Nieuws / Artikelen met het woord

57627 artikelen gevonden. Artikel 21931 tot 21935
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 24 maart 2014

Goldman Sachs: “Goud kan opnieuw flink gaan dalen”

Eén van de parels tot nu toe is absoluut goud. In het beursjaar 2014 is dit edelmetaal vanaf 1200$ naar 1400$ gestegen. We zagen de laatste dagen dat goud weer een daling heeft ingezet naar lagere koersen. Wij zetten de risico’s om op dit moment in goud te beleggen op een rij aan de hand van een analyse van Goldman Sachs.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 24 maart 2014

G. Soros: ” De wereld heeft een nieuw systeem nodig”

Het huidige monetaire systeem deugt niet meer. In een goed monetaire systeem zijn er geen valutaoorlogen, zeker niet globaal. Het huidige systeem heeft zijn limieten bereikt, het is tijd om een nieuw systeem uit te tekenen en deze keer zal China van de partij moeten zijn, aldus Georges Soros.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 24 maart 2014

De volgende crisis kan het einde betekenen

Er zijn groepen in de Verenigde Staten die oorlog willen met Rusland. Het conflict in Oekraïne komt nu goed gelegen, het kan ineens de aandacht afleiden van de zwakke Amerikaanse economie. Het geld is op bij de bevolking en een volgende crisis kan de Verenigde Staten missen als kiespijn, aldus Dr. Paul Craig Roberts op USA Watchdog.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 24 maart 2014

Bijna 14.000 werklozen extra in februari

België telde in februari 446.622 vergoede werklozen. Dat zijn er 13.959 of 3,2 procent meer dan in februari vorig jaar. Dat blijkt uit cijfers die de RVA heeft vrijgegeven.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 24 maart 2014

Amerikaanse economie stevent op een recessie af

De meeste waarnemers zijn relatief optimistisch over de Amerikaanse economie. Deze is aan de beterhand en deze positieve trend zou zich in de resterende maanden van 2014 moeten verder zetten. Maar links en rechts weerklinken er toch dissonante geluiden, niet iedereen bekijkt de zaken door een roze bril.