EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21896 tot 21900 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 11 september 2014

Laagste prijs voor Brentolie in ruim 2 jaar

De prijzen, ook die van ruwe Amerikaanse olie, daalden in de voorgaande 5 handelsdagen ook al. Donderdag zorgde het Internationaal Energie Agentschap voor extra prijsdruk door de ramingen voor de vraag naar olie in 2014 en 2015 te verlagen.

Een vat Brentolie kostte rond 14.00 uur 96,90 dollar, een niveau dat voor het laatst werd gezien in de zomer van 2012. Ruwe Amerikaanse olie werd verhandeld voor 90,63 dollar per vat. Dat is het laagste prijsniveau sinds april 2013.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 11 september 2014

Column Kees de Kort | Het wordt nog gezellig in Brussel

Macro-econoom Kees de Kort verzorgt dagelijks commentaar op de beurzen en economie op BNR Nieuwsradio. Vandaag richt hij zich onder meer op het dreigende conflict tussen Frankrijk en Duitsland over een sluitende begroting.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 11 september 2014

Zit Rusland achter de cyberaanval op JPMorgan?

De spanningen in de wereld lopen steeds hoger op. We hebben de problemen die de terreurorganisatie ISIS (IS) met zich meebrengt, maar ook Rusland zorgt nog voor de nodige spanningen. Deze spanningen waren de afgelopen week vooral goed voelbaar bij het management van JPMorgan Chase & Co.

JPMorgan Chase & Co is namelijk recent aangevallen door een cyberattack en een onderzoek wijst uit dat deze aanval wellicht afkomstig was vanuit Rusland. Uiteraard beweert de president van Rusland, Vladimir Putin, dat hij hier niets mee te maken heeft.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 11 september 2014

Honderdduizenden Catalanen gaan de straat op - "ook" voor onafhankelijk

Honderdduizenden Catalanen gaan naar verwachting donderdag de straat op in Barcelona om te demonstreren voor een referendum op 9 november over de vraag of Catalonië onafhankelijk moet worden van Spanje.

Honderdduizenden Catalanen gaan naar verwachting donderdag de straat op in Barcelona om te demonstreren voor een referendum op 9 november over de vraag of Catalonië onafhankelijk moet worden van Spanje.

De straten van Barcelona zullen donderdag rood en geel kleuren, de kleuren van de Catalaanse vlag. Catalonië is een welvarende regio in het noordoosten van Spanje met een eigen taal en cultuur waar al veel langer over onafhankelijkheid van Spanje wordt gesproken. Het aantal voorstanders van afscheiding is de afgelopen tien jaar sterk gegroeid, mede door de economische crisis.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs