EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21931 tot 21935 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 9 september 2014

Opnieuw forse celstraf in voorkenniszaak VS

Een voormalige fondsbeheerder van het Amerikaanse investeringsfonds SAC Capital Advisors is maandag tot 9 jaar gevangenisstraf veroordeeld vanwege handel met voorkennis. Hij is daarmee waarschijnlijk de laatste in een lange reeks van werknemers van SAC die werd bestraft voor de zwendel.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 9 september 2014

CleverCoin start donderdag eerste Nederlandse Bitcoinbeurs

Donderdag 11 september start de eerste Nederlandse Bitcoinbeurs genaamd CleverCoin. Via deze Nederlandse exchange wordt het mogelijk om te handelen in bitcoins. Financieel expert Willem Middelkoop verricht de openingshandeling in de Beurs van Berlage te Amsterdam tijdens de officiële lancering.

Lees verder op bitcoinweb.nl
Geplaatst op: dinsdag 9 september 2014

Voormalig Rabo-bankier pleit voor schuldvrij geld

Paul Buitink sprak op 5 september met oud-Rabotopman en oud-SER voorzitter Herman Wijffels over monetaire diversiteit én schuldvrij geld! Wijffels is momenteel o.a. voorzitter van het Sustainable Finance Lab, een denktank waarin mensen vanuit verschillende disciplines nadenken over de vraag hoe te komen tot een duurzame, stabiele en maatschappelijk dienstbare financiële sector.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 9 september 2014

EU breidt sancties uit, maar met vertragingsmechanisme

De Europese Unie heeft maandagavond nieuwe sancties tegen Rusland bekrachtigd wegens de steun van dat land aan de pro-Russische separatisten in Oekraïne. De invoering ervan is echter enkele dagen uitgesteld om het staakt-het-vuren in het oosten van Oekraïne een kans te geven.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: dinsdag 9 september 2014

Ierland wil IMF-leningen versneld afbetalen

Ierland wil een groot deel van zijn uitstaande schulden bij het Internationaal Monetair Fonds (IMF) vervroegd terugbetalen. 

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs