EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
63
kliks
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21906 tot 21910
Geplaatst op: dinsdag 27 mei 2014

Fixing manipulatie

Goud noteert nog immer in de bijna vertrouwde bandbreedte tussen $ 1320 en $ 1280. De economische data blijven naast de geopolitieke spanningen de richting bepalen. Het lijkt erop dat  de eerstgenoemde meer doorweegt in de koers.

[...]

Lees verder op TOV Hazel
Geplaatst op: dinsdag 27 mei 2014

ALERT: Goud incasseert mokerslag!

De prijs van goud ligt vandaag opnieuw onder vuur. Nadat eerder op de dag enkele positieve economische cijfers uit de VS bekend werden, dook de goudprijs door het grafische steunniveau tussen 1275 en 1280 USD per ounce.

Meteen zakte de prijs diep weg naar 1265 USD/ounce omdat de neerwaartse doorbraak vele stop loss orders in de markt triggerde.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 27 mei 2014

Werklozen zoeken langer naar baan

Werkzoekenden zochten in 2013 een stuk langer naar een baan dan een jaar eerder. In 2012 zocht 21,5 procent van de werklozen langer dan twee jaar naar betaald werk. Vorig jaar steeg dit percentage naar 29,1.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 27 mei 2014

Column Kees de Kort | Europa is het probleem niet

Wat is er aan de hand in Europa? Wat vindt BNR's Kees de Kort ervan nu de verkiezingen achter de rug zijn en het stof is neergedaald? "De eurosceptici, is het verhaal, hebben een overwinning geboekt. Dat is de uitkomst. Maar de vraag is: is Europa nou het probleem of is er een heel ander probleem?"

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 27 mei 2014

Dit edelmetaal wil uitbreken

Het wordt gebruikt in elektronica, auto’s, tandheelkunde en juwelen. Er is dus veel vraag naar. Maar het aanbod zit in een dalende trend. De wetten van de economie zeggen dat bij een stijgende of zelfs gelijk blijvende vraag de prijzen moeten stijgen indien het aanbod daalt. Dit is zeker het geval voor platina.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs