Nieuws / Artikelen met het woord

57485 artikelen gevonden. Artikel 21861 tot 21865
Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 20 maart 2014

Obama komt met nieuwe sancties tegen Rusland

De Amerikaanse president Barack Obama heeft nieuwe sancties tegen Rusland aangekondigd als protest tegen wat het Westen ziet als een illegale annexatie door Rusland van het strategische schiereiland Krim. De nieuwe sancties zijn gericht tegen een nieuwe reeks functionarissen en tegen een Russische bank.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: donderdag 20 maart 2014

Column Kees de Kort | Renteverhoging gaat nergens over

Het gebeurt niet, maar we zouden √°llemaal moeten gaan stemmen, vindt BNR's Kees de Kort. Nee, hij zegt niet op welke partij hij heeft gestemd. "Dan moet je weer gaan uitleggen wat er mis is met die andere partijen. Dan ben ik vijf minuten bezig."

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 20 maart 2014

Rusland haalt in snel tempo geld weg uit het westen

Russische bedrijven haalden in snel tempo geld weg uit de westerse bankrekening uit vrees ten prooi te vallen aan sancties van Europa en de Verenigde Staten. Russische groot geld bezitters namen het zekere voor het onzekere nog voor er sancties werden uitgesproken - aldus F.T.

Zowel private bedrijven als door de staat gecontroleerde bedrijven (zoals Lukoil) hebben nog voor de sancties tientallen miljarden van de westerse bankrekeningen gehaald. De Russische banksector heeft de laatste jaren veel progressie gemaakt op globaal gebied. Dit maakt Russische gelden kwetsbaar. Daarom dat deze in snel tempo terug getrokken moesten worden.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 20 maart 2014

Benzineprijs zakt morgen op laagste niveau sinds juli 2011

Benzine tanken wordt morgen goedkoper. De benzineprijs zakt daarmee zelfs tot het laagste niveau sinds juli 2011. Ook de dieselprijs staat op het laagste niveau sinds 2011.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 20 maart 2014

Rijke Russen moeten van Poetin belasting betalen

Rijke Russen zouden hun in het buitenland gestalde miljarden moeten terughalen naar Rusland en er daar belasting over betalen.