EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
58
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21956 tot 21960
Geplaatst op: maandag 19 mei 2014

Dit is het briljante plan van Estland om explosief te groeien

Binnen een paar jaar kun je digitaal de Estse nationaliteit aanvragen, ook al ben je nog nooit in het land geweest. Zo moet het makkelijker worden voor ondernemers om een bedrijf te beginnen in Estland, en dus in de Europese Unie.

Estland loopt voorop wat betreft digitale ontwikkelingen. Sinds 2005 kunnen Esten bijvoorbeeld via internet stemmen bij verkiezingen. Niet voor niets heeft het land als bijnaam E-stonia, waar de ‘e’ voor elektronisch staat.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: maandag 19 mei 2014

‘De wereld begint daadwerkelijk te schuiven’

China wint aan belang en passeert mogelijk de VS als machtigste land. Eerst vreest René Tissen voor chaos en misschien wel oorlog. Kort voor het afgelopen weekeinde evacueerde China zo’n 3000 burgers uit het buurland Vietnam in reactie op de oplopende territoriale spanningen tussen beide landen. Vrijwel geheel Zuidoost Azië staat ineens op scherp. China is bezig de macht over een compleet werelddeel op te eisen. In Taiwan kijkt men met argusogen om zich heen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 19 mei 2014

Spaanse banken namen vorig jaar bijna 50.000 woningen in beslag

De Spaanse banken hebben vorig jaar bijna 50.000 woningen van wanbetalers in beslag genomen. Dat zijn er 11 procent meer dan in 2012, zo blijkt uit cijfers van de nationale bank.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 19 mei 2014

CPB overdreef voordeel euro

De euro heeft ons amper economische voordelen gebracht. Het Centraal Planbureau kwam een paar jaar geleden tot de slotsom dat de munt ons gemiddeld een weeksalaris heeft opgeleverd. Maar die berekening moet je met een korrel zout nemen, zegt de toenmalige baas van het Planbureau.

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: maandag 19 mei 2014

Moody's verhoogt rating van Ierland

Kredietbeoordelaar Moody's heeft gisteren de kredietwaardigheidsscore van Ierland met twee trappen verhoogd, van Baa3 naar Baa1. Het agentschap doet dit omdat de economische situatie in het land beter wordt na de exit uit het internationale hulpplan in december.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs