Nieuws / Artikelen met het woord

57852 artikelen gevonden. Artikel 21981 tot 21985
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 2 april 2014

Goudprijs kan terugvallen tot 1,100 dollar

In verband met de goudprijs horen we de vreemdste voorspellingen, waarbij iedereen zijn best doet om met zo straf mogelijke uitspraken naar buiten te komen. In het kamp van de bulls is er natuurlijk Peter Schiff, het boegbeeld van Euro Capital Group, die een believer van het zuiverste water is.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 2 april 2014

Heropleving? Toch niet met 26 miljoen werklozen in Europese Unie

Over de economische toestand wordt veel verteld op basis van enquêtes en verwachtingen, maar de “proof of the pudding” om te zien of er al dan niet sprake is van een heropleving zijn natuurlijk de werkloosheidscijfers. En die zijn nog altijd niet in die mate gedaald dat onverbloemd zou kunnen worden gesproken over een echt herstel.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 2 april 2014

Investeerders kijken weer naar grondstoffen

Het hip-hop duo Outkast heeft de beklijvende song “You can plan a pretty picnic, but you can’t predict the weather” uitgebracht, en die song is perfect van toepassing op wat zich momenteel op de grondstoffen markten afspeelt. Big Boi en Andre 3000, de twee leden van Outkast, lijken wel kenners te zijn van grondstoffen.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: woensdag 2 april 2014

US Mint ziet verkoop goud dalen

De US Mint verkocht in de eerste drie maanden van dit jaar de helft minder gouden munten dan in dezelfde periode vorig jaar. De verkoop van zilveren munten bleef in het eerste kwartaal van dit jaar op gelijke tred met vorig jaar. Goudstandaard heeft de grafieken.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 2 april 2014

Rijken worden steeds rijker

In zijn de nieuwe boek beschrijft de Franse econonoom Thomas Piketty hoe de rijkste 1 procent steeds rijker wordt. De rijkste 0,01 procent wordt echter nog veel sneller rijker dan iedereen. In het boek met de titel Capital in the Twenty-First Century schrijf Piketty over de ontwikkeling van de verdeling van welvaart, vermogen en inkomen over de afgelopen twee eeuwen.