EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
45
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
33
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
20
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21876 tot 21880 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 14 augustus 2014

De berenmarkt in zilver loopt stilaan op zijn laatste benen

Bij Gold Silver Worlds zijn ze euforisch over zilver, zilver kan de volgende investering worden die je leven zal veranderen. Ze verwachten een nog grotere prijsstijging, niet door de stijgende industriële vraag, niet door het stagnerend aanbod, maar wel door de aan gratis geld verslaafde overheden en centrale banken. De drugs naar keuze van de overheden de laatste decennia is meer geld printen, grotere tekorten en meer schulden en wereldleiders zijn verslaafd zodat ze er niet meer vanaf kunnen/willen. Diegene die als eerste afkickt, verlies de race, dus blijft iedereen meedoen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 14 augustus 2014

Duitse economie krimpt

De Duitse economie is in het tweede kwartaal van dit jaar gekrompen, de eerste teruggang voor de grootste economie van Europa sinds 2012. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 14 augustus 2014

Beheerd vermogen van Nederlandse beleggingsfondsen opnieuw naar recordhoogte

In het tweede kwartaal van 2014 bereikte het beheerd vermogen van de Nederlandse beleggingsfondsen voor het vierde achtereenvolgende kwartaal een recordhoogte.

In het tweede kwartaal van 2014 bereikte het beheerd vermogen van de Nederlandse beleggingsfondsen voor het vierde achtereenvolgende kwartaal een recordhoogte.

Ten opzichte van het eerste kwartaal in 2014 stegen beleggingen van de Nederlandse beleggingsfondsen met 4,5% (29,3 miljard euro), vooral als gevolg van koerswinsten op aandelenbeleggingen. Het belegd vermogen in aandelen nam toe met 7,8% en is de grootste groei onder de beleggingsinstrumenten.

Lees verder op blogspot.nl
Geplaatst op: donderdag 14 augustus 2014

Toekomstige energievoorziening van Oekraïne en ook van Nederland erg onzeker

Volgens de nternational Energy Security Risk Index, in 2012 gemaakt door de Amerikaanse Kamer van Koophandel, loopt de energievoorziening van Oekraïne de grootste risico’s. Het land haalt de hoogste risicoscore van alle onderzochte landen: 2250.

In het kaartje hieronder lopen de roodgekleurde landen de grootste risico’s wat betreft hun energievoorziening.

Lees verder op Cassandraclub
Geplaatst op: woensdag 13 augustus 2014

De bankenmaffia heeft het er maar druk mee

De bankenmaffia heeft het er maar druk mee. Ze lijken momenteel tevergeefs conflicten op grote schaal uit te lokken om het economische systeem te kunnen resetten op een manier waarbij zij hun controle over het geldsysteem in handen kunnen houden. En in dat proces van grootschalige oorlog daarbij tevens flink wat te kunnen verdienen aan die conflicten. Never waste a good crisis!

[...]

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs