EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 2196 tot 2200 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 11 januari 2018

Over enkele dagen schieten cryptomunten mogelijk weer omhoog, dankzij de bonussen op Wall Street

Vanaf 15 januari krijgen we mogelijk een nieuwe stormloop op cryptomunten, dat zegt Meltem Demirors, directeur bij de Digital Currency Group, een investeringsmaatschappij die belegt in cryptomunten en blockchainbedrijven. Wall Street-bankiers krijgen vanaf die dag namelijk hun bonus, “en dan krijgen we een aankoopgekte van epische proporties”, luidt het.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 11 januari 2018

Bitcoin haalt niet eens top 10 van meest lucratieve cryptomunten

De laatste maanden van 2017 werden gekenmerkt door een zelden geziene hype rond cryptomunten. De bitcoin steeg op een bepaald moment duizenden euro’s per dag, maar kende op het einde van het jaar toch een klein dipje. Toch was investeren in bitcoin in 2017 heel lucratief. De virtuele munt steeg op een jaar tijd namelijk met 1.318 procent. Allesbehalve slecht dus, maar niet genoeg om de top tien van meest winstgevende cryptomunten te halen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 11 januari 2018

Buitenlandse valutareserves China op hoogste niveau in meer dan een jaar

De buitenlandse valutareserves van China zijn in december uitgekomen op het hoogste niveau in meer dan een jaar. Dat is vooral te danken aan het herstel van de Chinese economie en meer vertrouwen. Ondertussen heeft de Chinese overheid strengere regelgeving opgesteld en trekt de koers van de yuan aan.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 11 januari 2018

1 op 5 koopt bitcoin met geleend geld

Ongeveer één op vijf investeerders in bitcoin heeft zijn belegging met geleend geld betaald. Dat zegt een enquête van de financiële dienstverlener Lendedu, gespecialiseerd in persoonlijke leningen, bij nagenoeg zevenhonderd bitcoin-investeerders.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 11 januari 2018

“Markt voor cryptomunten op weg naar grote crash”

De markt voor digitale- of cryptomunten wordt momenteel overrompeld met nieuwe, kleinere alternatieven. Charles Hoskinson, een medeoprichter van Ethereum, is daar allerminst blij meer, want die werken de markt tegen, zegt hij. “Een hoop van die ondernemingen zijn gebouwd op slechte fundamenten, slechte technologie of zijn gewoon onrealistisch”, stelt hij. “Er zal een crash komen, dat zal de markt stabiliseren.”

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs