Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 21986 tot 21990
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 2 april 2014

Rogers blijft geloven in Rusland

Jim Rogers is een tegendraads belegger pur sang. Als het bloed door de straten vloeit en niemand er iets van moet hebben, staat Jim Rogers klaar om te kopen. Een tijdje geleden lieten we weten dat de Russische overheid mogelijk meer dan 60 % van de Russische aandelenmarkt controleert. Dit is een mogelijk struikelblok om niet te investeren in Rusland, maar Jim Rogers trekt zich daar niets van aan.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 2 april 2014

Rusland investeert miljarden in ontwikkeling van de Krim

Rusland gaat voor tenminste €5 miljard investeren in de ontwikkeling van de Krim. De investeringen hebben vooral betrekking op de ontwikkeling van de infrastructuur, zoals wegen, spoorlijnen, havens en vliegvelden. Daarnaast worden lonen en pensioenen voor de lokale bevolking verhoogd tot Russisch niveau.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 2 april 2014

Marc Faber: “We leven in een nieuwe wereldorde”

Op een conferentie in Australië zei Marc Faber “The old world order is over”. Er zijn er die beweren dat schulden er niet toe doen, maar de Verenigde Staten zit al sinds de jaren '70 in een boom-en-bust cyclus waarbij de cyclussen elkaar steeds sneller opvolgen en er steeds meer schulden nodig zijn om de boel te laten draaien. Dit zorgt er voor dat welvaart en macht verhuist naar de groeilanden.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 2 april 2014

Goudprijs kan terugvallen tot 1,100 dollar

In verband met de goudprijs horen we de vreemdste voorspellingen, waarbij iedereen zijn best doet om met zo straf mogelijke uitspraken naar buiten te komen. In het kamp van de bulls is er natuurlijk Peter Schiff, het boegbeeld van Euro Capital Group, die een believer van het zuiverste water is.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 2 april 2014

Heropleving? Toch niet met 26 miljoen werklozen in Europese Unie

Over de economische toestand wordt veel verteld op basis van enquêtes en verwachtingen, maar de “proof of the pudding” om te zien of er al dan niet sprake is van een heropleving zijn natuurlijk de werkloosheidscijfers. En die zijn nog altijd niet in die mate gedaald dat onverbloemd zou kunnen worden gesproken over een echt herstel.