EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 2191 tot 2195 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 20 november 2017

Brexit kost VK volgende 5 jaar 63.000 miljonairs

Door de scheiding met de Europese Unie zal Groot-Brittannië de volgende vijf jaar ongeveer 63.000 dollarmiljonairs verliezen. Tegelijkertijd zal deze demografie in de rest van de wereld met acht miljoen personen aangroeien.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 20 november 2017

Online gokindustrie omarmt de Bitcoin

Het is bijna 10 jaar geleden dat Satoshi Nakamoto Bitcoin creëerde, de werelds populairste cryptocurrency. Hoewel alles begon met een rustige start, waar Bitcoin niet meer was dan een underground gegeven, begint de virtuele munteenheid nu ook mainstream te worden en wordt inmiddels op veel verschillende manieren herkend als een volwaardige munteenheid. Er zijn dan ook meer en meer commerciële sectoren die Bitcoin aanvaarden als een geldige betalingsmethode en Bitcoinautomaten vinden we ook meer en meer verspreid terug. Een van die sectoren die al jarenlang pionier is op het gebied van zulke veranderingen is de online gokindustrie, met meerdere casino sites die zelfs uitsluitend Bitcoin accepteren als betaalmethode.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 20 november 2017

Heeft sparen nog zin?

Heeft het bij de huidige rentevoeten nog zin om aan langetermijnsparen te doen? En zo ja, voor welke financiële producten kiest u dan?

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 20 november 2017

Saoedische miljardairs kunnen vrijkomen in ruil voor 70% van hun fortuin

De Saoedische regering onderhandelt met een groot aantal prinsen en zakenlui die begin deze maand onverwacht werden gearresteerd. Het gaat om honderden mensen. De meesten onder hen zitten sinds 4 november vast in het Ritz-Carlton hotel in de hoofdstad Riyad.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 20 november 2017

President Trump blijkt een ramp voor Amerikaanse wapenindustrie

President Donald Trump blijkt een ramp te zijn voor de Amerikaanse wapenindustrie. Remington Outdoors, de grootste wapenmaker van het land, heeft in het boekjaar 2017 een verlies van 60 miljoen dollar moeten incasseren op een omzet van 467 miljoen dollar. In het boekjaar 2016 kon de wapenmaker nog een winst van 19 miljoen dollar voorleggen, op een omzet van 644 miljoen.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs