EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
24
kliks
Bron: BNR.nl
20
kliks
19
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21926 tot 21930 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 30 juli 2014

Miljardenclaims dreigen: gaat Argentinië vandaag failliet?

Argentinië wordt mogelijk met claims van zo'n 29 miljard dollar (bijna 22 miljard euro) geconfronteerd als het land vandaag niet aan zijn financiële verplichtingen kan voldoen. Dat bedrag is gelijk aan de totale omvang van de valutareserves van het land.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 30 juli 2014

'Nog vijftienduizend banen weg in financiële sector'

In de financiële sector verdwijnen komende vijf jaar nog zo'n vijftienduizend banen, ondanks de aantrekkende economie.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 30 juli 2014

China is ‘The place to be’

De afgelopen maanden werd het Chinese groeiland vaak bekritiseerd door meerdere waarnemers. De Chinese economie zou namelijk in een vertraging terecht komen. Wanneer dit werkelijk was gebeurd had dit grote gevolgen gehad op de gehele wereldeconomie. Op dit moment ziet de situatie er echter geheel anders uit. De verwachtingen die eerder dit jaar werden gedaan lijken steeds meer te verdwijnen. Met andere woorden krijgt China weer het voordeel van de twijfel.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 29 juli 2014

Tekort aan Zilver kans voor beleggers

Tekort aan Zilver kan wel eens een unieke kans voor beleggers zijn de komende jaren. Wij hebben de laatste maanden hier al een aantal maal over geschreven. De vraag naar zilver is groter dan het aanbod. Het aanbod van zilver komt met name via mijnbedrijven. Daarnaast is er aanbod vanuit de recycling van zilver. En juist dit aanbod maakte het tekort aan zilver groter in 2013. Het aanbod vanuit recycling daalde met maar liefst 24%, van 252 naar 191 miljoen ounces, en is gelijk aan het niveau in 2001. In 2012 maakte de recycling van zilver nog 25% uit van het aanbod.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: dinsdag 29 juli 2014

Nieuwe sancties EU tegen Rusland?Rusland slaat terug.(video)

De woede over de rol van Rusland loopt in Europa snel op. Amerika kwam al eerder met nieuwe sancties tegen de Russen. Europa gaat daar nu nog eens flink overheen. Een nieuw pakket strafmaatregelen, bedoeld om Poetin te laten voelen dat het westen zijn rol in de Oekraïne-crisis niet pikt. De sancties gaan over geld, wapens en energie.

Lees verder op nos.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs