EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21986 tot 21990 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 6 augustus 2014

Zwaar gevecht tussen papieren goud en fysiek goud

In het begin van de week kwam goud terug in backwardation, dit was de eerste keer sinds mei. In theorie kan goud niet in backwardation gaan. Tot voor een jaar was dit dan ook zeldzaam. Maar de gemanipuleerde goudmarkt staat dikwijls in backwardation het laatste jaar. Dit duidt op een tekort aan fysiek goud.

Backwardation kan alleen weggewerkt worden als er terug voldoende fysiek goud op de markt komt. Dit kan men niet oplossen door wat geld uit het niets te drukken. Dit is de kracht van goud. Als goud in backwardation noteert, houden beleggers liever fysiek goud bij dan het te verkopen en winst te maken met het fiat geld dat ze in de plaats krijgen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 6 augustus 2014

China profiteert van de sancties tegen Rusland

Er is echter ook een land dat profiteert van de harde sancties die tegen Rusland zijn opgelegd. Het groeiland China is namelijk dichter bij Rusland gekomen dan ooit tevoren. China heeft nieuwe overeenkomsten bereikt met Rusland wat betreft nieuwe olie- en gasvoorraden.

China lijkt zich daarmee weinig aan te trekken van het conflict. China is namelijk maar met één ding bezig: groei. Het Chinese groeiland werd al meerdere malen dit jaar bekritiseerd over de vertragende economie, maar de Chinezen hebben dapper teruggevochten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 6 augustus 2014

Hoe sterk is de Amerikaanse dollar ?

In alle stilte heeft de Amerikaanse dollar een zeer sterke rally neergezet de laatste maanden. De dollar index staat momenteel op het hoogste niveau in 10 maanden en bereikt opnieuw een zeer belangrijk niveau. De Amerikaanse dollar zal nu moeten bewijzen of het opnieuw een sterke munt is of niet.

Begin mei testte de Dollar de onderkant van zijn trendkanaal. Het sentiment rond de Dollar was extreem negatief met een standaarddeviatie van 1,5 ten opzichte van het 1 jaars voortschrijdend gemiddelde. En als iedereen negatief is, gebeurt dikwijls het tegenovergestelde. Op 8 mei realiseerde de Amerikaanse dollar een ommekeer en steeg de Dollar bijna onafgebroken.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 6 augustus 2014

Italiaanse economie opnieuw in recessie

De Italiaanse economie is na een eenmalige opflakkering eind vorig jaar opnieuw in een recessie beland. Het bruto binnenlands product (bbp) van het Zuid-Europese land kromp tijdens de maanden april, mei en juni voor het tweede kwartaal op rij, zo blijkt uit een eerste raming van het Italiaanse statistiekbureau Istat.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 6 augustus 2014

De vraag die we ons allemaal moeten stellen na Russische aanval:”Hoe veilig zijn mijn gegevens op het internet?”

Hold Security (HS) is een firma dat gespecialiseerd is in IT-beveiliging en heeft mogelijk een van de grootste lekken ontdekt op het internet. Volgens een rapport van het bedrijf hebben Russen meer dan 1,2 miljard gebruikersnamen en bijhorende paswoorden gestolen, samen met een half miljard e-mailadressen. New York Times noemt de diefstal zelfs de grootste in zijn soort.

Welke sites en bedrijven precies het slachtoffer zijn van de aanvallen is niet bekend. HS weigert namelijk specifieke namen vrij te geven. Wel is het duidelijk dat er bij 420 000 websites is ingebroken. Bovendien lijkt het erop dat de doelwitten willekeurig zijn uitgekozen.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs