EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
39
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
36
kliks
36
kliks
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21966 tot 21970 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 27 juli 2014

Opvallend: Het gaat weer goed met de Russische miljardairs

De rijksten Russen mogen dan volgens berichten uit Moskou en Londen in paniek zijn, ze verdienen wel weer veel geld.

De rijksten Russen mogen dan volgens berichten uit Moskou en Londen in paniek zijn, ze verdienen wel weer veel geld.

Althans, woensdag nog wel (klik op het plaatje voor vergroting), zo blijkt uit de dagelijks verversende miljardairslijst van Bloomberg. Enkel Andrey Melnichenko, eigenaar van  kunstmestmaker Eurochem, verloor geld. De 18 andere bekende Russische miljardairs gingen er op vooruit. Vladimir Potanin van nikkelproducent Norilsk Nickel verdiende het meest, $317,1 miljoen. Hoe het nu met ze gaat, vindt u hier.

Lees verder op quotenet.nl
Geplaatst op: zaterdag 26 juli 2014

Banken beschuldigd van fraude met zilverprijs

De investeerder heeft een aanklacht tegen de banken ingediend bij een federale rechtbank in New York. De drie aangeklaagde banken doen met andere banken mee aan de panels die in Londen twee keer per dag de internationale goud- en zilverprijzen bepalen.

De investeerder heeft een aanklacht tegen de banken ingediend bij een federale rechtbank in New York. De drie aangeklaagde banken doen met andere banken mee aan de panels die in Londen twee keer per dag de internationale goud- en zilverprijzen bepalen.

Volgens de aanklacht zouden de banken hun positie hebben misbruikt door de zilverprijs te manipuleren om zo ''grote illegale winsten'' te kunnen boeken ten koste van andere investeerders. De klager wil met andere (vermeende) gedupeerden een collectieve rechtszaak beginnen tegen de banken om schadevergoeding te claimen. Om welke bedragen het gaat, is vooralsnog onduidelijk.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 26 juli 2014

IMF: positiever over Duitsland en Spanje, negatiever over Frankrijk en Italië

De internationale economie groeit dit jaar door het tegenvallende eerste kwartaal minder sterk dan eerder werd gedacht. Maar onderliggend verandert er niet veel, verwacht in het International Monetair Fonds. Duitsland presteert iets beter, Frankrijk iets zwakker.

Vanaf de tweede helft van dit jaar moet de groei weer voorzichtig kunnen aantrekken. Dat blijkt uit nieuwe prognoses die het Internationaal Monetair Fonds ( IMF) donderdag heeft gepubliceerd.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zaterdag 26 juli 2014

Hoe ik rijk wil worden – ook met deze besparingen (Kijk op de Week)

Wie naar het Vlaamse regeerakkoord kijkt, zal beseffen dat het niet gemakkelijk gaat worden om je op te werken naar een gezonde rijkdom. Deze Vlaamse regering doet echter wat er gedaan moet worden om de scheve situatie deels recht te trekken, alles recht trekken gaat niet op enkele jaren. De besparingsmaatregelen zullen we allemaal voelen, maar dit is geen reden om kwaad te worden op de huidige regering. Als je kwaad wilt worden, doe je dat best op die partijen die beloftes gedaan hebben die onmogelijk na te leven waren. Maar best van al zorg je nog gewoon voor je eigen rijkdom.

Wil je rijk worden, dien je eerst te definiëren wat voor jou rijkdom is. Voor de een is rijk zijn een bankrekening met minstens 6 cijfers, de ander vindt rijkdom in de liefde. Maar voor veel mensen (en ik reken mezelf daarbij) betekent rijk zijn waarschijnlijk dat je geen financiële zorgen hebt, dat je alles zonder problemen kunt betalen en dat je kunt doen wat je wilt zonder iedere dag na te kijken of er nog genoeg geld op de rekening staat.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zaterdag 26 juli 2014

S&P behoudt rating België met stabiele outlook

Kredietbeoordelaar Standard & Poor's (S&P) heeft vandaag de rating van België op lange termijn bevestigd. Die blijft ongewijzigd op AA, met een stabiele outlook. De rating op korte termijn "A-1+" blijft eveneens behouden. S&P behoudt de stabiele outlook omdat het agentschap voorziet dat België haar economisch beleid zal voortzetten, ondanks de verwachte wijzigingen in de administratie na de verkiezingen van mei 2014.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs