EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21866 tot 21870 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 28 oktober 2014

Werkgelegenheid: Britse #Lloyds bank wil 9.000 banen schrappen

De Britse bank Lloyds Banking Group wil ongeveer 9.000 banen schrappen. Het gaat om een onderdeel van een nieuw strategisch plan, maakte de bank vandaag bekend.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 28 oktober 2014

De middenklasse verdwijnt in #armoede, zo zorg jij dat je er niet bij bent

In de Verenigde Staten ging 95 % van de welvaartscreatie in de eerste 3 jaren van het herstel naar de rijkste 1 %. Straffer nog, het gemiddelde reële huishoudinkomen in de Verenigde Staten ligt op hetzelfde niveau als in … 1999. Over Europa zijn er minder cijfers bekend, maar daar zal de situatie niet veel rooskleuriger zijn.

De gemiddelde netto welvaart van de middenklasse staat, aangepast aan inflatie, momenteel op het niveau van 1989! Het herstel van de economie is een verhaal van vastgoed en aandelen, al de rest doet niet mee. Het zijn dan ook vooral de rijken die vastgoed en aandelen bezitten. Het is dus tijd om er iets aan te doen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 28 oktober 2014

10 krankzinnige dingen die men gelooft op Wall Street

De bankiers van Wallstreet hebben vaak de gekste ideeën. Ze geloofden dat huizenprijzen nooit konden dalen, soms zijn ze bereid om te betalen om geld uit te lenen en ze denken dat geld bijdrukken alle economische problemen oplost. Ze lijken alle contact met de realiteit verloren te hebben. Maar het wordt nog gekker: financieel adviseur Josh Brown stelde een lijstje op met de meest absurde dingen die men gelooft op Wall Street…

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 28 oktober 2014

7.500 banen verdwijnen bij KLM

Doordat luchtvaartmaatschappij KLM in zwaar weer verkeert, verliezen 7.500 mensen hun baan. De luchtvaartmaatschappij gaat werk uitbesteden, waardoor duur KLM-personeel overbodig wordt, zo meldt het Algemeen Dagblad. Een op de vier werknemers moet het veld ruimen, omdat het bedrijf een miljardenschuld heeft.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 28 oktober 2014

ECB koopt 1,7 miljard aan obligaties om economie te stimuleren

Economie De Europese Centrale Bank heeft vorige week voor 1,7 miljard euro aan obligaties opgekocht. Dat blijkt uit cijfers van de bank, meldt Novum.

Economie De Europese Centrale Bank heeft vorige week voor 1,7 miljard euro aan obligaties opgekocht. Dat blijkt uit cijfers van de bank, meldt Novum.

De ECB kondigde in september al aan dat zij vanaf half oktober ‘covered bonds’, in het Nederlands ook wel pandbrieven genoemd, ging opkopen. Zo wil de centrale bank de kredietverlening in de eurozone een impuls geven en de binnenlandse vraag in de eurolanden stimuleren.

“Als banken geld lenen aan klanten, komt dat bedrag op de balans te staan. Als de ECB zich vervolgens als koper aandient, ontstaat er bij de bank weer ruimte om dat geld opnieuw uit te lenen.”

Lees verder op nrc.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs