Nieuws / Artikelen met het woord

57310 artikelen gevonden. Artikel 21891 tot 21895
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 11 maart 2014

Oekraïens goud mogelijk in Amerikaanse handen

Het rommelt nog steeds in Oekraïne. Volgens de laatste geruchten is het Oekraïens goud mogelijk op een vrachtvlucht onderweg naar de VS. Tenminste, dat lazen we op de alternatieve mediasite KWN.

Volgens fondsbeheerder William Kaye heeft hij van zijn contacten vernomen dat in het holst van de voorbije nacht een vrachtvliegtuig, met aan boord de goudreserves van Oekraïne, is vertrokken met bestemming New York. William Kaye is niet de eerste de beste, hij werkte 25 jaar bij Goldman Sachs en is diep ‘geconnecteerd’ in de financiële middens. Alle relevante informatie over de goudmarkt ontvangt Kaye quasi onmiddellijk.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 11 maart 2014

De prijs voor deze ongekende grondstof kan exploderen – en u kan er gebruik van maken

Helium is een grondstof waar je niet veel beleggers over hoort spreken. Nochtans staat de sector voor een gigantisch tekort en de wetten van de economie zeggen dan dat er bij een gigantisch tekort altijd hogere prijzen volgen. Helium is een essentiële grondstof in medische apparaten zoals MRI's en lasers, maar wordt ook gebruik in de lucht- en ruimtevaart.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 11 maart 2014

Welke sector wordt slapend rijk door de boom van de mobiele toestellen?

De snelle groei van de mobiele sector blijft aanhouden. Terwijl de mobiele toestellen vijf jaar geleden nog maar goed waren voor zo’n 5% van de mediaconsumptie is dit in de Verenigde Staten nu al meer dan 20% geworden.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 11 maart 2014

Grote interesse van Aziatische kopers voor Zwitsers goud

De verhuis van de goudvoorraden van het westen naar het oosten gaat in onverdroten tempo verder. De Aziatische kopers liggen niet echt wakker van de prijsschommelingen bij goud, ze kopen zowel bij slecht als bij goed nieuws. Ook van het tapering programma van de Amerikaanse centrale bank trekken ze zich niets aan.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 11 maart 2014

Google investeert in de toekomst van de robot

De robot gaat straks al het simpele en herhalende handwerk van mensen overnemen. En Google staat vooraan in de rij om die technologie uit te proberen en investeert in deze toekomstige ontwikkeling.

In het afgelopen jaar heeft Google stilletjes zeven technologiebedrijven overgenomen in een poging om een nieuwe generatie robots te produceren. De ingenieur binnen het produceren van deze robots is Andy Rubin, de man die de bekende Android software ontwikkelde. Google komt nog niet met concrete voorbeelden wat voor robots ze willen gaan creëren, maar gezien de investering zal dit geen klein project zijn.