Nieuws / Artikelen met het woord

58205 artikelen gevonden. Artikel 21931 tot 21935
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 30 april 2014

Het geheime idee van een ‘Lehman Moment’ in China

Er wordt nu al maandenlang over gepraat. China wordt met grote problemen geconfronteerd in het segment van het schaduwbankieren dat het land op zijn eigen ‘Lehman Moment’ afstevent. Voor sommigen staat het als een paal boven water dat dit moment er zal komen, de vraag is alleen wanneer.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 30 april 2014

10.000 kandidaten voor 14 vacatures om verkeer te regelen in Milaan

Een recordaantal Italianen heeft zich kandidaat gesteld voor de vacature van verkeersagent in Milaan. Dat hebben lokale media woensdag gemeld. De werkloosheidsgraad in Italië bevindt zich op het hoogste niveau in 37 jaar.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 30 april 2014

Chinese economie haalt VS sneller in dan verwacht

China kan de Verenigde Staten sneller van de troon stoten als 's werelds grootste economie dan tot nog toe door economen werd aangenomen. Dat stelt een gepubliceerde studie in opdracht van de Wereldbank, waarover de Britse krant Financial Times vandaag bericht.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 30 april 2014

Tekort aan dollars raakt voedselproductie in Venezuela

Venezuela is op weg naar hyperinflatie. Prijscontroles, tekorten, lege winkelschappen, we hebben het allemaal gezien. De munt heeft sinds 2010 bijna 90% van haar waarde verloren ten opzichte van de dollar. Het nieuwste dieptepunt: een producent van pasta kan geen dollars krijgen om grondstoffen in te kopen. De fabriek moest de productie stilleggen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 30 april 2014

Aantal werklozen in Duitsland daalt verder

Het werkloosheidscijfer in Duitsland is in april sterker gedaald dan analisten hadden verwacht, meldt het Duitse federale arbeidsbureau vandaag. Het is voor de vijfde opeenvolgende maand dat de werkloosheid in Duitsland is afgenomen.