EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21936 tot 21940
Geplaatst op: zaterdag 14 juni 2014

Russische hulp voor de dollar

De grootste gasproducent ter wereld, het Russische Gazprom, is met een aantal van zijn meest belangrijke klanten overeengekomen dat leveringen voortaan zullen worden betaald in Euro’s. Met een andere afnemers is overeengekomen voortaan met Roebels of met de eigen valuta te betalen. De Russiche staat is meerderheidsaandeelhouder in Gazprom.  Gezien de omvang van Gazprom is hier sprake van belangrijke gebeurtenissen. Als er, en dat is waarschijnlijk, sprake is van een reactie van de Russische overheid op de sancties van de Amerikanen dan laat deze aan duidelijkheid weinig te wensen over.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 14 juni 2014

Roekeloze Fed kan goudprijs opjagen tot 5,000 dollar

Peter Schiff, chief executive officer van Euro Pacific Capital, staat er om bekend zich aan uitspraken te wagen die iemand anders niet doet of niet durft te doen. Hij is een veelgevraagd spreker op colloquia, ook al omdat Schiff een man is die niet op zijn tong is gevallen. Hij staat op de eerste plaats bekend als een goud bull.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 14 juni 2014

Is de devaluatie van de dollar onvermijdelijk?

Volgens Peter B. Meyer is een devaluatie van de dollar onafwendbaar geworden, nu de steun voor de wereldreservemunt in hoog tempo wegvalt. Gazprom wil gas in euro's afrekenen en Rusland voegt al enige tijd geen dollars meer aan haar reserves toe. Een devaluatie van de dollar gaat volgens Jim Rickards gepaard met een aanzienlijk hogere goudprijs.

Lees verder op Doijer & Kalff
Geplaatst op: vrijdag 13 juni 2014

Column Kees de Kort | Uit de winterdip

Nieuwe cijfers over de Amerikaanse economie laten opnieuw 'het bekende beeld' zien, stelt BNR's Kees de Kort vast. "Het ging gisteren dan toevallig over de detailhandelsverkopen: die vielen een tikje tegen. Daar stond tegenover dat de cijfers over april weer naar boven waren bijgesteld.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 13 juni 2014

Een verloren decennium voor enkele verloren generaties

Ik acht mezelf altijd als een van de eerste generatie die harder moet werken dan mijn ouders om er uiteindelijk minder aan over te houden. Maar mijn generatie (30 – 40) heeft in de meeste gevallen werk en een huis dat nog (net) betaalbaar was. De huidige generatie jongeren wacht nog een veel moeilijkere taak. De gevolgen van de financiële crisis dreigt een hele generatie verloren te laten gaan.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs