EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21901 tot 21905 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 11 september 2014

Laagste exportniveau van olie uit Saoedi-Arabië sinds september 2011

Het IEA stelde in haar maandrapport dat het groeitempo in het tweede kwartaal zakte tot circa 480.000 vaten per dag, het laagste niveau in ongeveer 2,5 jaar. Dat leidde in juni tot het laagste exportniveau van olie uit Saoedi-Arabië, 6,95 miljoen vaten, sinds september 2011.

Het mondiale olie-aanbod daalde in augustus met 400.000 vaten per dag ten opzichte van juli, tot 92,9 miljoen vaten. Volgens het IEA is de daling vooral te wijten aan een lagere productie in landen die niet tot de OPEC behoren. In vergelijking met augustus 2013 nam het aanbod vorige maand met 810.000 vaten toe.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 11 september 2014

De Europese centrale bank moet in actie komen

De meeste waarnemers zijn het over één ding eens, de Europese centrale bank moet in actie komen en het liefst zo snel mogelijk. De Europese economie is namelijk in een diep dal beland en kan daar onmogelijk op eigen krachten uitkomen. Met andere woorden heeft het dus hulp nodig van buitenaf. Deze hulp kan gezocht worden bij de Europese centrale bank.

U zult zich wellicht afvragen waarom de Europese economie in een diep dal is beland. Dit zullen wij verklaren. De Europese economie is de afgelopen jaren verder verslechterd. De situatie in Griekenland is bijvoorbeeld bijna niet meer te houden. De Griekse overheid heeft meerdere keren moeten aankloppen bij de beleidsmakers van de Europese centrale bank.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 11 september 2014

Een plank als slaapkamer en een toilet in de douche: zou u 345.400 euro overhebben voor dit huis?

Een uniek rijhuis in prima staat met één slaapkamer in het hart van de hippe Londense buurt Barnsbury. Een open leefruimte met opslagruimte, douche en een slaapruimte op de mezzanine. Voor 275.000 pond - 345.350 euro - is dit stulpje van u. Een koopje? Alvast niet voor mensen met claustrofobie.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 11 september 2014

Deze vrouw wordt de baas van de grootste bank van Europa

Ana Patricia Botín volgt haar overleden vader op als voorzitter van Banco Santander. Daarmee een vierde Botín-generatie aan de macht bij Banco Santander, de bank die in 2007 betrokken was bij de overname van ABN Amro.

Ana Patricia Botín volgt haar overleden vader op als voorzitter van Banco Santander. Daarmee een vierde Botín-generatie aan de macht bij Banco Santander, de bank die in 2007 betrokken was bij de overname van ABN Amro.

Sinds de aanstelling van Emilio Botín maakte het concern, mede door de vele overnames, een stevige groei door. Eén van de belangrijkste slagen was de overname van Banco Central Hispano in 1999, waarmee Banco Santander de machtigste bank in Spanje werd. Daarnaast breidde Botín zijn financiële imperium ook sterk uit in Latijns-Amerika.

In Nederland werd Botín vooral bekend als onderdeel van het trio dat ABN Amro in 2007 overnam en in stukken hakte. Opvallend daarbij was dat zijn twee partners, Fortis en Royal Bank of Schotland, zich hevig verslikten in de overname van ABN Amro.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 11 september 2014

Schots referendum doet zelfs Schotse banken naar Londen verhuizen

Het is nog maar zeven dagen voor de Schotten vriendelijk worden uitgenodigd om al dan niet voor onafhankelijkheid te stemmen. Na de emotionele toespraak die de Britse premier David Cameron gisteren heeft gehouden en “het uiterst triest zou vinden, mocht Schotland het Verenigd Koninkrijk verlaten”, is het nog maar de vraag of de politici uit Londen hun les hebben geleerd.

De vraag die de bevolking zich zou moeten stellen, is niet wat de mogelijke uitslag van het referendum zou kunnen zijn. In de plaats daarvan houden Cameron, Ed Miliband, Nick Clegg en de Schotse eerste minister Alex Salmond zich beter bezig hoe ze de kapitaalvlucht tegenhouden.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs