EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21861 tot 21865 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 12 september 2014

Ook VS voeren sancties tegen Rusland verder op

Het Witte Huis gaf donderdag al aan dat de sancties tegelijk met de verscherpte maatregelen van Europa zouden worden doorgevoerd. Ook die sancties treffen staatsbanken en grote Russische energie- en defensiebedrijven.

Doordat de maatregelen ook Sberbank treffen, staan alle grote Russische staatsbanken nu op de zwarte lijst van de VS. Die banken kunnen door de sancties geen geld ophalen op de Amerikaanse markt.

Lees verder op elsevier.nl
Geplaatst op: vrijdag 12 september 2014

Obama praat stoere taal maar dreigt te verliezen op twee fronten

Gisteren vierden de Verenigde Staten de dertiende verjaardag van wat wellicht de meest traumatische gebeurtenis is voor de Amerikanen sinds de geboorte van hun land: 9/11. Op die dag heeft hij het sluitstuk aangekondigd van zijn strategie om zowel de dreiging van de Islamitische Staat (IS) aan te pakken en het probleem in Oekraïne op te lossen. En in beide gevallen kan Obama zich wel eens lelijk hebben vergist: een verkeerde strategie hanteren, is niet alleen politieke zelfmoord maar zet ook nog eens de volledige economische toekomst van de VS op het spel.

In het geval van IS(IS) lijkt de Amerikaanse president te hebben toegegeven aan de binnenlandse druk om bommen en vliegtuigen te sturen naar de regio waar de terreurorganisatie actief is: Syrië en Irak. Nu, nog geen elf jaar geleden heeft Obama’s voorganger, George Bush Jr., ook al geprobeerd om een ander soort van terrorist uit te schakelen. Dat heeft hem twee ambtstermijnen, ontelbare soldatenlevens en honderden miljarden dollar gekost…

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 12 september 2014

Wie gelooft dit nog: ‘koopkracht bijna voor iedereen in 2015 omhoog’

De koopkracht van de gemiddelde Nederlander stijgt volgend jaar met 0,5 procent.

De koopkracht van de gemiddelde Nederlander stijgt volgend jaar met 0,5 procent.

Dat blijkt uit cijfers die officieel pas dinsdag bij Prinsjesdag bekend worden maar nu zijn uitgelekt.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: vrijdag 12 september 2014

Waarom blijft de olieprijs zo laag met al die geopolitieke spanningen ?

Brent Crude olie noteert terug onder $ 100. Enkele maanden geleden leek een uitbraak naar boven nog in de maak, maar de uitbraak kon niet door zetten en sindsdien zit de olieprijs in dalende lijn. Nochtans daalde de olieprijs nog nooit bij zo veel geopolitieke spanningen in olie producerende landen, aldus een ervaren rot in het vak. Waarom dan nu wel ?

Sancties tegen Rusland en dan voornamelijk sancties tegen de 3 grootste energie maatschappijen zullen zeker een impact hebben op de 11 miljoen vaten olie en 21 biljoen kubieke meter aardgas die de bedrijven dagelijks oppompen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 12 september 2014

ZILVER - Dit is een van de meest angstaanjagende grafieken van het moment

Een van de meest angstaanjagende grafieken van dit moment is die van zilver. Zoals gisteren aangegeven ziet de grafiek van goud er niet goed uit, maar die van zilver is nog erger. Zilver bevindt zich nu op een cruciaal niveau. Sinds de daling van de piek rond $ 50 bijna 3 jaar geleden, testte de zilverprijs meermaals het huidige steunniveau. Als dit steunniveau niet stand kan houden, kan de zilverprijs nog verder dalen naar $ 15.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs