EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
46
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
27
kliks
Bron: AmsterdamGold
25
kliks
Bron: BNR.nl
19
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21896 tot 21900 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 24 oktober 2014

CEO wil Zilver Kartel en einde aan zilverprijs manipulatie

De zilverprijs manipulatie moet eindigen volgens de CEO Keith Neumeyer van zilvermijn First Majestic. Vorige week maakte First Majestic, een van de grootste primaire zilvermijnen, bekend dat het bedrijf de verkoop van zilver staakt in verband met een te lage zilverprijs (klik hier: Huidige zilver te laag). De zilverprijs noteert momenteel iets boven de $17 per troy ounce. De all-in kosten voor het mijnen van een ounce zilver ligt voor de primaire zilvermijnen tussen de $17 en $20 per troy ounce. De zilverprijs manipulatie via de papieren zilvermarkt heeft tot gevolg dat met name de primaire zilvermijnen het hoofd moeilijk boven water kunnen houden terwijl er jaarlijks een tekort aan zilver is.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: vrijdag 24 oktober 2014

Gaat het referendum over goud in Zwitserland het halen?

Over een maand mogen de Zwitsers via een referendum hun stem laten horen over het al dan niet terughalen van de volledige Zwitserse goudvoorraad. Ook mogen de Zwitsers aangeven of ze vinden dat het land haar goudvoorraad moet uitbreiden tot 20% van de totale reserves. De eerste prognose laat zien dat de meningen verdeeld zijn.

Lees verder op HollandGold
Geplaatst op: vrijdag 24 oktober 2014

Capitulatie goudmijnen achter de rug

De Amerikaanse economie doet het goed; ze creëert gemiddeld 200.000 jobs per maand, de werkloosheid daalt, de economie is de 3e meest competitieve ter wereld en de groei ligt het hoogste van de meeste westerse landen. De keerzijde is echter de sterke dollar. Deze sterke dollar zet druk op de olieprijs en de goudprijs (en dus ook de goudmijnen).

Ook in 2011 zagen we dit al eens gebeuren. De vrees voor een groeivertraging in China en Europa zorgde voor een sterke dollar. Maar stimulansmaatregelen zorgde er voor dat de economische groei in deze werelddelen opnieuw aantrok.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 24 oktober 2014

Vergeet de Oekraïne... Rusland en Amerika slaan handen ineen om de volgende reden:

Een initiatief van Europese afkomst wordt door zowel de Amerikanen alsook de Russen niet bepaald gewaardeerd. Er ligt namelijk een plan klaar om de bescherming van kernreactoren tegen natuurrampen flink omhoog te schroeven. Dit naar aanleiding van de ramp in Fukushima met de Dai-Ichi atoomkerncentrale, zo beweren de diplomaten.

[...]

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 24 oktober 2014

Wacht tot het rode licht gedoofd is. Er kan nog een storm opsteken!

Toch slaan mensen deze waarschuwing in de wind. De financiële storm lijkt tot bedaren te zijn gekomen. Geen reden om ons zorgen te maken, tenminste, als we de mainstream media mogen geloven. Toch leert de natuur ons iets anders en zijn waarschuwingen zoals bovenstaand niet voor niets in het leven geroepen.

[...]

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs