EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
33
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21951 tot 21955
Geplaatst op: woensdag 21 mei 2014

Column Kees de Kort | 'Wat kost de euro?' is een onzinnige vraag

Tijdens de debatten voor de Europese verkiezingen gaat het veel over de kosten en baten van de euro. "Onbegrijpelijk", zegt BNR's Kees de Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 21 mei 2014

China en Rusland bereiken na 10 jaar onderhandelen akkoord over gasdeal

Na jarenlange onderhandelingen hebben Rusland en China een gasverdrag met een geschatte waarde van 400 miljard dollar beklonken. Tijdens een bezoek van de Russische president Vladimir Poetin in Shanghai finaliseerden de energieconcerns van beide landen de deal over Russische gasleveringen voor dertig jaar. Dat meldt het Russische nieuwsagentschap Itar-Tass.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 21 mei 2014

Rusland en China ondertekenen miljardendeal voor aardgas

Het Russische Gazprom en China National Petroleum Corporation (CNPC) hebben vandaag hun handtekening gezet onder een historische aardgasdeal met een looptijd van dertig jaar. De overeenkomst werd gesloten in de aanwezigheid van de Russische president Poetin en de Chinese president Xi Jinping, wat het belang van deze deal benadrukt. Met ingang van 2018 zal Rusland jaarlijks 38 miljard kubieke meter gas leveren aan China, aardgas dat via de nieuwe ‘Power of Siberia’ pijpleidingen getransporteerd zal worden.

Lees verder op marketupdate.nl
Geplaatst op: woensdag 21 mei 2014

Mogen de basismetalen van een come back dromen?

De basismetalen hebben geruime tijd op de strafbank gezeten en dat is eigenlijk de schuld van China. Of toch misschien niet van China zelf maar wel van de perceptie die de buitenwereld van de Chinese economie heeft gekregen. Die perceptie is namelijk erg belangrijk voor de prijsevolutie van de base metals.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 21 mei 2014

Rusland koopt 900.000 ounces goud in april

Rusland koopt 900.00 ounces goud in April en dumpt de Dollar 21 mei 2014 in Goud, Goud Kopen, Macro Nieuws

Rusland koopt 900.00 ounces goud in April en dumpt de Dollar 21 mei 2014 in Goud, Goud Kopen, Macro Nieuws

De centrale bank van Rusland heeft haar goudreserves in april uitgebreid. De centrale bank kocht 900.000 ounces goud ter waarde van $1,17 miljard. De totale goudreserves  van Rusland groeide hierdoor naar 34,4 miljoen ounces met een totale waarde van $44,3 miljard per 1 mei 2014.

Lees verder op thebullionhouse.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs