Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 21971 tot 21975
Bron: rt.com
Geplaatst: zondag 23 maart 2014

Sancties: Rusland wisselt zijn economische partners ... voor betere.

Western sanctions might push Russia to deepen cooperation with BRICS states, in particular, to strengthen its ties with China, which will possibly turn out to be a big catastrophe for the US and the EU some time later.

On March 18, the spokesperson for the Kremlin, Dmitry Peskov, claimed in a BBC interview that Russia would switch to new partners in case of economic sanctions being imposed by the European Union and the United States. He highlighted that the modern world isn't unipolar and Russia has strong ties with other states as well, though Russia wants to remain in good relations with its Western partners, especially with the EU due to the volume of deals and joint projects.

Bron: z24.nl
Geplaatst: zondag 23 maart 2014

1 pond wordt hoekige munt: Britten hebben genoeg van ‘Nederlandse’ valse munters

De Britse munt van 1 pond krijgt een nieuw ontwerp. Dat moet de aanvoer van valse munten vanuit Nederland een halt toeroepen.

Het besluit om de Britse munt van 1 pond te vervangen door een nieuw ontwerp is vooral ingegeven door een grootschalige aanvoer van vervalsingen vanuit Nederland. Dat meldde de Britse krant The Independent zondag.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zondag 23 maart 2014

'Nieuw ontwerp Britse pond wegens Nederlandse valsmunters'

De beslissing om de Britse een-pondmunt van een nieuw ontwerp te voorzien is voornamelijk genomen omdat Nederlandse valsmunters op grote schaal nepmunten in circulatie hebben gebracht.

Bron: duurzaambedrijfsleven.nl
Geplaatst: zondag 23 maart 2014

BAS eerste energiebedrijf dat Bitcoins accepteert

Klanten van BAS, een energiebedrijf dat haar klanten energieonafhankelijk wil maken, kunnen voortaan betalen met Bitcoins.

Het is daarmee het eerste energiebedrijf dat betaling met de virtuele munt mogelijk maakt.  BAS Nederland (Beneficial to All Stakeholders) is in 2010 opgericht om bedrijven energieonafhankelijk te maken. Het systeem is vergelijkbaar met de aflossing van een hypotheek. Na verloop van tijd betaalt een klant steeds  minder rente en meer aflossing. Aan het einde van de looptijd is de hypotheek volledig afgelost en is hij eigenaar van het huis.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 23 maart 2014

Legt Frankrijk de kiemen voor een nieuwe Eurocrisis?

Het gaat steeds beter in Europa, tenminste, daar lijkt het in eerste instantie op. De economie trekt in alle regio’s opnieuw aan waarbij zelfs het veelgeplaagde zuiden wat rustiger adem mag halen. Maar het is nog veel te vroeg om victorie te kraaien want een groot Europees land dreigt in de problemen te raken.

De situatie in Frankrijk evolueert namelijk van kwaad naar erger. Dat blijkt onder andere uit het aantal bedrijven dat over kop gaat. In 2013 zijn meer bedrijven failliet gegaan dan op het hoogtepunt van de crisis in 2009. Of m.a.w.: Frankrijk bevindt zich nog steeds in een soort crisisscenario. President Hollande belooft voortdurend beterschap maar die wil er voorlopig maar niet komen.