EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
Bron: AmsterdamGold
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21886 tot 21890 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 23 oktober 2014

Staatsschuld eurolanden groeit voort

De staatsschuld van de eurolanden is in het tweede kwartaal gestegen naar gemiddeld 92,7 procent van het bruto binnenlands product (bbp). Dat meldde het Europees statistiekbureau Eurostat vandaag.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 23 oktober 2014

Koop koper!

Op de Londense beurs is er een metaal die het bijzonder goed doet – en we praten hier niet over goud. Volgens een bericht van Bloomberg blijkt dat koper een hoge vlucht heeft genomen:”De grootste verbruiker van industriële metalen heeft een positief effect op de vraag ervan.”

Dat kan moeilijk anders: het Aziatisch land is goed voor 45% van de kopermarkt. Markit meldt bovendien dat de industrie op zich meer nood heeft aan het metaal: volgens de laatste peiling staat de PMI-index op 50,4, of een verhoging van 0,2.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 23 oktober 2014

De leden van de Fed zeggen allemaal hetzelfde

Het belang van de Amerikaanse centrale bank in de Bull Market op de aandelenmarkten is bijzonder groot, dat weet iedereen. Door middel van de geldkraan open te draaien heeft de Fed er voor gezorgd dat de dollars in groten getale naar de beurzen toevloeiden. Uiteraard tot blijdschap van de grote banken, die gebaat zijn bij stijgende beurskoersen.

Het feestje op de aandelenmarkten lijkt echter nu wel over te zijn. Het afgelopen jaar was de euforie nog zeer hoog, maar op dit moment wordt er een toontje lager gezongen. Het is duidelijk dat de beleggers van de roze wolk zijn afgetrokken en dat ze eindelijk de realiteit onder ogen durven te zien.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 23 oktober 2014

Spaanse werkloosheidsgraad zakt onder 24 procent

Werkgelegenheid De werkloosheidsgraad in Spanje is in het derde kwartaal voor het eerst sinds eind 2011 onder de 24 procent gedaald. Dat heeft het Spaanse bureau voor de statistiek (Ine) meegedeeld.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 23 oktober 2014

Een van de Hunt Brothers overleden

Hunt Brothers, Bunker Hunt overleden op 88-jarige leeftijd 23 oktober 2014 in Zilver

Hunt Brothers, Bunker Hunt overleden op 88-jarige leeftijd 23 oktober 2014 in Zilver

De Hunt Brothers zijn internationaal bekend om hun rol in de zilvermarkt. De toen zeer vermogende gebroeders Hunt, Nelson Bunker en William Herbert Hunt, probeerden begin jaren tachtig de zilvermarkt op spectaculaire wijze klem te zetten. Dat lukte in eerste instantie maar binnen korte tijd wisten de Hunt Brothers het miljardenkapitaal weer te verspelen.

Lees verder op thebullionhouse.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs