EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
32
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21921 tot 21925
Geplaatst op: maandag 26 mei 2014

Column Kees de Kort | Min 18 is nog steeds heel slecht

De S&P 500 boekt een all time high. Voor beleggers een signaal dat het goed gaat met Amerika. Maar BNR's Kees de Kort ziet dat heel anders.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 26 mei 2014

Waar is dat Duitse goud gebleven?

Een tijdje geleden was er heel wat rond te doen maar nu is het er opnieuw stil rond geworden. De markten vragen zich af wat de Amerikaanse centrale bank heeft gedaan met het goud dat door haar Duitse tegenhanger de Bundesbank was toevertrouwd. Dat gebeurde jaren geleden toen de Sovjets nog een bedreiging vormden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 26 mei 2014

Beleggers duiken op platina en palladium

Goud en zilver lijken uit de mode te zijn bij de belegger. De prijzen van deze edelmetalen gingen vorig jaar fors onderuit een veel speculanten stapten uit. Zijn ze overgestapt op platina en palladium?  HSBC bericht dat beleggers meer van deze edelmetalen bezitten dan ooit tevoren. De hoeveelheid platina in ETF's steeg dit jaar al met bijna 9%, terwijl palladium zelfs een instroom van 28,5% zag. Beleggers speculeren op dreigende tekorten als gevolg van stakingen in de Zuid-Afrikaanse mijnen.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: maandag 26 mei 2014

Megafraude met 134,5 miljàrd Amerikaanse dollar staatsobligaties (verboden nieuws)

Ooit eens hier voor Goud-Portal geschreven, nu her en der op het net...

Ooit eens hier voor Goud-Portal geschreven, nu her en der op het net...

Zet u recht in uw stoel en houd u vast aan de leuningen: wat we u nu gaan vertellen is… mind boggling, wat zoveel betekent als: alle begrip te boven gaand, onvoorstelbaar, ongelofelijk ook misschien maar… toch waar. Dit betreft zo verregaand nieuws dat we er: eerst zelf ondersteboven van waren, dan volgden: ongeloof, verwarring; dan begon het nadenken, bevragen, checken, verder onderzoekend en dan, uiteindelijk, besluiten met toch een zeker voorbehoud: ja, “ze” zijn letterlijk tot àlles in staat… Volgt u mee de weg die wij/ik bewandelde…

Lees verder op wordpress.com
Geplaatst op: maandag 26 mei 2014

Gratis geld in San Francisco

In San Francisco is het een dolle boel: daar is sinds kort de jacht geopend op witte enveloppen gevuld met biljetten van honderd dollar. Ze worden verstopt door een gulle anonieme gever, die op Twitter hints geeft over de locatie.

De enveloppen met geld worden vastgeplakt aan parkeermeters of standbeelden, of in een LP-hoes in een platenzaak. Hints over de locatie zijn te vinden op de Twitterpagina Hidden Cash, in de vorm van raadsels en foto's. 

Lees verder op wtf.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs