EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22026 tot 22030 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 10 juni 2014

Verwacht u aan een short squeeze in zilver

De goud- en zilverprijs noteren al bijna een jaar niet meer lager dan de laatste bodem. Dit wil zeggen dat wie een jaar geleden goud of zilver kocht, vandaag nog steeds op winst staat en dit ondanks verwoede pogingen om de prijs naar beneden te drukken. We hadden het eerder vandaag al over een short squeeze in goud, maar wie echt vuurwerk wil zien, moet naar de short squeeze in zilver kijken.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 10 juni 2014

Column Kees de Kort | Eenvoudige baantjes in een hamburgertent of winkel

BNR's Kees de Kort kijkt na het pinksterweekend nog heel even achterom. Zijn oordeel over de cijfers over de arbeidsmarkt in de VS die vrijdag naar buiten kwamen? “Langzaam maar zeker sukkelt het door", gooit De Kort er een van zijn bekende oneliners tegenaan.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 10 juni 2014

‘Cybercrime kost honderden miljarden’

Cybercriminaliteit levert de economie wereldwijd jaarlijks naar schatting een schadepost op van 445 miljard dollar (327 miljard euro). Dat blijkt uit onderzoek van het Amerikaanse onderzoeksinstituut Centre for Strategic and International (CSIS) Studies, in opdracht van internetbeveiligingsbedrijf McAfee.

Lees verder op welingelichtekringen.nl
Geplaatst op: dinsdag 10 juni 2014

‘Uitputting mineralen beperkt economische groei’

De gevolgen van uitputting van grondstoffen en fossiele brandstoffen zijn al binnen enkele decennia merkbaar. Dat schrijft de Club van Rome in een rapport.

De gevolgen van uitputting van grondstoffen en fossiele brandstoffen zijn al binnen enkele decennia merkbaar. Dat schrijft de Club van Rome in een rapport.

Volgens de Club van Rome, een denktank op het gebied van duurzaamheid, stelt het opraken van mineralen een limiet aan de economische groei. De organisatie waarschuwt in de publicatie Extracted dat de wereldbevolking zijn levensstijl drastisch moet aanpassen. Het rapport wordt komende vrijdag in Brussel gepubliceerd.

Lees verder op duurzaambedrijfsleven.nl
Geplaatst op: dinsdag 10 juni 2014

Mega short squeeze op komst voor goud en zilver

Er zijn twee manieren om de goudprijs te doen dalen: 1) Handelaars verkopen hun long posities, dit brengt de meeste schade toe omdat de handelaars van de markt verdwijnen en niet verplicht zijn terug te keren naar de markt. 2) Short posities verhogen, dit is zelfs een positief signaal omdat iedere short positie ooit afgedekt moet worden door een long positie – dus hoe meer shorts op de markt, hoe groter het potentieel voor een toekomstige prijsstijging.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs