EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
71
kliks
24
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
21
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21886 tot 21890 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 30 juli 2014

Gerald Celente vreest nieuwe oorlog

Trendwatcher Gerald Celente is er niet gerust op dat de situatie in Oekraïne met een sisser af zal lopen. De sancties tegen Rusland zullen vooral schadelijke gevolgen hebben voor de handelsrelatie tussen Europa en Rusland. Celente merkt ook op dat conflicten elders in de wereld overschaduwd worden door alle media aandacht voor de vliegramp in Oekraïne.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: woensdag 30 juli 2014

Geestesvader Reaganomics Paul Craig Roberts: “Poetin is maar 1/3 schuldig aan de crisis in Oekraïne”

“Het doel is om Rusland te verzwakken. Als de Oekraïne een lid kan worden van de NAVO dan kunnen de Verenigde Staten militaire bases aan de Oekraïens-Russische grens opzetten. Het gevolg is dan dat Russische leiders het Amerikaans overwicht moeilijker kunnen negeren.”

Hij gaat verder met de bewering dat Europa niet veel keus heeft dan de VS te volgen in de Koude Oorlog-logica: “NAVO-leden zijn niet meer onafhankelijk dan dat het Oostblok vroeger onafhankelijk was van de USSR.”

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 30 juli 2014

5 factoren die een stijging van de goudprijs afremmen

Ja, we weten het: het goud slaagt er maar niet meer in om een vuist te maken. De Amerikaanse centrale bank mag geld drukken zo veel ze wil, de goudprijs trekt er zich op het eerste gezicht niets van aan. Behalve het feit dat de goudprijs duidelijk gemanipuleerd is, zijn er een aantal factoren, meer bepaald 5, die de goudprijs beletten van te stijgen.

De 5 factoren die de goudprijs afremmen even op een rijtje gezet, we starten met de factor economische stabiliteit. Na het tumult van de financiële crisis zijn de afgelopen 5 jaar relatief stabiel verlopen. We zeggen inderdaad relatief want af en toe waren er toch wel hobbels op het parcours.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 30 juli 2014

Dalende rendementen op staatsleningen brengen pensioenen in gevaar

Volgens een overzicht van De Nederlandse Bank beleggen de Nederlandse pensioenfondsen ongeveer een kwart van hun vermogen in Europese staatsobligaties.

De laatste maanden zijn de rendementen op staatsleningen van eurozonelanden flink gedaald. Griekenland betaalt momenteel minder dan 6% rente. Spanje en Italië ongeveer 2,5%. Frankrijk ca. 1,5%. Duitsland minder dan 1,2% en Nederland betaalt nog maar 1,32% rente.

Lees verder op wordpress.com
Geplaatst op: woensdag 30 juli 2014

Goud houdt stand boven $ 1300

Beter dan verwachte economische cijfers uit de VS en de Eurozone zorgde ervoor dat de goudprijs terug moest. De spanningen in de Gaza-strook en nog steeds de Oekraïne zorgden voor steun en hield de prijs net boven de $1300 per ounce.

Rusland en Turkije hebben voor de derde maand op rij hun goudreserves verhoogd, dit is te zien in data van het IMF. De recentelijke prijsdaling zijn voor een aantal landen aanleiding geweest om hun reserves in goud op deze lagere niveaus te verhogen.

[...]

Lees verder op TOV-Hazel
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs