Nieuws / Artikelen met het woord

57848 artikelen gevonden. Artikel 22001 tot 22005
Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 1 april 2014

Gazprom schrapt aardgaskorting voor Oekraïne

Gazprom heeft dinsdag de prijs die Oekraïne voor aardgas moet betalen met ruim 40 procent verhoogd. 

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 1 april 2014

Het jaar is goed begonnen voor grondstoffen

Het jaar 2014 is tot nu toe een uitstekend jaar voor de grondstoffen. We zagen diverse grondstoffen met tientallen procenten stijgen, waardoor een investering in grondstoffen aan het begin van het jaar het meeste rendement had opgeleverd.

Bron: stoerejongenzzz.nl
Geplaatst: dinsdag 1 april 2014

Wat is de beste manier om geld te sparen? 14 gouden tips

Het gaat weer beter met ons Nederlandje, daarom beantwoorden wij de vraag: Wat is de beste manier om geld te sparen? Wij geven hieronder de 14 gouden tips. En over een paar jaar gaat het natuurlijk weer minder, dan hoeven jullie niet bij ons aan te kloppen voor doekoe. Wij geven je nu goede raad: spaar, spaar en nog eens spaar. Als een appeltje voor de dorst, voor slechte tijden en voor nood en rampspoed. Hieronder de tips & om geld te sparen, natuurlijk gratis en voor niks!!!

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 1 april 2014

Ook Pictet Asset Management overtuigd dat Europa grote verliezer is in Oekraïne-crisis

Ook de analisten Hugo Bain en Mark Boulton van Pictet Asset Management komen in een rapport tot de conclusie dat de grote verliezer van de Oekraïne-crisis wellicht de Europese Unie zal zijn.  De dreiging met sancties prikkelt de Russen slechts nog sneller dan zij toch al deden hun oriëntatie van het Westen naar het Oosten te verleggen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 1 april 2014

Het goud is rijp voor een comeback

Waarnemers die bij het begin van 2013 verklaarden dat het nieuwe jaar een annus horribilis zou worden voor het goud zullen waarschijnlijk met de vinger zijn nagewezen als zijnde gek. Niets wees er immers op dat de goudprijs over een periode van 12 maanden met zowat een kwart zou depreciëren. Wat nochtans is gebeurd.