EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21916 tot 21920 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 8 december 2014

Centrale banken manipuleren goudprijs

Een interessante video via CNBC. Volgens Chris Powell van GATA (Gold Anti-Trust Action Committee) wordt de goudprijs door centrale banken nog altijd gemanipuleerd.

[...]

Lees verder op GoudVergelijken.nl
Geplaatst op: maandag 8 december 2014

Voor vergrijzend Europa is immigratie een economische noodzaak

In Europa, dat geconfronteerd wordt met een vergrijzende maatschappij, een inkrimpende arbeidsmarkt en stagnerende levensstandaard, wordt immigratie zowel als een economische oplossing als een politiek probleem naar voor geschoven. Dat zegt Tony Barber, specialist Europese zaken bij de Britse zakenkrant Financial Times.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 8 december 2014

Detroit: statistieken versus realiteit

Detroit, de stad dat in 2013 zijn faillissement aanvroeg, tevens het westerse symbool van haar ondergang, ooit een ultieme industriestad, ligt nog steeds aan diggelen. Hoewel Amerika zich intussen weer weet op te krabbelen uit de gigantische crisis waarmee het geslagen is, ligt Detroit er nog steeds verlaten bij.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 8 december 2014

Goudmijnen waren nog nooit zo goedkoop

De goudprijs heeft in de afgelopen jaren zwaar teleurgesteld. De monetarisering van de overheidsschulden had in normale omstandigheden tot een stijging van de goudprijs moeten leiden, maar die is er dus niet gekomen. De oorzaak moet onder andere bij op het eerst gezicht onverklaarbare verkooporders gezocht worden. Regelmatig doken er bij de fixing zaken die niet normaal leken.

Met die fixing van de goudprijs in Londen is er iets vreemds aan de hand. De fixing op de London Bullion Market werd 117 jaar lang afgehandeld door de The London Gold Market Fixing Limited, een bedrijf waarvan de buitenwereld heel weinig weet. Maar de manier waarop de goudprijs tot stand komt, dreigt te veranderen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 8 december 2014

Welkom in België, waar de overheid gul is en waar amper belastingen worden geheven. Only in Belgium

Vandaag hebben zowel De Standaard als Trends een trucje blootgelegd van de federale overheid om meer bedrijven naar België te lokken. Het gaat hier om belastingvoordelen die in het veelzeggende 42 bladzijden tellende boekje staan, Unique Tax Incentives in Belgium.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs