EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21976 tot 21980 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 12 juni 2014

Gundlach: “Goud naar 1500″

Goud heeft het zwaar te verduren. Al jaren zit de prijs van het edelmetaal in een dalende trend. Maar de obligatiekoning Gundlach denkt dat er een einde is gekomen aan de neerwaartse beweging. In zijn jongste webcast maakte Gundlach duidelijk dat goud nu een bodem heeft geplaatst en op weg is naar 1500 dollar per ounce. Hij kijkt hiervoor niet enkel naar de fundamenten van goud, maar ook naar het sentiment rondom het gele edelmetaal dat op een absoluut dieptepunt is aanbeland.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 12 juni 2014

Dit is de Nr. 1 reden om te beleggen in Europese aandelen

Quantitative Easing in de Verenigde Staten hebben de Amerikaanse aandelen geen windeieren gelegd. Nu de ECB de Europese bazooka boven haalde vorige week, lijken ook Europese aandelen de wind in de rug te krijgen. Maar dit is niet de voornaamste reden dat Europese aandelen zeer aantrekkelijk zijn, vooral de zeer lage rentevoeten spelen in het voordeel van Europese aandelen.

Hoe lager de rentevoeten, hoe meer beleggers bereid zijn om te betalen voor aandelen. Als de rentevoet naar beneden gaat, worden aandelen aantrekkelijker. En ondanks het erbarmelijke economische klimaat, dalen de rentevoeten op Europese obligaties steeds verder. Zelfs de rentevoet op 10-jarige Italiaanse obligaties komt in de buurt van de Amerikaanse rentevoet. 2 jaar geleden was er nog een spread van bijna 5 %!

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 12 juni 2014

Feedbackloop Willem Middelkoop Twitter-interview

Zoals we eerder aankondigden, zouden we nog in een samenvatting voorzien van het Twitter-interview met Willem Middelkoop voor iedereen die niet op Twitter zit. We willen toch nog maar eens een keer onderstrepen dat u heel wat actie en informatie bent misgelopen zonder Twitter. Het social platform bewijst keer op keer zijn toegevoegde waarde voor beleggers.

Dit gezegd zijnde, het gegeven dat u met Twitter enkel berichten kan versturen die 140 tekens lang zijn, maakt dat we het volledige interview hier integraal kunnen posten zonder dat het langdradig wordt. We gingen van start met de lezersvragen. De antwoorden van Willem staan telkens in de grijze vakken eronder:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 12 juni 2014

China blijft massaal goud kopen

China is momenteel de grootste consument van goud in de wereld en de goudhonger van de Chinezen lijkt maar niet te stoppen. China blijft in bulk goud kopen en verkoopt tevens Amerikaanse staatsobligaties. Voor sommige waarnemers is dit een teken aan de wand, Beijing zou geen vertrouwen meer in de dollar hebben.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 12 juni 2014

Koers Zilver gaat naar $500

De koers van zilver zal boven de $500 per troy ounce stijgen. Deze voorspelling komt van James Turk en John Rubino, beide auteur van het nieuwe boek The Money Bubble. James Turk is de oprichter van GoldMoney.com en was in zijn vorige functie hoofd van de afdeling grondstoffen voor de Abu Dhabi Invesment Authority. John Rubino is redacteur van DollarCollapse.com

Lees verder op thebullionhouse.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs