EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
74
kliks
36
kliks
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
33
kliks
33
kliks
33
kliks
Bron: Biflatie.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22001 tot 22005 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 12 juni 2014

De overgang naar een nieuw monetair systeem zal zeer chaotisch verlopen

Met goud en zilver al bijna 3 jaar in dalende lijn en de Amerikaanse aandelen in stijgende lijn lijkt het wel alsof alles terug in orde is. Maar met QE 3 manipuleert de Federal Reserve de markten als nooit tevoren en er is altijd een prijs te betalen voor manipulatie. De wereld druipt in schulden waarbij schulden sneller stijgen dan het bbp. Mensen verwarren geld ook al snel met schulden. Het grote probleem is dan ook dat we deze schulden consumeren en niet investeren.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 12 juni 2014

Waar moet je op letten om te zien of de goudprijs gaat stijgen of dalen ?

De goudprijs staat momenteel zo’n 4 % hoger dan in het begin van het jaar, de zilverprijs staat een kleine 2 % lager. Zilver doet het dus 6 % slechter dan goud in 2014. Beide edelmetalen consolideerden enkele maanden om daarna op een week tijd fors lager te gaan en daarmee de meeste winst van de eerste 2 maanden op te geven. Momenteel consolideren beide opnieuw. Zolang zilver achter blijft op goud, zal een stevige rally er niet inzitten volgens Seeking Alpha.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 12 juni 2014

Washington gaf BNP toestemming om zaken te doen in Iran

De Amerikaanse autoreiten hebben in het begin van 2014 aan BNP Paribas de toestemmnig gegeven om zaken te doen in Iran. Dat meldt The Wall Street Journal vandaag.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 12 juni 2014

VS gebruiken boete JPMorgan om zaken tegen andere banken versnellen

The U.S. Justice Department is spending some of the $13 billion JPMorgan Chase & Co agreed to pay to settle claims stemming from mortgage misdeeds to speed up similar punishments against other lenders, possibly including Bank of America Corp and Citigroup, according to people familiar with the matter.

Lees verder op yahoo.com
Geplaatst op: donderdag 12 juni 2014

Google en Yahoo tonen Bitcoinprijzen

De toegankelijkheid van data met betrekking tot de bitcoinprijs is vandaag verder toegenomen. Allereerst voegde Yahoo! bitcoin toe in hun financiële overzichten. Later vandaag volgde ook Google met het tonen van de bitcoinkoers in hun overzicht van valuta.

Yahoo! toont naast de huidige prijs ook andere financiële data zoals de open- en sluitprijzen, de huidige vraag- en aanbodprijzen en de prijsranges voor verschillende tijdsperiode’s. Naast deze data toont Yahoo! ook nog een overzicht van bitcoin-gerelateerd nieuws. Met de toevoeging van bitcoinprijzen aan het overzicht van Yahoo! Finance wordt een publiek bereikt van bijna 40 miljoen unieke bezoekers per maand.

Lees verder op bitcoinweb.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs