EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22026 tot 22030 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 15 augustus 2014

'Draghi moet ingrijpen na stilvallen economie'

De Europese Centrale Bank (ECB) moet in actie komen en extra miljarden in de economie van de eurozone pompen. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 15 augustus 2014

Over banken, boeven en bitcoin

Paul Buitink praat met Jelle Hendrickx over banken, boeven en bitcoin. Jelle is bekend als belangenbehartiger van DSB gedupeerden en nu man achter Stichting Krediet Verdriet en Bankenboeven.nl. Jelle praat over zijn laatste initiatief en waarom het nodig is. Ook geeft hij zijn mening over bitcoin.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 15 augustus 2014

Goudproductie Rusland stijgt met 26,6%!

Goudproductie Rusland is in de eerste 6 maanden van 2014 met maar liefst 26,6% gestegen. Rusland zal naar verwachting de tweede plaats innemen qua goudproductie in de wereld en gaat daarmee Australië voorbij. In 2013 wist Rusland de goudproductie al met 8% te laten groeien en ging Amerika voorbij. De Amerikaanse goudproductie daalde vorig jaar met 2% naar 237 ton (7,42 miljoen ounces). In de eerste 5 maanden van 2014 daalde de goudproductie in Amerika met 4% naar 87 ton goud.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: vrijdag 15 augustus 2014

Mario Draghi is bezorgd

De afgelopen week stond het rentebesluit van de Europese centrale bank op het programma. Zoals verwacht bleef de rente ongewijzigd op 0,15 procent. De persconferentie van Mario Draghi zorgde echter wel voor de nodige bewegingen. Mario Draghi vertelde in zijn persconferentie dat hij bezorgd is over het herstel van de Europese economie.

Hij gaf ook een aantal redenen waarom hij zo bezorgd is over de Europese economie. Mario Draghi zei onder andere dat de Europese economie te weinig tekenen van herstel laat zien. Ook had de ECB verwacht dat dit herstel in een veel sneller tempo zou gaan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 15 augustus 2014

Bitcoin daalt 12%, soldenperiode aangebroken?

In De Week van Bitcoin 40 praten we met Ronald Prins, wiskundige en mede-oprichter van Fox-IT. Fox-IT is in 1999 begonnen, er werken 220 mensen en ze zijn gespecialiseerd in digitale beveiliging. Ronald gaat in op de architectuur van bitcoin en biecht op een kleine 500 coins bij Mt. Gox vast te hebben staan. Hij is al sinds 1994 bezig met cryptografische geld, zoals e-cash.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs