EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21986 tot 21990
Geplaatst op: dinsdag 10 juni 2014

Aankopen Goud China dwarsbomen FED

Goud en de rol van de Amerikaanse Dollar stonden centraal in week 23. De goudaankopen door China dwarsbomen de plannen van de FED en Amerikaanse banken. De FED is indirect betrokken bij de manipulatie van de goudprijs. Amerikaanse banken als Goldman Sachs, JP Morgan Chase, Citibank en Morgan Stanley voeren de verkopen van goud uit in de markt met als doel de goudprijs te drukken. De Chinezen maken hier gebruik van door het fysieke goud voor een gunstige prijs te kopen. De Amerikaanse banken hebben als doel om na het dumpen van het goud in de markt het goud op een later tijdstip tegen een lagere prijs weer terug te kopen. De Chinese goudaankopen verhinderen het spel dat jaren lang werd gespeeld.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: dinsdag 10 juni 2014

Goudprijs lager – maar wat doet China

Nadat de goudprijs een tijdje geleden een nieuwe tik te verwerken kreeg, lijkt het een nieuwe steun gevonden te hebben rond $ 1.250. De analistenverwachtingen schieten dan ook weer alle richtingen uit van $ 1.000 tot $ 2.000. De goudprijs daalde onder andere door de zogezegde lagere vraag naar goud uit China. Dit is echter een kwestie van perceptie, maar wat wel vast staat is dat China een belangrijke rol zal blijven spelen over de goudprijs.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 10 juni 2014

Laten we het Verenigd Koninkrijk niet vergeten

De laatste tijd wordt er vaak gesproken over de economie in Europa en Amerika. Vooral de Amerikaanse economie begint weer overtuigend te groeien. Verder is er ook veel aandacht aan de problemen die er nog steeds te vinden zijn in Europa. Ook China wordt de laatste tijd geanalyseerd omdat het groeiland tekenen van een groeivertraging laat zien. En die groeivertraging zou er zelfs voor kunnen gaan zorgen dat de hele wereldeconomie in gevaar komt.

Amerika behoort dus duidelijk op dit moment bij de landen die het economisch gezien beter doen. Zo waren de laatste weken de macrocijfers overtuigend en positief te noemen. Maar een land dat we vaak vergeten is het Verenigd Koninkrijk. Het Verenigd Koninkrijk doet het al een langere tijd goed en dat mag wel eens vermeld worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 10 juni 2014

Volgend jaar werken 30 miljoen Chinezen in e-commerce

Het Chinese Ministerie van Handel heeft vorige week cijfers vrijgegeven over de online retailomzet. Daaruit blijkt dat Chinezen vorig jaar meer online hebben uitgegeven dan consumenten in de Verenigde Staten. Volgens het ‘China E-commerce Development Report’ van 2013 werd er vorig jaar in totaal 1,85 biljoen yuan (217,9 miljard euro) aan online omzet gegenereerd in China. Dat is een groei van 41,2%  ten opzichte van een jaar eerder. E-commerce groeit daarmee drie keer sneller dan de rest van de retail in China en is nu goed voor 7,8% van de totale retailomzet in China.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 9 juni 2014

De Europese werkloosheid is nog steeds extreem hoog

Afgelopen week werd het werkloosheidscijfer van de Eurozone gepubliceerd. De verwachting was dat dit cijfer onveranderd zou blijven op 11,8 procent. Er was echter een lichtpuntje te melden; de werkloosheid in de Eurozone bedraagt nu 11,7 procent.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs