Nieuws / Artikelen met het woord

57285 artikelen gevonden. Artikel 21966 tot 21970
Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 7 maart 2014

Man uit Japan ontkent bedenker bitcoin te zijn

Dorian Prentice Satoshi Nakamoto, de man die volgens het Amerikaanse blad Newsweek de bedenker is van de bitcoin, ontkent dat hij iets met de digitale munt heeft te maken. Hij zegt dit in een uitgebreid exclusief interview met persbureau AP.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 7 maart 2014

Nederland legt beslag op honderden Oekraïense miljoenen

UPDATE Justitie in Nederland heeft gisteren beslag gelegd op "meerdere honderden miljoenen" aan verdachte Oekraïense tegoeden. Dat zei minister Jeroen Dijsselbloem van Financiën gisteren in het televisieprogramma Pauw & Witteman.

Bron: scgnews.com
Geplaatst: vrijdag 7 maart 2014

De Economische Oorlog

Is Russia bluffing, or is the world as we know it about to change for ever?

On Tuesday Reuters reported that a Kremlin aid Sergei Glazyev had announced that if the U.S. were to impose sanctions on Russia Moscow may drop the dollar as a reserve currency and refuse to pay off any loans to U.S. banks saying that Moscow could recommend that all holders of U.S. treasuries sell them if Washington freezes the U.S. accounts of Russian businesses and individuals.

Bron: stopdebankiers.nl
Geplaatst: donderdag 6 maart 2014

Tot nu toe hooguit slechts één (voorlopige) winnaar in Oekraïne: Het IMF

Of eigenlijk: De belangen die schuil gaan achter het IMF. Dus niet mevrouw Lagarde, die als ‘gezicht’ van die organisatie met één slim opgezet ‘complot’ binnen de kortste keren uit beeld is als ze voor zichzelf zou gaan denken. Dat hebben we al gezien toen Strauss-Kahn, haar voorganger op die plek, plannen naar buiten bracht voor een periode na de onvermijdelijke val van de Dollar. 

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 6 maart 2014

Dit is de uitvinder van Bitcoin

Het mysterie van wie nu eigenlijk de uitvinder van Bitcoin is, lijkt opgelost. De man is gevonden door Newsweek, en zijn foto circuleert al rond op internet. Zijn naam is Satoshi Nakamoto en zijn foto ziet u hierboven.

Newsweek heeft de primeur: het gezicht achter Bitcoin, eindelijk. Satoshi Nakamoto, een 64 jarige man van Japans/Amerikaanse komaf, wonend in Temple City Californië. Zijn loopbaan is deels in nevelen gehuld: hij heeft voor grote bedrijven gewerkt zoals Hughes Aircraft en bij tal van andere grote bedrijven en bij het militaire apparaat van de VS. Veelal banen met het stempel ‘classified.’