EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21906 tot 21910 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 11 september 2014

ECB-bestuurder: wij kopen voorlopig geen staatsobligaties op

Het besluit van de Europese Centrale Bank (ECB) om herverpakte leningen en obligaties bij banken op te kopen moet niet gezien worden als voorbode voor het opkopen van staatsobligaties.

Het besluit van de Europese Centrale Bank (ECB) om herverpakte leningen en obligaties bij banken op te kopen moet niet gezien worden als voorbode voor het opkopen van staatsobligaties.

Mersch zei dat het opkopen van staatsobligaties “bijna vanzelfsprekend leidt tot institutionele, instrumentele en juridische vraagstukken”.

In het verleden had vooral Duitsland bezwaren tegen de aankoop van staatsobligaties door de centrale bank omdat de monetaire financiering van overheidsuitgaven verboden is.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 11 september 2014

Mainstream Media: Huishoudens eindelijk meer te besteden

Huishoudens krijgen dit en volgend jaar eindelijk weer iets meer te besteden. Dat zeggen economen van de Rabobank donderdag. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 11 september 2014

Werkende middenklasse kwijnt weg

Op de arbeidsmarkt groeit het aandeel van hoog- en laagbetaalde banen. De traditionele middenklasse kwijnt weg. Dat bericht De Standaard.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 11 september 2014

Onafhankelijkheid Scotland gaat Engeland goud kosten?

Op 18 september mogen de Schotten naar de stembus om zich uit te spreken voor een onafhankelijk Schotland. Indien het gebied echt zelfstandig wordt zal men dat ook in het Verenigd Koninkrijk gaan merken. Niet alleen omdat Schotland de controle krijgt over een gebied dat rijk is aan olie, maar ook omdat het land dan een claim kan leggen op een deel van de totale goudvoorraad van het Verenigd Koninkrijk.

Lees verder op HollandGold.nl
Geplaatst op: donderdag 11 september 2014

Polen, Duitsland en Slowakije krijgen al minder gas

Rusland schroeft de gasleveranties aan Polen, Duitsland en Slowakije terug om duidelijk te maken dat deze landen op moeten houden met het terugleveren van aardgas aan Oekraïne. Polen kreeg maandag 24 procent minder gas, gisteren 20 procent. Slowakije meldt een teruggang van 10 procent en ook het Duitse energiebedrijf E.ON zegt minder gas van Rusland te krijgen, maar noemt geen details.

Lees verder op freedombytes.info
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs