Nieuws / Artikelen met het woord

57267 artikelen gevonden. Artikel 221 tot 225
Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 12 september 2017

Een op de vijf werkende miljonairs is boer

Acht op de tien miljonairs die nog aan het werk zijn, doen dat als zelfstandige. Ze zijn vooral te vinden in de landbouw, handel, financiële en zakelijke dienstverlening.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 12 september 2017

Slecht nieuws voor het Westen: prijs wolfraam stijgt met 50% na strengere quota van China…

Wolfraam kennen we allemaal van het draadje in gloeilampen. Maar het heeft nog ettelijke andere toepassingen. Dat China haar productie terugschroeft is dus bijzonder slecht nieuws voor onze economie.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 12 september 2017

Londen blijft financiële hoofdstad van de wereld ondanks Brexit

Ondanks de onzekerheid rond de Brexit blijft Londen 's werelds belangrijkste financiële centrum. De Britse hoofdstad staat bovenaan een halfjaarlijkse ranglijst van de financiële denktank Z/Yen en het China Development Institute.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 12 september 2017

Navo-baas: “Wereld op gevaarlijkste punt in decennia’

De internationale veiligheid staat onder de grootste druk in een periode van meer dan dertig jaar. Dat zegt Jens Stoltenberg, secretaris-generaal van de Noordatlantische Verdragsorganisatie (Navo), naar aanleiding van een nieuwe grootscheepse militaire oefening die Rusland en Wit-Rusland aan de grenzen van onder meer de Baltische Staten en Polen hebben gepland.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 12 september 2017

Stormweer geen gevaar voor Amerikaanse economie, in tegendeel

Het noodweer teistert de Verenigde Staten van Amerika, sinds zondag is orkaan Irma aan land gegaan in Florida en zaait vernieling over de hele linkerflank. De komende dagen trekt de orkaan verder het binnenland in maar welke gevolgen heeft dit voor de Amerikaanse economie? William Dudley beweert dat, tegen alle verwachtingen in, de economie een ‘boost’ zal krijgen.