EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
46
kliks
41
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21941 tot 21945
Geplaatst op: woensdag 21 mei 2014

China tekent valuta-overeenkomst met Russische bank

Slowly - but surely - the USD's hegemony is being chipped away whether by foreign policy faux pas, crossed red-lines, or economic fragility. However, on Day 1 of Vladimir Putin's trip to China it is clear that the two nations are as close as ever. VTB - among Russia's largest banks - has signed a deal with Bank of China to pay each other in domestic currencies, bypassing the need for US Dollars for "investment banking, inter-bank lending, trade finance and capital-markets transactions." Kirill Dmitriyev the head of Russia’s Direct Investment Fund notes, "together it’ll be possible to discuss investment in various projects much more efficiently and clearly," as Russia's pivot to Asia continues to gather steam.

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: woensdag 21 mei 2014

Investeerders hebben de markt voor platina ontdekt

Vorig jaar was geen goed jaar voor het goud en dat heeft tot gevolg geleid dat sommige investeerders op zoek zijn gegaan naar alternatieven. De aandacht werd gericht op het bredere aanbod aan edele metalen. In dat universum moet natuurlijk ook platina gesitueerd worden. Platina vindt vooral toepassing in de wereld van de autokatalysatoren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 21 mei 2014

Investeerders bouwen voorraden in gouden munten af

Traditioneel wordt in de sector van het goud de verkopen van de gouden munten als een betrouwbare barometer beschouwt voor de populariteit van het goud op dat moment. Die populariteit laat momenteel nogal wat te wensen over, zo blijkt uit de posities die nog in gouden munten aangehouden worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 21 mei 2014

Bankenwaakhond heeft bewijs voor valutamanipulatie

De Duitse waakhond voor de financiele markten BaFin heeft bewijs gevonden van pogingen om valutakoersen te manipuleren. Een gestart onderzoek naar Deutsche Bank AG (DBK.XE) wordt daarom uitgebreid tot de Duitse concurrenten van de bank.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: woensdag 21 mei 2014

Chaos nu China belangrijker wordt.

China wint aan belang en passeert mogelijk de VS als machtigste land. Eerst vreest René Tissen voor chaos en misschien wel oorlog.

China wint aan belang en passeert mogelijk de VS als machtigste land. Eerst vreest René Tissen voor chaos en misschien wel oorlog.

Kort voor het afgelopen weekeinde evacueerde China zo’n 3000 burgers uit het buurland Vietnam in reactie op de oplopende territoriale spanningen tussen beide landen. Vrijwel geheel Zuidoost Azië staat ineens op scherp. China is bezig de macht over een compleet werelddeel op te eisen. In Taiwan kijkt men met argusogen om zich heen. Wat gaat de volgende stap van China worden?

Lees verder op rtlnieuws.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs