EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
60
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
17
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21861 tot 21865 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 31 juli 2014

De prijs van deze grondstof kan exploderen

Veel grondstoffen zijn niet geliefd bij de meeste beleggers, maar er is een grondstof die er met kop en schouders bovenuit steekt: Uranium. Uranium in een positief daglicht plaatsten is als vechten tegen de bierkaai. Niemand gelooft nog in uranium. Maar dit zijn de momenten waarop fortuinen worden gemaakt. Het enige probleem dat een forse stijging van de uraniumsector in de weg staat is de timing.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 31 juli 2014

Rusland stopt invoer sap uit Oekraïne

Rusland stopt de invoer van vruchtensap uit Oekraïne. De autoriteiten hebben dit donderdag bekendgemaakt.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 31 juli 2014

Meer sparen is beter dan meer verdienen

Wie zijn financiële gezondheid wil verbeteren, heeft 2 opties: meer sparen of meer verdienen. De meeste mensen zullen proberen om meer te verdienen, maar een simpel rekensommetje leert ons dat meer sparen veel meer effect heeft dan meer verdienen. Wie snel financieel onafhankelijk wil worden, zou 50 % van zijn netto inkomen moeten sparen. Om dat te bereiken is het beter om je kosten te verlagen dan door meer te verdienen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 31 juli 2014

Is de default van Argentinië het nieuwe Lehman Brothers ?

Argentinië mist de deadline van 30 juli om nog een overeenkomst uit de brand te slepen met zijn schuldeisers. Daardoor gaat het land voor de tweede keer in 13 jaar in default, aldus Fox News. De vraag gaat zijn welk effect dit gaat hebben op de Argentijnse economie en op de financiële markten. In 2008 waren het niet $ 1 biljoen aan subprime leningen, maar wel de $ 6 biljoen aan swaps dat voor een besmetting zorgde in het financiële systeem met Lehman Brothers als voornaamste slachtoffer.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 31 juli 2014

De goudprijs begint nu aan zijn sterkste seizoen

De tegenwind voor een hogere goudprijs zal weldra veranderen in een rugwind. Hoewel de productie / het aanbod van goud relatief constant is doorheen het jaar, kent de goudprijs toch seizoensgebonden invloeden. Dit komt voornamelijk door de vraagzijde. Bepaalde maanden in een jaar stijgt de vraag naar goud sterk in verschillende landen door allerhande cultuurgebonden festiviteiten. Dit is een wederkerend fenomeen dat opnieuw staat te beginnen.

Sinds de stierenmarkt begon in 2001 stijgt de goudprijs nog steeds aan een tempo van gemiddeld 13,4 % per jaar. Het is onbegrijpelijk dat goud momenteel zo gehaat is als je deze cijfers bekijkt. De S&P 500 kan slechts een gemiddelde jaarlijkse stijging van 1,9 % voorleggen voor deze periode.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs