Nieuws / Artikelen met het woord

57325 artikelen gevonden. Artikel 2191 tot 2195
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 28 februari 2017

8 fouten die rijke mensen nooit maken

Wanneer je hard werkt, een goede job hebt, goed je geld verdient, maar je slaagt er steeds niet in om rijker te worden, dan heb je een probleem. Alle ingrediënten zijn aanwezig en toch ‘heb je het niet gemaakt’. De kans is dan groot dat je enkele verkeerde beslissingen neemt.

Waarschijnlijk maak je steeds weer die fouten die het verschil kunnen maken. We hebben het dan niet over absurde besparingsplannen zoals geen broodje meer eten ’s middags, niet meer naar de kapper gaan of goedkopere kleren dragen. Nee, de weg naar rijkdom ligt niet bezaaid met idiote besparingsplannen die je goedkoop maken in plaats van succesvol.

Rijke mensen maken bepaalde fouten niet meer. Als jij er in slaagt deze fouten te verbannen, zal je merken dat de welvaart steeds sneller begint toe te nemen. En dan ben je blij dat je nog steeds ’s morgen je koffie kunt gaan halen bij Starbucks.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 28 februari 2017

Langste winstreeks voor Dow Jones sinds 1987

Sinds de verkiezing van Trump is het optimisme op de Amerikaanse aandelenmarkt ongekend. De Dow Jones index sloot maandag 0,1% hoger op 20.8937 punten en bereikte daarmee voor de twaalfde dag op rij een nieuw record. Daarmee staat de index op de langste winstreeks sinds 1987. Sinds begin november is de Dow Jones al met bijna 3.000 punten gestegen, een indrukwekkende rally waar verschillende verklaringen voor gegeven kunnen worden.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 27 februari 2017

7 goudmijnen die zelfs geld verdienen wanneer de goudprijs halveert

Wanneer kosten dalen en opbrengsten stijgen, krijg je dikwijls een explosie van de winst. Dat is wat we momenteel zien bij goudmijnaandelen. Sinds de prijscrash zetten goudmijnen de tering naar de nering en ondertussen is de goudprijs terug aan het stijgen. 7 goudmijnen steken daar zelfs met kop en schouder bovenuit.

IntelligenceMine rangschikte de mijnen volgens de all-in sustaining costs, een maatstaf voor alle mogelijke kosten. 7 van de goudmijnen op de lijst hebben een AISC waarbij ze zelfs winst maken wanneer de goudprijs nog bijna zou halveren.

De hefboom naar boven is dus des te groter bij deze goudmijnen …

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 27 februari 2017

Trump en de banken: ‘Make Wall Street Great Again’

Eén op elke 10 jobs in de Amerikaanse bankensector wordt in de Aziatische low-cost economieën verricht. Dat blijkt uit onderzoek van de Financial Times.

De grote Amerikaanse banken – Bank of America, Citigroup, JPMorgan Chase, Morgan Stanley, Wells Fargo en Goldman Sachs – hadden in 2015 ruim 120.000 werknemers in Aziatische landen. Het overgrote deel in ondersteunende functies. Ook in Oost-Europa zijn de Amerikanen aanwezig. Investeringsbanken als Citi, JPMorgan, BofA en Morgan Stanley hebben in Oost-Europa 2.700 mensen in dienst; drie keer meer dan 10 jaar geleden. Deze cijfers zijn wel een fractie van het personeel in India (12.650) en doorheen Azië (22.000). In totaal gaat het om 12% van de jobs; in 2013 was dat nog 10%.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 27 februari 2017

Britse Pond zakt sterk na bekendmaking nieuw Schots referendum

Het Britse Pond zakte maandag bij de opening van de financiële markten naar het laagste punt ten opzichte van de Euro en de Amerikaans dollar na het bekend geraken van het referendum-nieuws uit Schotland. De Schotse deelregio maakte namelijk bekend dat het zal doorgaan met een nieuwe referendum omtrent het lidmaatschap van het Verenigd Koninkrijk.