Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 2191 tot 2195
Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 12 april 2017

Oxfam: "Grootste Amerikaanse bedrijven stallen 1.600 miljard dollar in belastingparadijzen"

De vijftig grootste bedrijven van de VS, onder meer Apple, Pfizer, Goldman Sachs en Wal-Mart, hebben tussen 2009 en 2015 ongeveer 1.600 miljard dollar ondergebracht in belastingparadijzen. Dat blijkt uit een rapport van Oxfam. De ngo klaagt aan dat diezelfde bedrijven intussen politici onder druk zetten om nog extra belastingvoordelen te kunnen verwerven.

Bron: XanderNieuws
Geplaatst: woensdag 12 april 2017

Noord Korea dreigt kernbom op Amerikaanse vlooteenheid te gooien

China zegt desnoods zelfs Noord Koreaanse installaties te zullen vernietigen – Amerikaanse marine veteraan: Mijn bron die ook Syrië aanval voorspelde zegt nu dat aanval op Noord Korea aanstaande is – Flashback naar Noorse profetie jaren ’60 over plotseling uitbreken WO-3

Blijft het opnieuw bij dreigementen en stoere taal? Voor de hele wereld is te hopen van wel.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 12 april 2017

Duizenden banen op de tocht bij staalbedrijf ThyssenKrupp

Bij de staaltak van het Duitse industrieconcern ThyssenKrupp staan volgens vakbond IG Metall duizenden banen op de tocht. De besparingsplannen die het Duitse bedrijf vorige week aankondigde zouden tot 4000 van de 27.000 arbeidsplaatsen bij het onderdeel kunnen raken.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 12 april 2017

Goudprijs naar hoogste stand in vijf maanden

Onzekerheid op de financiële markten door geopolitieke risico's heeft ervoor gezorgd dat de goudprijs dinsdag gestegen is tot het hoogste niveau in vijf maanden. In de late namiddag moest voor een ounce (31,1 gram) 1.273,81 dollar betaald worden, of de hoogste stand sinds 11 november 2016.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: woensdag 12 april 2017

Poetin houdt rekening met meer false flag aanslagen in Syrie

De chemische aanval in de Syrische stad Idlib was een ‘false flag’ die in scene is gezet om Assad in een kwaad daglicht te stellen. Dat zei de Russische president Poetin tijdens een persconferentie in Moskou. Hij zegt ook informatie te hebben dat er meer van dit soort aanslagen zullen plaatsvinden in Syrië, waarbij de regering van Assad weer als schuldige aangewezen zal worden.