EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
30
kliks
29
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
26
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 2201 tot 2205
Geplaatst op: zondag 25 juni 2017

De 19 sectoren die Blockchain voorgoed zal gaan veranderen

De blockchain wordt nu voor het grootste gedeelte nog gelieerd aan cryptocurrencies, maar blockchain heeft tevens de mogelijkheid om organisaties transparant, democratisch, gedecentraliseerd, efficiënt en veilig te maken. Er zijn enorm veel nieuwe concepten die totaal gebaseerd zijn op de blockchain. Het is een technologie die veel zal betekenen voor onze economische in de toekomst. Een disruptieve technologie die een aantal sectoren en industrieën voorgoed zal gaan veranderen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 25 juni 2017

Wil je een hoger loon? Simpel: werk gewoon in het weekend

Werken terwijl de meeste mensen vrij hebben: niet iedereen ziet het zitten. Is weekendwerk iets voor jou? Check eerst even deze voor- en nadelen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 25 juni 2017

19-jarige ondernemer die miljoenen beheert, onthult zijn 3 geheimen tot succes

Ondernemen zit de 19-jarige Patrick Finnegan al langer in het bloed. Maar de laatste tijd heeft hij een gat in de markt gevonden. Zijn kracht is zijn netwerk. En via dat netwerk heeft hij grote klanten weten overhalen om hem met miljoenen toe te vertrouwen. De manier waarop Finnegan tewerk gaat, kan iedereen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 24 juni 2017

Tim Ball over de corruptie van klimaatwetenschap

e Canadese klimatoloog en emeritus hoogleraar Timothy Francis Ball maakt zich grote zorgen over het wetenschappelijke klimaat, omdat er over het onderwerp van klimaatverandering bijna geen inhoudelijke discussie meer gevoerd kan worden. Historische data wordt op grote schaal gemanipuleerd, met als doel een nieuwe werkelijkheid te creëren die past in de politieke agenda van klimaatverandering als de grootste bedreiging voor de mensheid.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: vrijdag 23 juni 2017

Column: Geldcreatie

Afgelopen zondag was ik aanwezig bij het symposium van Burgerinitiatief Ons Geld. Het was een stralende zondagochtend en het beloofde ook nog eens een zeer warme dag te worden. Ik verwachtte daarom ook niet meer dan enkele tientallen mensen tegen te komen, want wie gaat er nou op zo'n prachtige zondagochtend in een theater zitten luisteren naar iets ingewikkelds als het hervormen van ons geldsysteem?

Lees verder op Goudstandaard

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs