaan van banken. De volgende cartoon uit 1881 geeft spaarders advies...

Lees verder op Marketupdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs